Fritzbox @ T-COM MAXADSL

poruka: 3
|
čitano: 2.480
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Fritzbox @ T-COM MAXADSL

Servus ljudi,

zovem se Denis, rodjen i odrasto sam u njemackoj i radim kao "strucni informaticar" (yay, google translate ftw).

Hrvatski mi malo teze ide (pogotovo kad pisem) zato molim vas nemojte mi zamjeriti :)

Here we go...

Starci su mi se nedavno vratili u Hrvatsku,

Tehnicar im je ugradio THOMSON TG 782 (Internet i Bezzicni radi)

Po sto nemam mogucnost da se spojim na client / computer koji je u mrezi npr. preko teamviewera/fastclient (stari nezna lozinku za bezzicni ukucat...linux laptop) nisam web-interface jos ni vidio.

Moj plan je sad taj telekom router za avm fritzbox 7390 promijenit, njega kao dect bazu za bezzicni telefon koristit itd.

I tu mi je sad prvi problem, starci mi vele da nisu dobili nikakvo pismo (korisnicke podatke). Kako bi sad promijenio router?

Koliko se razumijem je u hrvatskoj isto annex a/b ili j standard + pppoe, ili?

Puno, puno hvala ljudi...sorry za ortografiju :P

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.7.2017 20:21 (fuzzy3000).

0 0 hvala 0
10 godina
Fritzbox @ T-COM MAXADSL

Sve podatke koje trebas da bi zamjenio routere kompletno moras sam izvuc iz trenutnog routera. Mislim da set o da izvuc iz thompsona. Znaci sam ces morat petljat i trazit kako izvuce sve loginove da bi to postavio na fritza.

Ili taj njihov stavi u bridge jeli. Mislim da je to najednostavnije ako si ti tamo a oni ovdje. Preko web interfacea cak mogu to postavit.

0 0 hvala 0
15 godina
Fritzbox @ T-COM MAXADSL

Na ADSL-u je Annex B, ATM i PPPoE. Ne znam kako se s Thomsona izvlače podaci, ali mislim da je moguće izvući i PPP i VoIP username i password.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.7.2017 12:45 (blagus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice