Wireless router koa Accesspoint?

poruka: 2
|
čitano: 1.683
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Wireless router kao Accesspoint?

Pozdrav,

ovakva je situacija :)

Do moga stana dolazi javni wireless net, u kvartu su nam uveli free net i sad ga svi imamo :)

Eh sad kombiniram svasta, imam laptop sa linuxom i imam desktop pc sa windowsima 7 i zelim ih preko Synergy-a povezat pa da imam KVM switch i da koristim jednu tipkovnicu i misa i da sa njom manipuliram sa oba. Al moraju biti nakaceni na istu mrezu jeli umrezeni, ako se spojim na wireless onda mi je to opasno jer je to javni wireless, no to mi je sve jasno, sto me zanima je ovo:

Mogu li kupiti neki Wireless Router u kojega cu ustekat LAN kablove iz kompova u njega i umrezit ta svoja 2 kompa, a da taj Wireless Router prima javni wireless net i da mi ih salje na te moje kompove.

Znaci treba mi router u koji cu sa kablom moc spojit komp i laptop ali da taj router moze uzimati WLAN signal i slati ga preko kabla mojim 2 kompovima :D

Nadam se da sam bio jasan da ste me skuzili :)

Jeli ima takvo nesto i dajte mi linkove molim vas da si slozim to sto prije :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 11:24 (Munjara).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wireless router koa Accesspoint?

S ovim access point-om možeš primati free wireless signal, a povezati sa kompom pomoću LAN kabela.

Također možeš primati wireless signale s njega, npr. povezat se s mobitelom ili laptopom.

NVIDIA: The Way It's Meant to Be Played :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice