znaci danas mi je ispalo ono s*anje od iphona na beton i naprijed je puklo cijelo ono staklo. mobitel radi i nista mu unutra nije samo sto je staklo puklo. kolko kosta popravak toga?
Iphone 3gs- puko ekran
- poruka: 11
- |
- čitano: 5.915
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kažu dosta da košta negdje 800kn nisam siguran.
mom burazu je pao 3g i razbio se i kupio je s njuskala za 150kn i sam to zamjenio (pogledao je par videa na youtubeu)
Je ako je staklo onda dobro nije toliko para, ali vjerujem da ti je puklo staklo jer čitao sam da Iphone ima bolji ekran nego neki mobiteli. Ako je ekran oko 800kn na sunce.
Ako je vanjsko staklo, mom prijatelju se isto dogodilo, platio 400 kn, neznam tko mu je stavio, ne vjerujem da je sam jer je blesav:).
gle,nije ti to tesko da sam napravis,to mozes za 150kn narucit s njuskala ali moras imati potreban srafciger,moj buraz ga nasrecu imao...a u servisu bi ti vise racunali,
Ako ideš rješavat u neovlašteni servis ili ideš sam kopat po iPhoneu - gubiš garanciju.
Ako im odneseš da ti oni to poprave i masno naplate - ostaje ti garancija,al puno plaćaš.
cca 50kn na ebayu
ma ovo da sam radim ne dolazi u obzir. a neznam nebi bas davo servisu 600-700 kn da mi to zamjeni jer kad pogledate za 500 kn vise mogu nac takav mob u oglasniku. probat cu vidit da mi to neko napravi na crno.