Xiaomi Mi5

poruka: 2.282
|
čitano: 487.884
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Xiaomi Mi5
David87 kaže...
Naruči si s aliexpressa Aukey Quick charge 3.0 ja imam 2 i super je, dođe ti za 7 dana

Izgleda da se taj najvise isplati uzet, isto tako citam da nije bas qc 3.0 85% u 30min. svi skoro kazu da im treba sat i pol da bude 100% al za te pare ok. Dali ima kakve veze ak punim sa usb 3.0 dali je brze? Na 2.0 mi je max propusnost kabela 1.5A. 

EDIT: ovaj punjac koristim http://imgur.com/a/WilAa

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2016 17:33 (matecro007).
14 godina
Xiaomi Mi5

Inače ja imam 2.0, yebiga 3.0 je izmišljen baš nakon kupnje ovog, ali mogu reći da super puni. E sad ovaj 3.0 puni možda malo brže nego 2.0, to je svega par minuta tak da nije neki bed između 2 i 3 nula

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

oj,... ja sam naucio 6.6. i tek danas sam dobio tracking number,... idem ja vidjet di mi je mob kad ono izbaci mi ovo:

Processed at HONG KONG - HONG KONG Sign up for shipment notifications Saturday, June 11, 2016 at 18:10 Origin Service Area: HONG KONG - HKG - HONG KONG Destination Service Area: PERTH - KINGS PARK - AUSTRALIA

meni nije jasno zakaj ovaj salje u Australiu..

0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Mi5

Od kud si naručil?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Aliexpress TOP ONE

0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Mi5

Ja sam isto naručil prekjučer, ali još nemam tracking. Si stavio da šalju DHL-om?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Jesam... DHL salje i cekao sam 2 dana da mi dode broj... I kad je doso vidim lik salje u Australiu... Jesu te pitali koji software hoces?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Evo slike

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Mi5

Pozz!

Evo ja sam naručio sa giztopa mi5 prije nekih tjedan dana i poslao sam im e-mail da budem siguran u ne plaćanje pdv-a.

E-mail:

Hello! 
I have some question about my order (I'm from Croatia-EU).
First I read some news on forums that items were held on customs and that buyers had to pay customs fees, but on your site it's clearly says that no custom fees would be carged from orders from European Union.
So please make sure that my order wont have custom fees (custom fee in my country is pretty big- on my order surely will be over 100$), if custom fee will be charged then I would cancel my order and buy from another seller. If You can't guarantee that there will not be custom fees, than refund me so that i can take phone somewhere else.
Second thing- if above would be OK, then can u please tell me when will it be shipped?
Odgovor:
hello,
ok, we can confirm that there is no need to pay for any customs taxes.
the order has been shipped by EU expedited shipping with tracking number ...., please check it later via this site:
http://intl.sf-express.com/?a=trackEn
normally, the package takes about 8-12 days to arrive without customs or taxes charges, please don;t worry.
English tracking site: http://www.chronopost.fr/transport-express/livraison-colis/homepage

Please don't hesitate to contact us if you have any question.
Thank you and regards.

Jessica
Customer Service Team
Giztop.com - Top Quality, Best Service
Nadam se da će sve proći u redu
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Mi5

Koja je razlika izmedu ovih punjaca?

9.63 $

13.29 $

Dal ima samo da se kupi punjac bez zice jer sam vec narucio zicu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Mi5

Evo moj Mi5 naručen iz TopOne piči iz UK

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2016 15:31 (David87).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
matecro007 kaže...

Koja je razlika izmedu ovih punjaca?

9.63 $

13.29 $

Dal ima samo da se kupi punjac bez zice jer sam vec narucio zicu.

Promijenili su cijenu, inače potpuno isti punjači samo drugi prodavač

17 godina
David87 kaže...

Evo moj Mi5 naručen iz TopOne piči iz UK

I meni je isto tako HAHAHA =D

Putuju nam skupa haha, mozda su cimeri. Paket do paketa =D hahaha

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2016 18:10 (jojo_surf).
13 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Pozdrav.

Kupujem novi mobitel i prvo sam mislio uzeti Meizu, no onda sam vidio Xiaomi.

Zanima me koji su bolji. Prvo sam mislio uzet Meizu metal:

http://www.honorbuy.com/563-meizu-metal-2gb-ram-16gb-smartphone-white.html#/rom-16gb/color-white/shipping_insurance-no

Je li mozda bolji neki Meizu slicne cijene. Npr.

http://www.honorbuy.com/673-xiaomi-redmi-note-3-pro-16gb.html

Takoder, zanima me u kojem je ducanu najbolje uzeti s obzirom na shipping i da salju iz EU.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
johnsteR kaže...

Pozdrav.

Kupujem novi mobitel i prvo sam mislio uzeti Meizu, no onda sam vidio Xiaomi.

Zanima me koji su bolji. Prvo sam mislio uzet Meizu metal:

http://www.honorbuy.com/563-meizu-metal-2gb-ram-16gb-smartphone-white.html#/rom-16gb/color-white/shipping_insurance-no

Je li mozda bolji neki Meizu slicne cijene. Npr.

http://www.honorbuy.com/673-xiaomi-redmi-note-3-pro-16gb.html

Takoder, zanima me u kojem je ducanu najbolje uzeti s obzirom na shipping i da salju iz EU.

ali express - TopOne - Xiaomi redmi note 3 pro

Izaberi DHL i doc ce ti za par dana.

Meni su danas poslali Xiami Mi5 i sve mislin da ce mi doc ili sutra u utorak ili preksutra u srijedu.

17 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Ako nekog zanima, povoljno prodajem svoj Mi5 (3/32, bijeli, naručen s top one), star dva tjedna, kao nov, 10/10 stanje. Ipak mi je premal, i vraćam se na nešto 5.5 ili veće. Info u privatnu poruku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

ja svoj mi5 isto željno iščekujem.

Napokon je prošao Australiju i došao u UK sad predvečer

Piše 

Predviđena dostava:Srijeda, Lipanj 15, 2016do kraja dana

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Citam malo thread I vidim da se ljudi zale na Software jel se situacija popravila?

Gledam kazu ljudi da mobitel nije do Galaxy S7 ali kosta onak 2.5 jeftinije pa me jako zanima. Trenutno na starom GSG 2

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mew kaže...

Citam malo thread I vidim da se ljudi zale na Software jel se situacija popravila?

Gledam kazu ljudi da mobitel nije do Galaxy S7 ali kosta onak 2.5 jeftinije pa me jako zanima. Trenutno na starom GSG 2

Uzmi si Oneplus 3... 3000kn s dostavom u HR. Bez carine i PDV-a.

13 godina
R36 kaže...
Mew kaže...

1+3 je stvarno extra smartphone na papiru.. Izgledom vec sve ranije viđeno nista novo..

Treuntno sam u vaganju da li ganjati S7 dual sim, Mi5, ili 1+3.. Od 1+3 me odbija to sto je za razliko od Mi5 i trenutnog Mi3 kojeg posjedujem osjetno veci. Težina mi ne predstavlja problem..

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
15 godina
neaktivan
R36 kaže...
Mew kaže...

Gdje ga ima za tu cijenu?

13 godina
Mew kaže...

Gdje ga ima za tu cijenu?

Na njihovoj stranici.. Moraš proći kroz VR Loop aplikaciju i tu dobiješ mogućnost upisa maila, na koji ti stize link za kupovinu.. 399€, dostava besplatna..

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2016 12:46 (majdo).
13 godina
Mew kaže...

Meni nije softver opcenito kolko postavke u njemu. Neke stvari koje bi trebale biti jednostavne kao battery saver budu tolko slozene da te pita jel oces zgasiti internet nakon 15 min uporabe il 20? Isto tako mi smeta stalno neki pop up-ovi pretezito za google play i music player.
Za sve ostalo nemam primjedbi i ne zalim za parama. Zasluzio je ime flagship killer.

9 godina
neaktivan
Doso moj Mi5 i imam problema. Stavio sam sim karticu i prepozna ju skuzi da je HT HR ali nece me povezat na mrezu.. idem da rucno trazi mreze i nade mi sve mreze u HR kliknem ja na HT HR 3g ili na 2g i nista... nemoze se povezat... zna tko sta da radim..? Hvala

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Vjerojatno moraš postaviti APN

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Vjerojatno moraš postaviti APN

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Jesam i nista... on uhvati signal mreze al se nece spojit na mrezu ni rucno ni automatski
14 godina
Xiaomi Mi5

Drmni mu preko fastboota novi firmware, pa javi

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Zakljucan mi je bootloader... ne mogu nista
14 godina
Xiaomi Mi5

Imaš tu kak se to radi - LINK