Prijateljica mi radi u T-Comu i kaže da imaju strašno puno prijava problema vezanih uz wireless na ZTE-u. Da veza puca često... Wired connection je OK.
Crkao router - koje nove daje T-Com?
- poruka: 64
- |
- čitano: 31.745
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
Kad bi sve radilo kako treba - to ne bi bio T-Koma. Na trenutnom mi se ruteru (Siemens 555 - valjda) potrgao utor za DSL liniju i kabel bježi van često (svaki dan nekoliko puta) pa bih trebao tražiti reklamaciju na to. Valjda će prihvatiti jer je teško ovako raditi kad svaka vibracija isključuje kabel.
Prijateljica mi radi u T-Comu i kaže da imaju strašno puno prijava problema vezanih uz wireless na ZTE-u. Da veza puca često... Wired connection je OK.
Istina. Jako slab signal ima. Susjed kuca do mene jedva se spoji na moj wi fi. U sobi donsobe u kojoj je router imam samo 2 crtice na mobitelu
Puca mi linija nekoliko puta dnevno. Tehničar je bio na terenu i smanjio mi brzinu sa 10 na 5-10 Mbit/s, navodno sam daleko od centrale pa se javljaju greške i gubi se sinkronizacija (susjedima je sve u redu). Reko mi je da pratim stanje i ako se ništa ne poboljša jedino mi može router zamjenit. Naravno veza puca i dalje. Trenutno imam speedtouch 780WL i mislim da je u njemu problem a ne u liniji. Koji router da uzmem? TG 782i ili siemens SX763 koji je navodno najbolji?