WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.033.042
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
@torent - i W10M je sastavni dio W10 (kao i Cortana). Čak dijele istu programsku jezgru. Pa su i im i update-i praktički istovremeni.

BTW. I meni sve radi uredno. Obavijesti stižu bez kašnjenja. ZET-ov vozni red funkcionira u realnom vremenu. ...

3 0 hvala 0
15 godina
Nemoguće 🤣

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
davor333 kaže...
A da promjenimo naziv teme u klub ljubitelja androida?
Btw otvaram imenik na L 950 i skoro mi srce stalo, svi kontakti su tu... Zar sam ja jedini kojem nisu nestali, buuuuu... Oću da i meni nestanu. Evo i poruke na Viberu, ma ja ću se ubiti, zašto dolazi ak proroci govore da ne treba doći?!? A kap koja je prelila čašu je navigacija, koja me jučer dovela u Sloveniji na odredište bez greške, mislim stvarno. Tješi me jedino da propadamo definitivno 2018 pa se s time i ova tema zatvara. Ajde Davore lagano tražit androide i iphone-e...
Usput, jeste obavjestli BMW koliko se zaje..... kaj su integrirali Cortanu?

Početak 2018. ljubavi, davno prorekoh..

14 godina
WindowsPhone - Općenito

WP je najbolji mob koji sam dosad imao.... nekuzim toliki hate prema wp.. imao sam 640 razbio se ekran, opet uzeo ali slucajno DS, ne LTE i dalje mobitel sluzi. Sljedeci upgrade kad mi se pokvari prelazim na 9xx seriju.

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

respekt za @Sum_of_all_fears

više je on napravio za smirivanje strasti na ovoj temi (sa svoja dva zadnja posta) od svih drugih, uključujući i mene, dok sam bio aktivniji.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2017 10:19 (mikulam).
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Evo i moj osvrt na Windows 10 mobile...

Pratim ovu temu vec dugo i korisnik sam windowsa 10 mobile od samih pocetaka...jos od windows 8 update 2 koji sam pomocu tweak-ova instalirao na svoju lumiu 535...i cuda kako je sve radilo savrseno! Onda windows 10 mobile prica...zaista sam vjerovao da je to "ono pravo"...cak sam i prijateljima preporucio lumia uređaje...( odavno su pobjegli glavom bez obzira )!!! Ali ja kao ja, ne odustajem...ma reko popravit ce to sljedeca nadogradnja...pa citaj po forumima, ovi kazu resetiraj mobitel, resetiram na tvornicke postavke...opet isto...pa kazu probaj resetirat jos jednom, sigurno nije "sve sjelo"...ajde reko i to da probam...nista! Probam relese preview, pa slow ring, fast ring...nije to to! Uvijek je nesto! Nije sad stvar u bug-ovima...ali jednostavno ne radi to kako treba! Ma znam sad cete reci da je lumia 535 sranje...znam da je! Ali riskirati novce za bolji mobitel i tko mi garantira da ce radit kako treba?! Microsoft?? I eto u svom tom ocaju vratim danas mobitel na windows 8...i zamisli...baterija se napuni do 77% i ne mrda dalje...Znam...opet hard reset ( mozda jos jedan za svaki slucaj!!! )...Ma ne, opet isto! Mozda je uređaj neispravan...baterija!? Mozda...Ali pametnom dosta! Mozda se nesto i promjeni u buducnosti, mozda! Zaista bi to volio...ali u međuvremenu ce me morati posluziti i moja xperia m4...a lumia ce za sada u ladicu cekati neke bolje dane! Ako ih bude...

4 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Saky22 kaže...

Evo i moj osvrt na Windows 10 mobile...

Pratim ovu temu vec dugo i korisnik sam windowsa 10 mobile od samih pocetaka...jos od windows 8 update 2 koji sam pomocu tweak-ova instalirao na svoju lumiu 535...i cuda kako je sve radilo savrseno! Onda windows 10 mobile prica...zaista sam vjerovao da je to "ono pravo"...cak sam i prijateljima preporucio lumia uređaje...( odavno su pobjegli glavom bez obzira )!!! Ali ja kao ja, ne odustajem...ma reko popravit ce to sljedeca nadogradnja...pa citaj po forumima, ovi kazu resetiraj mobitel, resetiram na tvornicke postavke...opet isto...pa kazu probaj resetirat jos jednom, sigurno nije "sve sjelo"...ajde reko i to da probam...nista! Probam relese preview, pa slow ring, fast ring...nije to to! Uvijek je nesto! Nije sad stvar u bug-ovima...ali jednostavno ne radi to kako treba! Ma znam sad cete reci da je lumia 535 sranje...znam da je! Ali riskirati novce za bolji mobitel i tko mi garantira da ce radit kako treba?! Microsoft?? I eto u svom tom ocaju vratim danas mobitel na windows 8...i zamisli...baterija se napuni do 77% i ne mrda dalje...Znam...opet hard reset ( mozda jos jedan za svaki slucaj!!! )...Ma ne, opet isto! Mozda je uređaj neispravan...baterija!? Mozda...Ali pametnom dosta! Mozda se nesto i promjeni u buducnosti, mozda! Zaista bi to volio...ali u međuvremenu ce me morati posluziti i moja xperia m4...a lumia ce za sada u ladicu cekati neke bolje dane! Ako ih bude...

jesi li probao sa aplikacijom B2XSmartapp provjeriti bateriju?

btw 650 ti radi odlično... šteta jedino što nije izašla 650XL sa 2GB RAM-a

9 godina
neaktivan
Avion Flight Simulator 2015 (mob., nije UWP)

Fenomenalan simulator upravljanja i letenja avionom. Upravlja se nagibom mobitela, gore, dolje, lijevo, desno. Vrlo atraktivno.

0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Malo tuzno gledam ali nestaju wp uredjaji u hr,jel netko zna,jel ima funker hr izbornik

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Naravno,mislio sam na funker w5.5 windows

0 0 hvala 0
14 godina
Pa valjda mozes instalirati bilo koji jezik kao i na svakom drugom windows mobitelu.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Valjda,tako sam i ja mislio dok nisam slucajno procitao da se neki zale na njemacki izbornik

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Evo NOKIA koji ste skroz razjebali ima već 100 000 narudžbi, više nego što WP platforma drži trenutno ahahahaha

0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
Sta je ovo,sanatorij?,da ne kazem nesto drugo

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Da ponovim nakon ovih cudnovatih upada,da li neko ima ikakvih saznanja o funker w5.5 i hrvatskom izborniku

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
to ti ne ovisi o telefonu, nego o odabranom jeziku u okviru OS-a. U okviru OS-a biraš i jezik i regiju i tastaturu. Možeš odabrati Njemački, a možeš i Hrvatski, kao i sve ostale iz ove regije, uz Engleski.
9 godina
neaktivan
@AnđeoGabrijel21 - nema NOKIE. Sve je rasprodano unatrag godinu-dvije, pa i samo ime. Nekadašnja NOKIA više ne postoji, a ono što je od nje ostalo više se ne bavi mobitelima. Kinezi su otkupili ime, pa ga sad pokušavaju unovčiti kod sentimentalnih pojedinaca.
10 godina
odjavljen

I zamisli taj kinez se zove nokia tako da sve sto ti napisa je glupost. Niko nije ni rekoa da j eto finska nokia. Tim gore. No name kinez u par dana ima toliko narudzbi ;) I svi znaju za nokia a niko za funker. Sta je stvarno funker?

P.S. Na gsmarena nikad culi za njih. Ali nadjoh. To je ona no name spanska tvornica koja je buducnost W10M platforme....

Ej dick vidi kako se prodaje ovaj vas funker ;) Sve renomirane KINESKE online prodavnice ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2017 21:32 (Torent).
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Torent je napravio citavo istrazivanje. Nije mu bilo mrsko. Postaje koristan, cak i uzevsi u obzir njegovo stanje.

1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
E moj drug ja cijelo vrijeme govorim da mi uopšte nije drago što je w10m propao....Konkurencija je dobra stvar.
9 godina
neaktivan
@torent je obična trolčina, ruskog tipa.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kupio sam jednu Nokiu 225 za cuvanje drugog broja

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Evo nakon mog kraceg druzenja sa lumiom 535 mogu pohvaliti stabilnost i brz rad.Cak i asphalt 8 radi dobro.Odmah sam napravio update na win 10.Imam jedan bug,a to je da kad god pokusavam napraviti search sa cortanom cortana se crasha.Moze pomoc?
Fight with the best,die like the rest!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
http://www.windowsnovosti.com/2017/01/insider-dostupan-windows-insider_13.html?m=1#more
Evo jednog novog builda za insidere na bržem načinu. Čitajući ovu temu zaključujem da su im to zadnji trzaji. Netko bi im morao reći da odustanu, makar u pp.
😂😜😉

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Ovo je prevod sa google translate? Kao da je dijete od 5 godina pisalo. Pola nisam razumio....

15 godina
Samo reci kaj te muči, bumo ti pojasnili...

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Zasto ne mogu kopirati sa te stranice? Izgleda da su je pravili kako i pisu na njoj ;)

15 godina
Znači, nije bitno što piše, nego kak piše?!? Joj, joj, velim ja, neće Microsoft dugo....

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

A ja sam to rekao konkretno gdje? Bitno je sta pise ali ono sto pise je toliko glupo prevedeno da je necitljivo....

Pazi ovo:

-Import data (PC): We’re making it even easier to bring your data over from another browser when you switch to Microsoft Edge. 

U prevodu ne pise  "even easier" pa ispade da toga uopste nije bilo sto j emeni upalo u oci.

Zastava duge? Duga ima svoju zastavu?

adolazi do pune jacine? 

Ovo su biseri onako na preskok ;) Mucno je citati prevod.... Topla preporuka engleske verzije....

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2017 23:55 (Torent).
15 godina
Dobro, al nekak si mislim da oni koji su htjeli razumjeti da su razumjeli...

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice