Ballistic kučište za mobitel

poruka: 6
|
čitano: 2.021
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Odlučio sam svom Nexusu S kupiti kuću u kojoj će se moći odmarati a da ne pretpri oštečenja.

Odluka je pala na Ballistic hard case. Konkretno mislim na ovo

http://www.ebay.com/itm/C59-Brand-New-Ballistic-SG-3-Layers-Hard-Case-Samsung-Nexus-S-4G-Black-Red-/230733149721?pt=PDA_Accessories&hash=item35b8c47619#ht_2892wt_905

Poslao sam selleru upit i kaže da moj Nexsus S I9023 ne paše u to kučište.MIslim wtf jel istina to? A i inače je seller bio jako "neugodan" nit pozdrava niti ništa.Samo je napisao to,a pitao sam ga još da li je case originalan te da li šalje u Hrvatsku.

Jel znate di mogu naručiti takvo te vaše mišljenje da li bi ovo pasalo,jer po svemu sudeći paše.

Ako netko zna neko bolje kučište neka linka.

Hvala Unaprijed

Fitness osobni trener - Više informacija na PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

taj i ne zna sta prodaje, pise gore da je za nexus s i ne vidim razlog zasto nebi moglo na tvoj {#}

zar tebi telefon tako stalno ispada?

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Ballistic kučište za mobitel
Indestructible kaže...

taj i ne zna sta prodaje, pise gore da je za nexus s i ne vidim razlog zasto nebi moglo na tvoj {#}

I ja bih kupio nešto tako za svoj, ali ispostavilo se da nigdje u mojoj okolici nema za Wildfire S.

Znaš li da ako ti jednom ispadne, oštećen je? Tako da ako ti sada nije ispao ne znači da neće nikada, a i ako padne bolje je da je u onom (pogotovo jer košta kao Golf 2).

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
17 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

Pa očito nezna.Sad me strah uzeti jer nije malo dati 150kn za case za mobitel.

Ne ispada ali može pasti jednom i razbiti se u komadiće.Bolje spriječiti nego liječiti.A i izgleda super

Mentalist kaže...

I ja bih kupio nešto tako za svoj, ali ispostavilo se da nigdje u mojoj okolici nema za Wildfire S.

Znaš li da ako ti jednom ispadne, oštećen je? Tako da ako ti sada nije ispao ne znači da neće nikada, a i ako padne bolje je da je u onom (pogotovo jer košta kao Golf 2).

Pa naruči preko neta.Bar to nije neki problem u današnje vrijeme :) 

16 godina
protjeran
Hrvojestr kaže...

Pa naruči preko neta.Bar to nije neki problem u današnje vrijeme :)

Nije za razvijene ljude.

Nemam karticu niti štednu knjižicu niti išta.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
17 godina
neaktivan

Može i preporuka nekog drugog lijepog a kvalitetnog casa.Samo nemojte ona silikonska sra*nja od par dolara

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice