WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.032.651
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito

Razumi bi i da je pisan tarzan hrvatski al jel treba tako pisati? Kad bug prevede clanak svi skacu na noge a ovaj se nije potrdui ispraviti apslutno nista. Copy-google translate-paste....

15 godina
Je je, i ja velim da propada

0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
davor333 kaže...
http://www.windowsnovosti.com/2017/01/insider-dostupan-windows-insider_13.html?m=1#more
Evo jednog novog builda za insidere na bržem načinu. Čitajući ovu temu zaključujem da su im to zadnji trzaji. Netko bi im morao reći da odustanu, makar u pp.
😂😜😉

hahah..da odustanu?

msft je softwerska firma. to im je posao.

btw.. taj build je izvrstan.

fast insider .. living on the edge :D

i čitav taj insider momenat je hrabar potez. kako od msft tako i od nas korisnika.

al unosi malo uzbuđenja u učmali svijet telefonije.

ispalio bi da sam prisiljen u rukama držat uvijek isti, tupi glupi i dječiji android. 

15 godina
Čitajući komentare androidaša izgleda da je Creators upgrade zadnja nadogradnja....

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

citajuci komentare androidasa mi suze teku od smijeha

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Da moram imati w10m i meni bi tekle suze ;)

Koja ste vi djeca koja sebe tjesi da im je igracka najbolja a svjesna da nije ;) Uzivajte ;)

Sreca imate alixprees za nabavku najnovijih modela  za razliku od kineza na androidu ;)

10 godina
neaktivan
davor333 kaže...
Čitajući komentare androidaša izgleda da je Creators upgrade zadnja nadogradnja....

ma nije moguće, WM je mrtav već 10 godina po njima

15 godina
Treba sve opcije uzeti u obzir. Jel trebam antivirusni na androidu, ti ga imas?

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Imam android preko 10 godina. Od Xperie x10. Svi oko mene imaju androdi a to su stotine telefona i korisnika sa kojima sam cesto ili im prebacujem podatke i sl kad im treba. Nikad cuo niti vidio niti imao virus pa ti zakljuci sam.....Godinama instaliram aplikacije mimo storea znaci radim ono najgore sto mozes raditi. isto tako u tih 10+godina imao jednom virus na kompu i to ga sam instalirao znaci moja glupost...Ove price virus, podaci u kini i sl 3,14zdarije su djecija prica....

15 godina
Dobro, na jedno pitanje si diplomatski odgovorio a na drugo nisi. Imas li antivirusni instaliran ili ne?

1 1 hvala 0
10 godina
odjavljen

Mislio sam da sam jasan. Ne niti to ikome treba....Sve ostalo su babske price.....Korisitm e banking paypal i ostale servise bez problema....

17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Dobio sam na Nokiu 925, i zelio bih stavit ovaj zadnji fast ring build, ali mi prilikom provjere updatea kaze da imam zadnju verziju.

U Device information mi pise:

Version: 1511

OS build: 10.0.10586.545

Firmware revision number: 3051.50009.1451.1007

0 0 hvala 0
15 godina
Pripremam se ja lagano za smak ;)
Sad nisam pametan, dal cu trebati instalirati antivirusni ili ne? Citajući ovaj clanak: http://www.windowsnovosti.com/2017/01/insider-dostupan-windows-insider_13.html?m=1#more
trebao bi, citajući tu savjete ne bi trebao... Ipak antivirusni trosi neke resurse.
Hoću li trebati i kakav cleaner? Kak se ponaša sustav na Androidu, recimo nakon pola godine?

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Nikakve cleanera optimizatore antiviruse... Apsolutno nista. Zdrava pamet a ni toga ne treba puno i to je to.....

Naravno ako uzmes neki pristojan android a ne neki sa 512 ram i 2 gb interme memorije.....Preporuka uzmi neki koji je bio top model kad je izasao....Ako uzes bilo koji flagship unazad dvije godine imas extra mobitel i nemas nikakve brige pogotovo ovih porodjajnih briga koje imas sa w10m. Nije trolanje ali citajuci ovdje sa kakvim problemima se platforma srece to je davna proslost na androidu.... dobijas puno a ne gubis nista. Nemoj da te ja nagovaram ali pitao si za savjet....Svako neka koristi sta hoce ali mislim da je i slijepcu vec jasno da se treba polako pripremati za prelazak jer ako je doslo da se w10m uzima preko alixpresa sta dalje pricati....

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Telefon mi je na buildu 14393.693 i jučer sam uradio reset na tvorničke postavke. Sada imam problem da ne mogu skinuti niti jedan jezik za tipkovnicu. Jezik na mobitelu je podešen engleski i želim da skinem paket za hrvatska slova. Piše "attention required" i izbaci mi Retry - Dismiss uz poruku "The text suggestions update for this keyboard didn't download sucessfully". Uradio sam još jednom vraćanje postavki na tvorničke ali problem i dalje postoji. Čini se da je problem na serveru pa ako bi netko bio voljan probati skinuti neki paket da vidimo u čemu je problem.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.

0 0 hvala 0
15 godina
Uzet ću ja neki, samo čekam da Ms objavi kraj, ali ne, oni i dalje šalju ažuriranja, updateove,... Jel i tko poslao mail ili javio da im to nema smisla? I ko za peh, L950 me služi bez greške...

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Javi kad prijedjes ;)

Samo je pitanje vremena ;)

Mada izgleda da se zezas a ja ti ozbiljno odgovaram. Al znas kako kazu ko sa djecom lijeze upisan se budi ....

Nekad mi vas bas zao ;)

14 godina
Par ljudi nesto pokusalo pitat na zadnjoj stranici a vas par samo trolla i spama.

3 0 hvala 0
12 godina
Torent kaže...

Javi kad prijedjes ;)

Samo je pitanje vremena ;)

Mada izgleda da se zezas a ja ti ozbiljno odgovaram. Al znas kako kazu ko sa djecom lijeze upisan se budi ....

Nekad mi vas bas zao ;)

Jok nisi u pravu :) jer tko sa djecom liježe biva optužen za pedofiliju.

neda mi se
14 godina
FatMAN kaže...
Evo nakon mog kraceg druzenja sa lumiom 535 mogu pohvaliti stabilnost i brz rad.Cak i asphalt 8 radi dobro.Odmah sam napravio update na win 10.Imam jedan bug,a to je da kad god pokusavam napraviti search sa cortanom cortana se crasha.Moze pomoc?

Probaj ovo:

1# go to all settings
2# Time & Language
3# Speech
4# At the bottom under the text of Text-to-speech Voice
Tap on the Microsoft xxxxx Mobile
Change it to a different Voice (Ziri).

DrFriks kaže...

Dobio sam na Nokiu 925, i zelio bih stavit ovaj zadnji fast ring build, ali mi prilikom provjere updatea kaze da imam zadnju verziju.

U Device information mi pise:

Version: 1511

OS build: 10.0.10586.545

Firmware revision number: 3051.50009.1451.1007

Nisam siguran ali mislim da ti stariji modeli više ne dobivaju nove insider buildove bez nekih dodatni prčkanja.

uss kaže...

Telefon mi je na buildu 14393.693 i jučer sam uradio reset na tvorničke postavke. Sada imam problem da ne mogu skinuti niti jedan jezik za tipkovnicu. Jezik na mobitelu je podešen engleski i želim da skinem paket za hrvatska slova. Piše "attention required" i izbaci mi Retry - Dismiss uz poruku "The text suggestions update for this keyboard didn't download sucessfully". Uradio sam još jednom vraćanje postavki na tvorničke ali problem i dalje postoji. Čini se da je problem na serveru pa ako bi netko bio voljan probati skinuti neki paket da vidimo u čemu je problem.

Kad staviš da ti to skine, idi pod Phone update i tamo će ti se vjerojatno pojaviti nekakav update pa to instaliraj i trebalo bi raditi.

15 godina
Lumia 925 nije dobila anniversary update(build 14393), tako da je 10586 zadnji build koji službeno možeš instalirati.

Neslužbeno, može se promijeniti ID uređaja na neku od podržanih lumia i tada normalno skineš nadogradnju. Problem je što L925 nije podržana, tako da mogu postojati neki problemi, iako većina ljudi kaže da 14393 radi bolje nego 10586. Ovdje su upute: https://www.reddit.com/r/windowsphone/comments/4bmmiy/tutorial_for_installing_redstone_builds_on/
Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
9 godina
neaktivan
Gotovo je,Microsoft kupio linkedin,a isti ukinuo aplikaciju za w10m,dosao je i taj dan

0 0 hvala 0
16 godina
uragan kaže...
Gotovo je,Microsoft kupio linkedin,a isti ukinuo aplikaciju za w10m,dosao je i taj dan

Ne ukida za Windows Phone (Mobile) nego samo za starije Androide i iOS. Nezvanično, UWP aplikacija u izradi. Za detalje sačekati koji mjesec.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.
9 godina
neaktivan
Uh,hvala,vec sam se sav preznojio od straha

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Stalno si mislim,jel ovi cajna boysi ipak nesto znaju a kad ono,smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

znimljivo mi je gledat ovu samoutjehu, ne wp is allive and kicking, niti jedan renomirani proizvođač mobitela niti ima u ponudi niti ima u najavi ikakav wp-phone

šta to  govori, da su odustali ili da velika navala wp-a kao OSa tek dolazi

već vidim za tri godine ekipu na preostalim lumijama, evo izlazi nadogradnja koja napokon rješava ovo i ono

iPhone is a smartphone for dumb people

0 3 hvala 0
10 godina
odjavljen

Pa samo pogledaj prvu poruku na ovoj stranici. Nema problemaukinuta je aplikacija ali izlazi ponovo za par mjeseci. Nezvanicno.... Neda se vise niko zezati sa par win10m telefona....Presli su na alixpres....

9 godina
neaktivan
Dok postoji Funker,nema straha

0 0 hvala 0
16 godina
Torent kaže...

Pa samo pogledaj prvu poruku na ovoj stranici. Nema problemaukinuta je aplikacija ali izlazi ponovo za par mjeseci. Nezvanicno.... Neda se vise niko zezati sa par win10m telefona....Presli su na alixpres....

Aplikacija nije ukinuta i radi kao i do sada. Sve UWP aplikacije koje su napisane od nule bez raznih konverzija su dobre i s obzirom na ciljanu publiku ove aplikacije, mora biti savršena (zašto bi inače ulupali toliki novac u kupovinu tvrtke). Ne znam čemu se trudiš nešto dokazati. Najskidanije i najbolje aplikacije na Google playu (također na iOSu) su Microsoftove. Windows 10 na Steamu razvaljuje. Adobe se pomalo prebacuje na UWP platformu. W10 platforma je živa i postaje sve bolja i povećava tržišni udio. Što će biti sa Lumiama b.m.k. Svakako je bolje da proizvodnju prepuste nekome tko ima znanja i volje raditi dobre telefone. Lijep pozdrav od korisnika Androida i Windows Mobilea.

10 godina
odjavljen

Gdje sam ja i jednom rijecju spomenuo w10???????????????? Zasto vi brkate w10 i w10m. Dok god ne mozes sve aplikacije za 10 instalirati na w10m to nije isto... w10 raste a w10m nestaje.... Ne dokazujem nista vec razgovaram ali to ociglefdno nema sa kime jer se sve shvata licno ;) Ne slazes se sa mnom i ok. Zasto te to vrijedja?????? Ko dijete kad mu diras igracku.... odrastite ...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice