Sony Ericsson C902 me doveo do ludila

poruka: 7
|
čitano: 2.545
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

problemi:

1. kod razgovora odjednom se previše stiša ili prekine razgovor u potpunosti

2. ko lud se pregrije. ja ruku u džep da vidim koliko je sati, skoro sam se opeka kako je vruć bio. odjednom mu prazna baterija a 20 min prije bila je puna

3. katkad zvučnici polude, umjesto normalnog zvuka čuju se smetnje kao kad upališ televiziju i prebaciš na neki kanal kojeg nema

Dva puta sam ga nosio na popravak kod ovlaštenog operatera i oni su ga "popravljali"(mjenjali softver, nekakve skripte, ITP, ciscenje system i flex connectora - debili ciste a meni se mobitel pretvorio u kamin), ali sve isto...

Jeli ima netko kakav savjet, ja sam puka i moga bi i mobitel puknit vrlo lako

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Sony Ericsson C902 me doveo do ludila
chuck norris kaže...

problemi:

1. kod razgovora odjednom se previše stiša ili prekine razgovor u potpunosti

2. ko lud se pregrije. ja ruku u džep da vidim koliko je sati, skoro sam se opeka kako je vruć bio. odjednom mu prazna baterija a 20 min prije bila je puna

3. katkad zvučnici polude, umjesto normalnog zvuka čuju se smetnje kao kad upališ televiziju i prebaciš na neki kanal kojeg nema

Dva puta sam ga nosio na popravak kod ovlaštenog operatera i oni su ga "popravljali"(mjenjali softver, nekakve skripte, ITP, ciscenje system i flex connectora - debili ciste a meni se mobitel pretvorio u kamin), ali sve isto...

Jeli ima netko kakav savjet, ja sam puka i moga bi i mobitel puknit vrlo lako

Pa odnesi ga kod onoga gdje si ga i kupio i nek ti zamjene za drugi ako imaš garanciju jedino ako ti nisi na njemu napravio kvar pa da ti se tako grije....

RIDER
17 godina
neaktivan

Nisam ja napravio taj kvar sigurno. Budu li zajebavali, bomba ce im letit :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 17:47 (chuck norris).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
chuck norris kaže...

hahah....ako nisi ti napravio kvat onda nemre biti problema dobices novi i opet cete zaje*ati :) bolje ti je uzmi neki jeftiniji touchscreen ako ti dopuste da zamjenis neg opet taj SE Cool

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
chuck norris kaže...

hahah....ako nisi ti napravio kvat onda nemre biti problema dobices novi i opet cete zaje*ati :) bolje ti je uzmi neki jeftiniji touchscreen ako ti dopuste da zamjenis neg opet taj SE Cool

Ma dobar mu je i ovaj sony ericsson c902 ,nov je i ovaj telefon na tržištu , ako mu bude garancija ok bez problema bi trebao dobiti novi ,nemoj bacati bombu valjda će ti dati drugi ....Smijeh

RIDER
16 godina
neaktivan

....Dupli post ,pa sam obrisao .....

RIDER
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 19:25 (rider15).
16 godina
odjavljen

ma baci ti bombu,blagdani su nek se ljudi vesele!

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice