Problem sa 2 monitora

poruka: 2
|
čitano: 1.137
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem sa 2 monitora

Pozz...

imam T240HD i Philips 32PFL7606H 

spojio sam ih uredno jednog preko DPa drugog preko HDMIa, ali me sad zanima kako da ja softwarski ugasim TV da ga graficka ne detektira bez da fizicki iskljucim kabel...

Problem mi je jer ga koristim kao exte desk i gledanje filmova sa kompa, a kad npr netko gleda TV onda ja na kompu pola toga nemam jer mi se otvara na TVu koji je zauzet...

isto tako me zanima na monitoru T240HD u CC postoji opcija BASIC 1920x1200 i HDTV...

kad odem na HDTV i izaberem 1080p monitor mi se prebaci u taj mod, ali je zamucen uzasno...

jel to normalno ili?

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem sa 2 monitora
Hacker-ri kaže...

Pozz...

imam T240HD i Philips 32PFL7606H 

spojio sam ih uredno jednog preko DPa drugog preko HDMIa, ali me sad zanima kako da ja softwarski ugasim TV da ga graficka ne detektira bez da fizicki iskljucim kabel...

Problem mi je jer ga koristim kao exte desk i gledanje filmova sa kompa, a kad npr netko gleda TV onda ja na kompu pola toga nemam jer mi se otvara na TVu koji je zauzet...

isto tako me zanima na monitoru T240HD u CC postoji opcija BASIC 1920x1200 i HDTV...

kad odem na HDTV i izaberem 1080p monitor mi se prebaci u taj mod, ali je zamucen uzasno...

jel to normalno ili?

Vidim da imaš ATI grafu, dakle imaš i CCC. A ja sam zahrđao u CCC-u {#} Uglavnom, u njemu negdje imaš opciju primarnog i sekundarnog monitora (da li na svakom monitoru prikazati isti desktop ili extendati desktop na drugi monitor) kao i disableanja monitora. Prošvrljaj malo po opcijama, nije tako složeno. Ako zapneš, baci koji screenshot CCC-a pa se možda prisjetim detalja...

Što se monitora tiče, tvoj monitor ima nativnu rezoluciju 1920*1200 i logično mi je da je kod 1920*1080 slika zamućena. Ostavi ga u 1920*1200.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice