HTC HD/ACE ili LG OPTIMUS 2x

poruka: 18
|
čitano: 2.648
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

eh ljudi imam veliki problem, ne znam koji da kupim od ova dva mobitela.

neki govore da je LG bolji po hardware-u ali ima nekih bugova a neki kazu da je HTC bolji zato sto je to HTC i nema bugova.

molim Vas pomozite mi i recite, sta mislite, koji mobitel da kupim?? (i recite zasto bas taj)

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Re: HTC HD/ACE ili LG OPTIMUS 2x
babac91 kaže...

neki govore da je LG bolji po hardware-u ali ima nekih bugova a neki kazu da je HTC bolji zato sto je to HTC i nema bugova.

molim Vas pomozite mi i recite, sta mislite, koji mobitel da kupim?? (i recite zasto bas taj)

Hvala

Kako može biti bolji samo zato što je HTC?

Uvijek kad poletiš nebu nešto snažno vrati te na zemlju.Ne bilo vam to baš prema volji, prava ljubav nigdje ne postoji. Znam, ja to dobro znam. Šta da radi insan kad ostane sam? || Slab karakter x)
14 godina
neaktivan

pa navodno kao da je HTC bolja firma od LG-a, ali kontam ipak je isti OS da li su ti bugovi kod LG-a radi OS-a ili radi same tvrtke?

0 0 hvala 0
14 godina

Ako je u pitanju HTC DHD, moj glas ide za HTC {#} {#} !!!!

A ako trebaš razloge, samo javi {#} !!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
babac91 kaže...

pa navodno kao da je HTC bolja firma od LG-a, ali kontam ipak je isti OS da li su ti bugovi kod LG-a radi OS-a ili radi same tvrtke?

Ako je OS isti nemože biti bugova kod jednog, a kod drugog ne. LG je jako dobra firma. Ne slušaj takve budale.

Uvijek kad poletiš nebu nešto snažno vrati te na zemlju.Ne bilo vam to baš prema volji, prava ljubav nigdje ne postoji. Znam, ja to dobro znam. Šta da radi insan kad ostane sam? || Slab karakter x)
17 godina
neaktivan
babac91 kaže...

Hvala

Naprotiv HTC ima jedan veliki Hardwerski Bug, a to ti je baterija koja se troši više nego u bilo kojeg drugog smartphone-a. Sa druge strane kod LG-a jedino što treba jest maknuti LG home sučelje i postaviti primjerice ADW i to je to. Mobitel je sam po sebi iznimno brz, a baterija mu u svakom slučaju drži duže nego HTC-ova

I'll be back
14 godina
neaktivan

logicno je i meni ako je isti os da su bugovi i kod jednog i kod drugog. os je android 2.2 i moze biti prosiren na 2.3 gingerbread

i lg mi je nesto ljepsi a dual core procesor me mami uzasno da ga uzmem :S

4 0 hvala 0
17 godina
babac91 kaže...

logicno je i meni ako je isti os da su bugovi i kod jednog i kod drugog. os je android 2.2 i moze biti prosiren na 2.3 gingerbread

pa onda uzmi, i ja bih ga uzeo da mogu

14 godina
neaktivan

a taj bug koji pricaju nesto kao da sam mobitel pocne ulaziti u igrice, sam se restartuje i tako to, da li se to moze rijesiti updateom ??

0 0 hvala 0
17 godina
babac91 kaže...

a taj bug koji pricaju nesto kao da sam mobitel pocne ulaziti u igrice, sam se restartuje i tako to, da li se to moze rijesiti updateom ??

Kao prvo, nije takav bug. Kao drugo da. Kao treće fino staviš Cyanogenmod i dobiješ 50% bolji OS

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 21:07 (mind_challenge).
14 godina
mind_challenge kaže...
babac91 kaže...

Ako je OS isti nemože biti bugova kod jednog, a kod drugog ne. LG je jako dobra firma. Ne slušaj takve budale.

LG je dobra firma, ali su mobovi od HTC-a, konkretno što čovjek je prikazao DHD meni osobno bolji, Optimusa sam ima u rukama, radio na njemu, je, u redu je ali ipak hvala ne. Ja ostajem pri HTC-ju, postoji oko 160 i kusur razloga između zašto!!??

microman kaže...
babac91 kaže...

Hvala

Naprotiv HTC ima jedan veliki Hardwerski Bug, a to ti je baterija koja se troši više nego u bilo kojeg drugog smartphone-a. Sa druge strane kod LG-a jedino što treba jest maknuti LG home sučelje i postaviti primjerice ADW i to je to. Mobitel je sam po sebi iznimno brz, a baterija mu u svakom slučaju drži duže nego HTC-ova

Što se tiče bakterije, pa kada kupiš ovakve zvijeri, očekuje se da ih koristiš, a ne da čmrljim nad baterijom i njezinim duugotrajnim radom, ha brojni su ljudi već odavno pisali kako i na običnim Desire-ima pune dva puta dnevno baterije iz jednostavnog razloga jer rade š njim, daklem {#} ??!!

Što se tiče sučelja, pa tu je HTC vrlo vjerojatno 1 na tržištu kog android mobova, jer iako osobno ja koristim druge launchere, od 10 ljudi njih 7 stoje čvrsto kod stock postavki i onoga što imaju predinstalirano, sada ako si zahtjevniji user, potruditi ćeš se implementirati nešto što se tebi čini bolje ili ljepše {#} !!

ATJ Lučko
14 godina
babac91 kaže...

Ne želim te na bilo koji način kritizirati, vrijeđati ili kaj god, ali, što kada dođe HTC Sensation za koji dan, tko će onda imati najbolji dual core procesor, rezoluciju malo veću ipak, kamera, isto HDMI link, .... !!!!! {#}

ATJ Lučko
17 godina
ATJLučko kaže...
babac91 kaže...

Ne želim te na bilo koji način kritizirati, vrijeđati ili kaj god, ali, što kada dođe HTC Sensation za koji dan, tko će onda imati najbolji dual core procesor, rezoluciju malo veću ipak, kamera, isto HDMI link, .... !!!!!  {#}

Samo što će cijena biti gotovo duplo veća, a i neće odmah biti dostupan na ovim prostorima.

17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Što se tiče bakterije, pa kada kupiš ovakve zvijeri, očekuje se da ih koristiš, a ne da čmrljim nad baterijom i njezinim duugotrajnim radom, ha brojni su ljudi već odavno pisali kako i na običnim Desire-ima pune dva puta dnevno baterije iz jednostavnog razloga jer rade š njim, daklem {#} ??!!

Što se tiče sučelja, pa tu je HTC vrlo vjerojatno 1 na tržištu kog android mobova, jer iako osobno ja koristim druge launchere, od 10 ljudi njih 7 stoje čvrsto kod stock postavki i onoga što imaju predinstalirano, sada ako si zahtjevniji user, potruditi ćeš se implementirati nešto što se tebi čini bolje ili ljepše {#} !!

Koristim LG X2 puno više nego sam koristio Desire i vidi vraga traje cjeli dan sa jednim punjenjem. Uostalom svaka živa recenzija bruji o baterji

I'll be back
15 godina
neaktivan
Dobro Lucko, DHD je zakon, nemoras svaki put pisati sve ponovo, samo copy pasteaj ono od prije xD.

Ma uzmi O2X, rootaj, custom ROM na njega (i kernel, baseband ako zelis), stavis mod za kameru da snima 1080p par puta brze (povecan bitrate ili tako nesto, ugl.rade jos modove svakakve) i imas masinu, ne smartphone :).
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
14 godina
neaktivan

dvojba mi je velika :D

hajd uzecu 2x pa cu vidjet rezultate :)

ugl. hvala ljudi!

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ej zanima me jesil kupio mob, jer vidim da je post star mjesec dana, kakva su iskustva?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice