Crkao router - koje nove daje T-Com?

poruka: 64
|
čitano: 31.745
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Prijateljica mi radi u T-Comu i kaže da imaju strašno puno prijava problema vezanih uz wireless na ZTE-u. Da veza puca često... Wired connection je OK.

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kad bi sve radilo kako treba - to ne bi bio T-Koma. Na trenutnom mi se ruteru (Siemens 555 - valjda) potrgao utor za DSL liniju i kabel bježi van često (svaki dan nekoliko puta) pa bih trebao tražiti reklamaciju na to. Valjda će prihvatiti jer je teško ovako raditi kad svaka vibracija isključuje kabel.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Crkao router - koje nove daje T-Com?
softwaremaniac kaže...

Prijateljica mi radi u T-Comu i kaže da imaju strašno puno prijava problema vezanih uz wireless na ZTE-u. Da veza puca često... Wired connection je OK.

Istina. Jako slab signal ima. Susjed kuca do mene jedva se spoji na moj wi fi. U sobi donsobe u kojoj je router imam samo 2 crtice na mobitelu

http://valid.canardpc.com/cache/banner/fmwm3z-4.png
11 godina
neaktivan

Puca mi linija nekoliko puta dnevno. Tehničar je bio na terenu i smanjio mi brzinu sa 10 na 5-10 Mbit/s, navodno sam daleko od centrale pa se javljaju greške i gubi se sinkronizacija (susjedima je sve u redu). Reko mi je da pratim stanje i ako se ništa ne poboljša jedino mi može router zamjenit. Naravno veza puca i dalje. Trenutno imam speedtouch 780WL i mislim da je u njemu problem a ne u liniji. Koji router da uzmem? TG 782i ili siemens SX763 koji je navodno najbolji?

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2015 12:08 (Mandalore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice