Pobjegla slika
- poruka: 16
- |
- čitano: 3.792
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ima li monitor horizontalno podesavanje
kako je s druge strane
To je zapravo televizor, tako da nema postavke kao monitor, a otisla je isto udesno
znaju i neke televizije imat, ali nema veze
prvo lociraj di je problem, probaj drugi kabel
drugi monitor, drugi komp itd
Evo probao sam mjenjati i aspect ali svejedno mi kao pobjegne slika samo pri rezoluciji od 1600x1200, trenutno nemrem probat drugi monitor posto nemam niti jedan drugi s kojim bi ga zamjenio

Nju mozes imat samo na 4:3 televizoru, odnosno na nekom LCD-u male dijagonale i koji lici na kvadrat.
Moras podesit neku drugu rezu, probaj 1366x768 ili 1280x720
1600x1200 je najveca rezolucija koju ovaj Tv podrzava, i koristio sam ju oduvijek jer je najcisca i najostrija, ali eto kad sam rusio windowse onda se pomakla lsika udesno, zapravo, nije kao da se pomakla nego se razvukla desno i vise nego sto treba, to vidim kad se bootaju windowsi pa u biosima, jer ne vidim recimo 3 cm s desne strane, kao da je van ekrana. Evo i par slikica
moze se i u programu od graficke namjestit pozicija slike.
kao catalyst center za ati-jeve

U ccc-u sam i pomaknuo sliku ulijevo, ali ona je razvucena, kao da mi onaj Auto-position od televizora na toj rezoluciji ne radi kako spada, a uvijek je normalno stavio sliku, sve do eto, prije 2 dana
Probaj stavit nativnu rezoluciju televizora
Evo zadnje 2 godine sam normalno koristio 1600x1200 bez problema, nikada se to nije pojavljivalo, a na nativnoj rezoluciji mi je sve neizostreno i mutno, a na najvisoj je idealno, sve ostro i ne smeta oku
Overscan na 0%:
Nazalost, nemam tu opciju u potsavkama
Probaš spojit DVI ili HDMI kablom, ako možeš? DVI i HDMI signali automatski skaliraju i podešavaju sliku, dok VGA kabl ne.