Problem s modemom

poruka: 5
|
čitano: 1.609
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem s modemom
pitanje

Nedavno mi je teta kupovala novi komp pa me pozvala da je sve instaliram i podesim da radi kako treba pošto ona baš i nema pojma puno o kompjuterima. Trebao sam joj i namjestit da joj radi i internet a ona se spaja preko dial-upa. E sad u njenom novom kompu uopće nije bilo modema pa sam ga uzeo iz njenog starog kompa i spojio na novi. Ubacim cd od modema i uopce se ne pojavi opcija da instaliram drivere za modem nego samo za neke programe. Kad pogledam na device manager i odem na modem pise da sve radi dobro međutim kad se pokušam spojit na net modem neće da bira broj. Čuje se samo onaj klik i kad bi trebo počet birat jednostavno neće. Prošlo je podosta vremena otkad sam se zadnji put spajao preko modema pa ako netko zna u čemu je problem molio bi za pomoć

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem s modemom
prihvaćeno rješenje

Vjerovatno ti je ukljucena opcija "Wait for dial tone before dialing" Cpanel=> Modems=> Modem properties

Provjeri.

Javi ako je proradilo.

--
Ne ulazi u raspravu sa budalama - prvo će te spustiti na svoj nivo, a onda te dotući iskustvom...
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Moguće je da je to moram još provjerit pa ću javit ako upali

17 godina
neaktivan
opifex kaže...

Vjerovatno ti je ukljucena opcija "Wait for dial tone before dialing" Cpanel=> Modems=> Modem properties

Provjeri.

Javi ako je proradilo.

To ti je najverovatnije... a sto se tice modema trebo bi ga windows sam prepoznati..a ako ne onda odes u device manager i nades ga i ako je pod upitnikom odes na update i ubacis njegov cd da ga sa njega updejtuje..mada mislim da je ovo prvo wait for dial tone before dialing to je najcesci problem kod dial up modema 

Sve što možeš sad ostavi za kasnije
17 godina
neaktivan
Problem s modemom
autorov komentar

e hvala vam to je bio problem

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice