Thompson router pomoć

poruka: 12
|
čitano: 14.755
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Thompson router pomoć

Ima thompsonov modem od t-com i žičano sam spojen na internet,a gori mi naranđasto svijetlo wlan na njemu.Ne znam šta znači to naranđasto wlan svijetlo

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2009 23:06 (frezer).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Thompson router pomoć

To bi moglo značiti da je uključen WLAN.

17 godina
Thompson router pomoć

Znači da ti je wlan uključen,a da imaš uključenu i WEP enkripciju, koja ti je loša zaštita i koju bi trebao promijeniti u WPA zaštitu

kad postaviš WPA enkripciju,onda će svijetliti i treptati zeleno,

ako isključiš wlan onda ti dioda neće svijetliti (pretpostavljam da ti je to cilj)

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 20:06 (Floki).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
frezer kaže...

Ima thompsonov modem od t-com i žičano sam spojen na internet,a gori mi naranđasto svijetlo wlan na njemu.Ne znam šta znači to naranđasto wlan svijetlo

drzi ono dugme naprijed i vise nece goriti :)

mp14
16 godina
neaktivan
I kako ugasiti wlan na tom routeru
16 godina
frezer kaže...

Spojis se na router prek browsera i na wlan kartici iskljucis opciju enable (ak se dobro sjecam, proslo par mjeseci od kak nemam vise tompsona)

15 godina
neaktivan

Dajte ljudi naucite vise ...

Thompson je ime borbenog oruzja, a i naseg popularnog pjevaca, dok je Thomson proizvodjac mrezne opreme ...

15 godina
neaktivan

Ja imam wireles Thompson ruter od Bneta, i kada mi je frajer dosao instalirati prije ima preko 1 g, kada sam ga ispitivao za podesavanje i slicno na njemu , frajer mi je rekao da ni ne pokusavam nista sa sluzbenim CD om sto se tice updateova na sluzbenim stranicama su nepostojeci , mislim da je ovo do sada najgori , poslije Kasde ruter sto koriste nasi ISP ovci.

17 godina
frezer kaže...

Ovdje su ti upute za konfiguraciju T-com Thompson SpeedTouch 780WL(i) routera.

A pogledaj dvije donje slike iz tog priručnika koje objašnjavaju ulazak na konfiguracijsku stranicu routera i konfiguraciju wlan-a.

imaš dva moguća rješenja. ili postavi WPA enkripciju kao zaštitu Wlan mreže ili isključi Wlan, a WEP enkripciju svakako ne koristi

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 14:41 (Floki).
14 godina
neaktivan
Thompson router pomoć

Pozdrav svima!

Imam i ja jedan problemcic sa thomsonom, pa ako mi netko moze pomoci.

Naime zelio bi router postaviti tako da se sam iskljuci nakon odredjenog vremena bez internet aktivnosti.

Znam da je tu rijec o connect on demand i idle time-u, medjutim meni je idle time uvijek na nuli, sto bi znacilo allways on.

Upalio sam connect on demand kroz setup, ali idle time ne mogu mijenjati, ili ne znam gdje se to nalazi. Takodjer imam neki snooze gumb koji kad upalim pise waiting for trigger al se nista ne desava.

Uglavnom zelio bi postaviti da router sam upali vezu kod internet aktivnosti, te da ga disconnecta kada prodje recimo 5-10 minuta.

Usput imam i administratorski pristup routeru ali nisam nigdje mogao pronaci gdje se mijenja idle time.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 17:50 (Morpheusz).

1 0 hvala 0
17 godina
Thompson router pomoć

Zna li netko kako se na ovom routeru zatvara port tj. port 443?

Tnx {#}

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Thompson router pomoć

ja igram igre preko ps3..i tamo mi pise kako mi je nat type STRICT..i tad me uputi na stranicu http://www.infinityward.com/nat.php kad dodem tu pise mi kako bi mi nat type bio otvoren trebam staviti da mi je UPnP (universal plug and play) alowed , ja sam to napravio i trebam jos staviti da mi je nat direction alowed, ali ja to nemogu nac nigdje...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice