Nedavno mi je teta kupovala novi komp pa me pozvala da je sve instaliram i podesim da radi kako treba pošto ona baš i nema pojma puno o kompjuterima. Trebao sam joj i namjestit da joj radi i internet a ona se spaja preko dial-upa. E sad u njenom novom kompu uopće nije bilo modema pa sam ga uzeo iz njenog starog kompa i spojio na novi. Ubacim cd od modema i uopce se ne pojavi opcija da instaliram drivere za modem nego samo za neke programe. Kad pogledam na device manager i odem na modem pise da sve radi dobro međutim kad se pokušam spojit na net modem neće da bira broj. Čuje se samo onaj klik i kad bi trebo počet birat jednostavno neće. Prošlo je podosta vremena otkad sam se zadnji put spajao preko modema pa ako netko zna u čemu je problem molio bi za pomoć
Problem s modemom
- poruka: 5
- |
- čitano: 1.609
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vjerovatno ti je ukljucena opcija "Wait for dial tone before dialing" Cpanel=> Modems=> Modem properties
Provjeri.
Javi ako je proradilo.
Ne ulazi u raspravu sa budalama - prvo će te spustiti na svoj nivo, a onda te dotući iskustvom...
Moguće je da je to moram još provjerit pa ću javit ako upali
Vjerovatno ti je ukljucena opcija "Wait for dial tone before dialing" Cpanel=> Modems=> Modem properties
Provjeri.
Javi ako je proradilo.
e hvala vam to je bio problem