Koji monitor ?

poruka: 33
|
čitano: 11.707
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Koji monitor ?

Pozdrav,

Zanima me vaša mišljenja o monitorima, ja sam razmišljao DELL U2312HM ili  lg e2750v-PN ili ako imate vi kakvu preporuku drugog ?

Monitor se najviše koristi za gaming ... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 20:26 (Bulldozer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Koji monitor ?

Ma taj ACER ima dizajn neki blesavi, njega nebi ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Koji monitor ?
Bulldozer kaže...

Ma taj ACER ima dizajn neki blesavi, njega nebi ...

vjeruj mi ni meni nije upa taj dizajn ali kad mu vidiš sliku u igri  jednostavno neman texsta za opisat kvalitet

evo ja sam sebi kupija  ovaj  i  zadovoljan sam  i hademi je dobro poslužija

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=100333035

17 godina

Ček malo 1900kn za 24 Acer monitor,{#} koji ima TN LCD Panel taman posla pa onda kupi ovo dole i gotovo. To je bolje potrošena lova sigurno, imaš veči monitor iako je TN ne smeta sigurno usput i taj LG 27 je isto TN monitor.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/monitori/aoc-e2795vh/117739.aspx

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
13 godina
protjeran
Koji monitor ?

Ili možda uzet neki sasvim treći monitor ?   

Koji bi bio monitor najbolji do 2000kn

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 22:06 (Bulldozer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Koji monitor ?

Odlučio sam DELL U2312HM ili DELL U2412M, koji je po vama bolji  i dali se isplati dat 500kn više za inč

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Bulldozer kaže...

Pozdrav,

Zanima me vaša mišljenja o monitorima, ja sam razmišljao DELL U2312HM ili  lg e2750v-PN ili ako imate vi kakvu preporuku drugog ?

Monitor se najviše koristi za gaming ... 

ako se monitor koristi za gajming onda se uzima monitor od 21,5 incha zbog rezolucije koja se postize u igrama {#}...ali ako hoces malo veci monitor svakako uzmi http://www.links.hr/?naziv=monitor-23-led-dell-u2312hm-8ms-300cd-m2-2000000-1-ips-d-sub-dvi-dp-usb-hub-pivot-crni&option=artikl&id_kategorija=100332670&id_artikl=100.332.146 IPS monitor od 23 incha ne mozes falit nikako :))) ....po meni jedan od najboljih monitora ikad napravljen sto se tice gaminga. (malo me 8 ms-a smeta al je o.k.)

ShadowWLordD
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 21:22 (MasterOdisasteR).
13 godina
neaktivan
Koji monitor ?

Tih 8ms je ista kao i 2 ms u tn. Ima taj dell po 200 kn manje po drugim ducanima. Pogledaj kakav drugi ips 23 incni monitor. npr ovaj ili ovaj. Ovi su malo jeftiniji, ali ipak milim daj je taj dell najbolji.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 16:35 (Cholee).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Koji monitor ?

uzmi si AOC životinju od 27' za 1 700 kn stvoren za gaming :)

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
Koji monitor ?

Za gaming (pod tim mislim na 1920x1080 rezoluciju) je sasvim dovoljan neki od LG ili AOC IPS-a koju su oko 1300 kn, DELL U23xxH/M je malo iznad njih ali je i kojih 200 KN skuplji, po meni se isplati, a ako neko traži nešto ozbiljnije, trenutno najbolje rješenje je DELL U2412M, 16:10 odnosno 1920x1200 uz to IPS i sva moguća podešavanja, od rotiranja, do tiltanja i pivotiranja, sve ima, a 2000 KN mislim da nije puno za sve to!?

PS: Uz sve to postoji i AOC 27" za 1700 kn, gobi se malo u prikazu slike u odnosu na  ove nabroje ispod 1500 KN ali nadoknađuje veličinimo, sve zavisi kome što treba!? 

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji monitor ?

uzmi dell u2312hm ja sam ga kupio prije tjedan dana je malo skuplji al isplati se. stalak je cvrst ne ljulja se monitor. podesiv po visini.

ima na njemu usb prikljucaka. jednostavno strava monitor. ima nekoliko modova recimo kad citas neki text smanji svjetlo tako da ne bljesti,gaming gdje su boje izrazenije i movie. stvarno se nemam na sta pozalit.

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji monitor ?

ja sam isto pro kupnji novog monitora pa isto gledam taj dell u2312hm jedino me muci kod tih ips panela taj takozvani "ips glow effect"

https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_503011&v=ouDKXUK8pXE&src_vid=uBdnijR9qSA&feature=iv

@nofra86 dali se to stvarno jako primjeti recimo u tamnim scenama kod filma ili igranja ako gledaš malo sastrane?

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 21:41 (Minos).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji monitor ?

jako malo ali kad je skroz taman. a zasto bi gledao sastrane kad se lako da zakrenit monitor inace najvise mi se svidja taj sistem stalka na tom monitoru. ljudi kenjaju bezveze meni su govorili e nemoj taj monitor odziv 8ms bla bla. imao sam lg 23incha 5ms nisam smio pogledat u monitor da se ne zaljulja :D stalak banana. i tko vidi razliku izmedju 5 i 8ms taj je izvanzemaljac a ne palim ja na marketing trikove 2 ms i te fore dell u2312hm je stvarno solidan monitor za te novce

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 22:55 (njofra86).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Može i znatno bolje za malo više kuna, točnije 100kn više imaš ovaj AOC monitor 23 veličina bolji dizajn a tu su i dva HDMI priključka i to je to.{#}

http://www.protis.hr/products/details/monitor-lcd-led-23-aoc-e2343f2-1920x1080-250-cdm2-50-000-0001-2ms-black/48771

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
14 godina
odjavljen
Koji monitor ?

Ja ti preporucujem dell u2312hm monitor je super i svugdje ga hvale tako da nemozes pogrijesiti ako ga uzmes, samo ti sad odjednom da ti je premali jer ga ja imam {#} pa ga ti neces pa onda ko aoc 27" ti je sad bolji{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 23:51 (Dino.Randic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Koji monitor ?

Kupit ću neki 27" ispod ništa premaleno mi je ! Vjerovatno LG ili AOC

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Koji monitor ?

Ma ti ni sam neznas sta bis ali sam znas da je dell za te pare najbolji, samo ti si stvarno cudna biljka kolko si prico da ces della a na kraju racku sad ti odjednom ko "premali"

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 0:01 (Dino.Randic).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

Kupit ću neki 27" ispod ništa premaleno mi je ! Vjerovatno LG ili AOC

23 - 24 inca sasvim dovoljno prijatelju :)

15 godina
neaktivan
Koji monitor ?

Da ne otvaram novu temu pitat cu ovdje.Kupujem novi 23-24 monitor, negdje oko 2000kn cijena.Bitno mi je da ne umara previse oci,jer uglavnom provodom dosta vremena radeci na tekstu,kadkad koji film,ali rijetko.Bitno mi je da je ergonomican i da ima veliku podesivost(visina,nagib..).Takoder bih volio da bude ips.Takoder bi bilo dobro,ali nije presudno da ima sto tanji rub jer koristim/koritit cu dva monitora.

RazorNapster
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Koji monitor ?

DELL U2412HM

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Koji monitor ?
Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Koji monitor ?

Pozz

Opet ja, stišće recesija sve više i više pa moj  buđet se sve više stišće i krajnje je vrijeme ... Moram Hitno uzet monitor do cca 1200kn, 

Šta preporučate ?

Ja sam ciljao na onaj AOC 23" Crno bijeli, ima 2 HDMI i   VGA...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Koji monitor ?

Kladim se da te monitor vise ne zanima{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji monitor ?
Evo da ne otvaram novu temu.Prijatelj moj ima 1000 kn,hoce da si kupio 23"monitor,pa vas molim da mi preporucite najbolji.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Koji monitor ?

Molio bih da mi kažete koji je najbolji odabir za LCD monitor do 1000 kuna? Hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
osvit kaže...

Molio bih da mi kažete koji je najbolji odabir za LCD monitor do 1000 kuna? Hvala!

Biraj:

ACER G225HQbd

ACER S231HL

oba su dobra imaju FULL HD a drugi ima 23 ".

Kalko1212 ingame
14 godina
odjavljen
Koji monitor ?

Zašto baš Acer?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji monitor ?

Zato jer mi se ta 2 čine sasvim dobra, drugi ima 23" a ako hoćeš nađem ti neki druge marke.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice