Jeftini NAS, FTP itd

poruka: 7
|
čitano: 3.917
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Jeftini NAS, FTP itd

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26320

Kako vam se cini ovaj uredjaj?

Meni djeluje predobro za ovaj novac.

:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Jeftini NAS, FTP itd

-nabrojene mogućnosti za cijenu su OK (jako zgodno..) ali, zašto stalno rade takve mini kutijice... s 'ciglom na žici', što ne naprave nešto normalnih dimenzija jer ovako je samo hrpa žica..

Draži bi mi bio model dimenzija DVDa.., moglo bi biti i dobro pasivno hlađenje, mjesto za interni disk, GBE-1000 i recimo 4xUSB.

- .. Cijena je koliko vidim 'Chajna', GUI-chajna... takve stavari znaju biti neispravne, još se sjećam jeftinog flash diska 64GB (8+firmware....). Nije pametno prvi kupiti, pa ''hajd ti, isprobaj...'' :))

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
Jeftini NAS, FTP itd
World Championships: 7, GP started: 265, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,415

0 0 hvala 0
17 godina
Jeftini NAS, FTP itd

Logi... ja bi ovo preskocija :)

Ovo je neki jeftini kineski kvaziproizvod... nije niti za po doma...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hehehhe

Nemas brige. Ja ne kupujem nista na sto se proizvodjac stidi staviti svoj logo ;)

Pocevsi od princo medija na kojima ne pise princo pa na dalje ;)

Samo kazem puno funkcija za malo para a tek cifra sto ivo nadje ;)

Za to ne mozes postenu wi fi karticu kupiti a kamoli nas, print sever i sve ostalo ;)

17 godina
neaktivan
ihush kaže...

-nabrojene mogućnosti za cijenu su OK (jako zgodno..) ali, zašto stalno rade takve mini kutijice... s 'ciglom na žici', što ne naprave nešto normalnih dimenzija jer ovako je samo hrpa žica..

Draži bi mi bio model dimenzija DVDa.., moglo bi biti i dobro pasivno hlađenje, mjesto za interni disk, GBE-1000 i recimo 4xUSB.

- .. Cijena je koliko vidim 'Chajna', GUI-chajna... takve stavari znaju biti neispravne, još se sjećam jeftinog flash diska 64GB (8+firmware....). Nije pametno prvi kupiti, pa ''hajd ti, isprobaj...'' :))

Pa ja sam i htio da se neko zaleti pa da cujem valja li to sta. Ali na dealerxtremu ga nahvalise. Pogledaj komentare ispod ;)

17 godina
logic kaže...
ihush kaže...

Pa ja sam i htio da se neko zaleti pa da cujem valja li to sta. Ali na dealerxtremu ga nahvalise. Pogledaj komentare ispod ;)

Nije mi jasno zasto onda npr dlink dodje oko 1000+ kn, Promise 2000 kn i slicno...

Kada bude potrebe... ja ciljam na:

http://www.expertreviews.co.uk/network-storage/278329/promise-smartstor-ns4600

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 15:07 (tnakir).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice