bok ja sam novi ovdje tak da vas trazim sljedeće...
koji mob uzeti samsung(touch screen) ili sony ericsson
(WALKMAN) ili (neki klizni)... zanimaju me cijene u simpa paketu... prijedlozi i iskustva..
Tesko pogledati sam cijene na netu?
Tesko pogledati sam cijene na netu?
ja bi htio da mi vi predložite... oke ?
Uzmi najskuplji. Cemutoliki smajliji. Valjda bi bilo dobro da kazes do koliko para, sta zelis od teleofona i sl. Nije ovdje niko vidovit da zna sta ti zelis ili volis. Evo ja kazem kupi nokiu N900
Uzmi najskuplji. Cemutoliki smajliji. Valjda bi bilo dobro da kazes do koliko para, sta zelis od teleofona i sl. Nije ovdje niko vidovit da zna sta ti zelis ili volis. Evo ja kazem kupi nokiu N900
ajde..... mora biti do 1100kn ili manje.. treba biti klizni SE ili samsung na dodir.. treba imati kameru 3mpx memorijsku 2 gb ili 1gb mora biti kvalitetan..
zna neko plissssss
za tak malo para neces dobit ni polovan skrin tač :S i nemoj više postova na istoj temi zaredom u jednom danu pisat :) ali ok ti si novi :)
Evo ja ti predlažem Soni Erikson C510, jer ispunjava tvoje zahtjeve i ima smajl detektor :) kud ćeš bolje :D
Samsung S5230 ;)
Odlican mobitel,za nisku cijenu 
Samsung S5230 ;)
oo vidio sam več taj jako je kvalitetan ,, a znas mozda neki klizni sony ericsson ist takve kvalitete 
SE W910 , SE K800i
&
oo vidio sam več taj jako je kvalitetan ,, a znas mozda neki klizni sony ericsson ist takve kvalitete 
uzmi SE Satio ili SE Vivaz oni su oko 1000kn hahahaha lol,šalim se uzmi C510 kao što je kolega gore predložio ili dodaj malo para pa uzmi K850i
daaa.. ali ja sam rekao da bi trebao biti klizni.. a što mislite o SE w580i.. i kolika je cijena w580i........ te o samsung corby..
ajde..... mora biti do 1100kn ili manje.. treba biti klizni SE ili samsung na dodir.. treba imati kameru 3mpx memorijsku 2 gb ili 1gb mora biti kvalitetan..
Ako ideš na pretplatu onda iPhone 3GS 16GB u i300 plaćaš prvih 6 mjeseci 150 i kada prođe 6 mjeseci prelaziš na i150 i plaćaš 150 LINK ideš na iTarife i tamo ti je i300 i to uzmeš.
daaa.. ali ja sam rekao da bi trebao biti klizni.. a što mislite o SE w580i.. i kolika je cijena w580i........ te o samsung corby..
uzmeš dva ista mobitela i kližeš ih!
Šalim se xD
Ja sam ti preporučio c510 on je definitivno najbolji :D za tu cijenu :D
Corby ti je takodje super mob.,mada bih ja na tvome mjestu razmislio i o LG Pop ;)
pogledaj malo na netu,pa otidji da isprobas uzivo i odluci se..
Corby ti je takodje super mob.,mada bih ja na tvome mjestu razmislio i o LG Pop ;)
ne želim da me zovu svećenikom :DD.... onaj samsung S5230.. dolazi li on sa onom "olovkom" ili ne?... pitao sam za sony ericsson w580i taj me jako zanima... sam da znate moja sestra ima 250kn popusta za mobitel pa.................. w580i ? zna neko cijenu
ne želim da me zovu svećenikom :DD.... onaj samsung S5230.. dolazi li on sa onom "olovkom" ili ne?... pitao sam za sony ericsson w580i taj me jako zanima... sam da znate moja sestra ima 250kn popusta za mobitel pa.................. w580i ? zna neko cijenu
Brat mi ima taj mob, meni nesto ne odise kvalitetom, iako buraz kaze da mob nije los, walkman je tako da imas lak i brz pristup muzici. Mislim da nema tema, znaci onako je kako je. Ako zelis pitat cu ga kad dodem s posla da mi malo vise kaze o njemu, ja sam korisnik nokie i samsunga, se mi se nikad nije posebno svdao.
Pa ti mogu preporuciti Samsung D900, taj mob sam koristio donedavno, i prezadovoljan sam s njiom bio.
tnx.. jako si mi pomogao.. i da pitaj brata neš o tom mobu.. i ak možeš pitaj ga koliko ga je platio i u kojoj mreži.. (simpa, vip, tele 2).. hvala još jedanput
Brat mi ima taj mob, meni nesto ne odise kvalitetom, iako buraz kaze da mob nije los, walkman je tako da imas lak i brz pristup muzici. Mislim da nema tema, znaci onako je kako je. Ako zelis pitat cu ga kad dodem s posla da mi malo vise kaze o njemu, ja sam korisnik nokie i samsunga, se mi se nikad nije posebno svdao.
Pa ti mogu preporuciti Samsung D900, taj mob sam koristio donedavno, i prezadovoljan sam s njiom bio.
De mi reci jel na D900 ispravljena ona glupost iz D800 da kad se iskljuce zvukovi i ostavi samo vibracija podsjetnik iz kalendara uopste ne vibriira? Samo zato sam prodao D800. To je bila glupost na kvadrat.
Sto se tice samsunga s5230 on ti ne dolazi sa olovkom,jer je napravljen da se po njemu radi prstima a ne olovkom ;)
iiii imate li još koje prijedloge.. ?
tnx.. jako si mi pomogao.. i da pitaj brata neš o tom mobu.. i ak možeš pitaj ga koliko ga je platio i u kojoj mreži.. (simpa, vip, tele 2).. hvala još jedanput
Ja sam ti iz BiH, tako da ti to ne igra nikakvu ulogu koliko je on platio.
Nisam se cuo veceras s njim, ali pitam, pa javim ti.
btw. imas dobru srtanicu www.mobilnisvet.com i imas tu gore pretrazivac, tu izaberes fino sta hoces da mobitel ima i on ti izbace sve od mobitela s tim sto si ti odabrao. Cijene su iz Srbije, posto je njihova stranica, ali dobre su za usporedbu, jer su slicne onima u nas (BiH) a ni u Hrv nisu nesto posebno razlicite.
De mi reci jel na D900 ispravljena ona glupost iz D800 da kad se iskljuce zvukovi i ostavi samo vibracija podsjetnik iz kalendara uopste ne vibriira? Samo zato sam prodao D800. To je bila glupost na kvadrat.
uff, za kalendar nisam bas siguran, malo sam ga koristio, ali mislim da je vibrirao. Posto mi je taj mob u najmladeg brata provjerit cu kad budem isao kod svojih.
pa sta bi vise!
sve ti je receno
corbi,s5230,lg pop,nokia 5230....
TI ODLUCI!
ok evo začas odgovora , neću više

ok evo začas odgovora , neću više

sta si odlucio? ili se jos dvoumis...??
dvoumim se..
samo znaš li košta li corby 1500kn ili manje
3MPX, touch al jbg nije samsung. Cookie xD
pa sta bi vise!
sve ti je receno
corbi,s5230,lg pop,nokia 5230....
TI ODLUCI!
Ja da sam na tvom mjestu uzeo bih S5230.