Iskon DUO.CARNet uređaj

poruka: 6
|
čitano: 5.838
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Iskon DUO.CARNet uređaj

Može li se uz Iskonovu uslugu DUO.CARNet koristiti neki drugi uređaj osim onog koji se dobije? Koliko sam čuo, Thomson 780 konfiguriran je samo za rad u bridge modu.

Dakle, zanima me može li korisnik usluge sam nabaviti neki drugi router, te ga konfigurirati za rad u router modu, pa upisivanje korisničkog imena i lozinke u sustavu CARNet izvršiti u samom uređaju, čime se eliminira potreba za kreiranjem PPPoE konekcije na pojedinim računalima.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2009 10:23 (macak).

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Iskon DUO.CARNet uređaj

Naravno da može, ali router koji ćeš nabaviti također mora biti Annex B tako da recimo optimini Annex A uređaji ne dolaze u obzir.

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
17 godina
neaktivan
nCh! kaže...

Naravno da može, ali router koji ćeš nabaviti također mora biti Annex B tako da recimo optimini Annex A uređaji ne dolaze u obzir.

Hvala na informaciji. U tom slučaju, ima li neki takav uređaj za preporuku?
- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
Iskon DUO.CARNet uređaj

Neznam dali to ima nekakve veze, ali ću napomenuti... Ovo upisivanje korisničkog imena i lozinke je spajanje na VPN infrastrukturu CARNeta.

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ljudi ja bi na ljeto trebao dobit flat ali me zanima, jer istina da DUO.CARNet košta 100Kn?. Tj. da nekažu na lekrami 100Kn a ispadne da na kraju moraš platit 160 itd...
Вгикфмлщ Зщыфмфс
16 godina
Iskon DUO.CARNet uređaj

Kod svih simbioza sa carnetom (iskon, t-com, optima) plaćaš deklariranu brzinu tvom ISP-u, a carnet ti na poklon daje besplatni flat rate promet i to je to. Znači platiš samo cijenu za brzinu.

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice