Dakle, kupio sam router iz naslova. Ubacio sam CD i spojio ga, te pratio upute na CD-u ( za pravilno spajanje routera). I ne detektira moj Ethernet cable, tj. onaj koji ide iz splittera u router. Ne pali se ta lampica (ona sa Zemaljskom kuglom).
Ajd ja ono OK, bilo je mnogima tako (da nece preko CD-a), pa odem ja na 192.168.1.1 i tamo odem setupirat. I zovem jos T-Com i kazu mi oni sve (DNS i to) i opet nece. Nemam uopce interneta, a ne svijetli mi ta lampica. Kazu mi onda oni da nazovem servis odakle sam i kupio router.
Tek ja zovem ADM (gdje sam i kupio) i kažu da je to najvjerovatnije hardverski problem, jer bilo kako da je setupiran, čim stavim Ethernet cable da bi mi ga trebao očitati (upaliti se ta lampica).
Eto, sad vas pitam, ima li općenito problema sa tim routerom na T-Comu (u korisničkoj službi T-coma su mi rekli da je router kompatibilan), ako netko ima kakvu ideju ili rješenje.
Jedina razlika što sam primjetio kod starog T-Com routera je da je za taj Ethernet cable utor bio ADSL, a sada na ovom novom ne pise ADSL nego Internet, ali koliko sam shvatio onu agenticu u T-comu to ne igra nikakvu ulogu.
Molim vas što prije jer već u srijedu ujutro šaljem Overseasom nazad!
Unaprijed Hvala!