Krivo je napisano mislila sam na pomoc..i sta se tice mikrofona
Opet je proradio sam od sebe..malo radi malo ne
Krivo je napisano mislila sam na pomoc..i sta se tice mikrofona
Opet je proradio sam od sebe..malo radi malo ne
Koje modeme koristite u svojim romovima ?
Koje modeme koristite u svojim romovima ?
LPW, još od starog ICS-a
e to i mene zanima...
i da još nešto
koji je postupak vračanja s neat rom lite na tele 2 oriđiđi 4.1.2 i da nebue više rootan ako može neki tutorijal samo kratko u par crtica...
hvala
e to i mene zanima...
i da još nešto
koji je postupak vračanja s neat rom lite na tele 2 oriđiđi 4.1.2 i da nebue više rootan ako može neki tutorijal samo kratko u par crtica...
hvala
TV-OUT mora raditi na neat romu jer je to stock.
Na tele2 4.1.2 vratiš tako da skineš zadnji fw sa sammobile-a i flashas preko odina. (prije ili nakon flashanja možeš napraviti wipe)
koji OC kernel preporucujete ako je iko probavo ikakav?
Bok, imam problem sa punjenjem. Naime kad spojim pun mi par sekundi i izbaci error : baterija odspojena. Pošto imam dva samsunga doma probao sam sve živo. Baterija je u redu, usb konektor je u redu, probao sam sve živo s guglati( čak je popularno rješenje da ga ga se zaljepi za pod ili zid i da proradi ali ništa), probao sam i propuhat one zlatne konektore na matičnoj gdje se baterija spaja al nema boga. Ne mogu stavit software jer mi komp baca da ne prepoznaje uređaj tako da od odina ništa... Da li ima ko da je uspio to rješiti?
pa puhanje bas i nepomaze kod konektora prije da ce ti pomoc da ih malo sastruzes lagano s necim ako je u konektorima problem a zna se desit....ili da probas druge punjace ili nesta....mozda od nokie punjac probaj jer su jaci punjaci 1200mA dok je kod samsunga max 800mA kolko sam ja vidio....neznam sta drugo....zamjenit konektore u telefonima da narucis na ebay...
Problem je nešto na matičnoj definitivno jer sam stavio drugu svoju matičnu od ispravnog s2 u taj mob koji šteka i sve je fino punilo.. Jedino druga matična mi je solucija jer one konektore može samo profesionalac zamijenit pošto tu treba lemit i svačega..
koji OC kernel preporucujete ako je iko probavo ikakav?
Jedino Dorimanx.. ?
pa puhanje bas i nepomaze kod konektora prije da ce ti pomoc da ih malo sastruzes lagano s necim ako je u konektorima problem a zna se desit....ili da probas druge punjace ili nesta....mozda od nokie punjac probaj jer su jaci punjaci 1200mA dok je kod samsunga max 800mA kolko sam ja vidio....neznam sta drugo....zamjenit konektore u telefonima da narucis na ebay...
Npr. stapic za uši
Ništa. Riklo nekaj na matičnoj. U dijelove na njuškalo nema druge .
Itko probao CM10.2?
Jel čemu?
Nakon više od mjesec ipo, dojadio mi je stock Samsung (rekord).
Stigla mi je nova baterija, ali nisam nešto pre-prezadovoljan.
Bolja je od stare, ali dobro.
kad stisnem okidac fokusira i kad uslika slika mutna
moze pomoc
kad udem u kameru slika mi je mutna moze vidjet na slici
imam NeatRom 3.7
Pogledaj da nisi možda stavio na makro
Itko probao CM10.2?
Jel čemu?
Nakon više od mjesec ipo, dojadio mi je stock Samsung (rekord).
Stigla mi je nova baterija, ali nisam nešto pre-prezadovoljan.
Bolja je od stare, ali dobro.
Ne da mi se prevoditi:
-CRT animation is buggy/laggy
-recent apps work but they appear black
-performance is improved compared to 4.2.2 (at least that is my opinion on this experimental build but google already said that 4.3 has some performance "tweaks")
-my phone was not rooted after installation but I have read in Note thread that root is fixed and it should be available in the next build
-screenshot doesn't work (if you try to take the screeshot via power menu, it says that Storage may be in use)
-front camera works for both recording and taking pictures but the back camera can only take photos, video recording is not working (gallery F.C.)
-video playback works but after exiting gallery I got some graphic glitches in statusbar
-can't send SMS
-rotation animation is buggy (camera rotation is much much faster than 4.2.2 but it is also buggy)
-both MTP and Mass storage work but write speed with Mass storage enabled is slow (just like in 4.2.2)
-graphic glitches in google now
-gps works, Sygic locks in 1-2 minutes
-1st run of antutu benchmark gave me 9600 points and 2nd run 9200 points
Ljudi imam problem sa S2. Kupio sam S2 SWH 250s, samsung galaxy s2 namijenjen za tržište Južne Koreje, ali u njemu je bio ICS 4.1.2 i sve je radilo ok, telefon nije nikakva kopija da ne pomislite.
Problem je nastao jučer, htio sam napuniti mob neče da puni, hmm, kontam otišao punjač, uzmem usb spojim s kompom neče ni USB da prepozna. Kontam otisao mi utor za Usb, nadjem na ebayu za 4$ pa reko naručit ću.
Dosjetim se da ugasim mobitel i da onda uključim punjenje, kad gle čuda, ja ukljuci punjač u mob mob se upali i puni. Reko da nije slučajno, upaljenom mobu izvadim punjac i opet uključim, ne puni, kad ugasim mob i ukljucim punjač mob se upali i puni. Ista stvar je i sa USB-om nece da prepozna mobitel kad je upaljen.
PROBLEM ukratko: Mobitel kad je upaljen ne puni i ne prepoznaje ga komp kad se spoji sa USB-om, a kad je ugašem i uključim USB ili punjač mob se upali i puni.
Jel zna netko u čemu je problem? Stavljao sam i oficijalni firmware 4.0.4 ista stvar.
ja sam pokušavao sa mnogim firmwireima, ali bezuspješno. Čak mi nekad kad spojim usb sa upaljenim mobitelom očita na sekundu i onda izbaci ono upozorenje, NOT RECOGNIZE, mislim da je otišao flet za punjenje, našao sam na ebayu za 4$ pa ću naručiti. Nema sta drugo biti. Pokušat ću jos sutra od prijatelja uzeti njegov s2 i izvaditi flet kabel za punjenje moba pa ubaciti u svoj da vidim hoce li raditi.
To sam i ja mislio al probao staviti flat od drugog ispravnog S2 i ništa od toga. Ako ne bude tebi isto flat . Jedino šta može biti je matična tako da nema spasa za mog šta se tiče popravka i nadam se da je tebi flat ošao jer kupiš preko ebaya za siću i eto rješio si problem. Al naručio sam preko ebay dve one žute baterije i dva eksterna punjača baterija za bagatelu pa ću da mjenjam baterije i to je to :D.
ujutru ću isprobati drugi flet, pa javim jel do fleta :)
ne odgovara flet od ovog europskog S2... nema na ebayu flet za ovaj shw 250s.hmm sta da radim?
Nije me bilo 100 godina u ovoj temi. Ljudi, ofišl JB me izluđuje na mobu. Whatsapp se vuče, aplikacije trzaju...lud sam lagano. Preporuka nekog brzog ROM-a ako može. Tnx
NeatRom 4.7
NeatRom 4.7
Je dodano mjenjanje redoslijeda toglesa?
NeatRom 4.7
Je dodano mjenjanje redoslijeda toglesa?
nije..al su izbacene nepotrebne aplikacije
A koji neat rom. Lite, full? I vidim da je vani 4.8..lošije,bolje?