Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.496
|
čitano: 12.996.461
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
DuMe kaže...

Baterija je prednost sgs-u II ??

Ja bi bateriju stavio u lošije strane mobitela...

Prvi put sam rekao da neću komentirat, al kad si spomenuo savršeni iPhone, nisam mogao odoljeti..

1. Usporedba je bila između GN-a i GS2. Ako i dalje ne shvaćaš, prednost SGS2 u odnosu na GN je ta što SGS2 ima bolju bateriju (u odnosu na GN).

2. Kad si već spomenuo iPhone 4, istina da ima bolju bateriju, ali samo što se tiče surfanja i to je jedino. Pa generalno ako samo surfaš, bit će bolji. Zašto? Zato što ima mini ekran koji ne može potrošiti toliko struje kao ovi strojevi. Što se tiče razgovora i svih ostalih telefonskih mogućnosti (ukoliko izuzmemo surfanje na mobitelu), tu ga peru i GN i SGS2. O iPhoneu 4s bilo bi nepravedno pričati jer se ipak još uvijek nemože riješiti onih mušica koje cuclaju bateriju.

17 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Molim vas da mi javite vaša iskustva sa Samsung Galaxy S II.

Novi mobitel bi me došao 1.700,00 kn.

Da ili ne i

Hvala

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MaXXtro kaže...

Da ili ne 

Da

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 23:08 (mario1990).
16 godina
protjeran
EchoOne kaže...
DuMe kaže...

Baterija je prednost sgs-u II ??

Ja bi bateriju stavio u lošije strane mobitela...

Prvi put sam rekao da neću komentirat, al kad si spomenuo savršeni iPhone, nisam mogao odoljeti..

1. Usporedba je bila između GN-a i GS2. Ako i dalje ne shvaćaš, prednost SGS2 u odnosu na GN je ta što SGS2 ima bolju bateriju (u odnosu na GN).

2. Kad si već spomenuo iPhone 4, istina da ima bolju bateriju, ali samo što se tiče surfanja i to je jedino. Pa generalno ako samo surfaš, bit će bolji. Zašto? Zato što ima mini ekran koji ne može potrošiti toliko struje kao ovi strojevi. Što se tiče razgovora i svih ostalih telefonskih mogućnosti (ukoliko izuzmemo surfanje na mobitelu), tu ga peru i GN i SGS2. O iPhoneu 4s bilo bi nepravedno pričati jer se ipak još uvijek nemože riješiti onih mušica koje cuclaju bateriju.

Nisi mogao odolit da ne izneses par "cinjenica" iz svog bogatog neiskustva?

Iphone 4 mi izdrzi 9h screen-on dok gs2  moze otprilike pola od toga, tolko o trajanju baterije. Vrijeme razgovora je nebitno jer ce ekran, software i internet pocuclat bateriju daleko prije, jos istakni vrijeme u standby-u kao prednost ccc.. S mojim prosjecnim koristenjem iphone mi izdrzi tocno duplo od gs2.

Ovo na kraju iznosis kao neki problem koji "muci" svaki ip4s dok je istina da se to dogadja na ogromnoj manjini uredjaja. 

14 godina
neaktivan

Ansha je inače forumski poznati apple fanboy koji se bori za titulu apple fanboya godine (alen-c mu je uzeo titulu za prošlu godinu, ali ove godine alena nema pa ima neke šanse)..

Moj SGS2 izdrži jednako koliko i moj iP4 (u svoje vrijeme), ali ama baš jednako. Čak bi rekao da mi i dulje izdrži SGS2, al onda bi izazvao gnjev Apple fanboya, a to se na ovom forumu - nesmije ;)

Vrijeme razgovora je nebitno kako kaže ansha jer tko od teenagera uopće priča na mobitele danas?

Još istakni vrijeme koje mobitel provede u džepu između 2 razgovora - pih, pa zar imam vremena između 2 razgovora?

Za 4s je bio sarkazam, sad još i ovo sve shvati kao 15-godišnjak i nema ti ravnog ;)

Čovjeku danas nemoš dat preporuku za neki mobitel da se tu neki iFanboy ne uvrijedi jer mu začudo nisam preporučio iPhone.. -.-'

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 0:36 (EchoOne).
16 godina
protjeran
Apple fanboy o kojem ti pricas nema ni jedan apple uredjaj osim iphonea i preferira windowse ispred osx-a i misli da im proizvodi osim iznimki ne vrijede koliko kostaju.
Iphone imam jer sam isprobao uglavnom sve relevantne smartphone (trenutno su mi u kuci jos sgs2, sgs i desire) i iphone mi je daleko najkompletnije rijesenje koje me usput i kosta manje od bilo koje alternative. Tolko o mom fanboyizmu.
U diskusiju s ljudima ispranog mozga ne namjeravam ulazit, al cu uskocit kad vidim da se ocigledno laze kao sta ti radis. Zivio.
15 godina
neaktivan

jel moze preporuka smartphone-a do 1000 kn-a? ono sto sam gledao je polovni htc wildfire ili alcatel ot 990 kojeg u tele 2 ima za 850 kn (na bonove). mogu i rabljeni modeli ne mora biti iskljucivo novo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
sushii kaže...

jel moze preporuka smartphone-a do 1000 kn-a? ono sto sam gledao je polovni htc wildfire ili alcatel ot 990 kojeg u tele 2 ima za 850 kn (na bonove). mogu i rabljeni modeli ne mora biti iskljucivo novo. 

Mislim da je ipak bolje uzeti novi smartphone.

Pogledam malo pa ti javim, gledam samo nove.

EDIT: Još dvije i evo nam 1000 postova u temi

Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 18:02 (speedy56).
15 godina
neaktivan
sushii kaže...

Pogledaj ovo ako nije prodano.

to je dobar izbor. ;)

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/prodaja-sony-ericsson-live-with/133964.aspx

14 godina

X8 je dosta dobar telefon za tu lovu, još malo pronjuškam.

Galaxy 3

I možda Optimus Me.

Ovi su novi.

Najbolje X8.

Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 18:46 (speedy56).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://www.njuskalo.hr/htc-wildfire/htc-wildfire-cyanogen-nije-fiksna-oglas-4048778

dogovorio sam se sa covijekom za 600 kn mislim da je to korektna cijena. mob nije najnoviji i kamera je vise-manje srot obzirom da je 5 mp ali mislim da uvijek mogu tu lovu dobiti za njega ako mi se ne bude svidjao. jbg za malo baciti oko na net i mjuzu na usi ne treba mi bolje igre ionako nemislim igrati. sto kazete?

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sushii kaže...

jbg za malo baciti oko na net i mjuzu na usi ne treba mi bolje igre ionako nemislim igrati. sto kazete?

Onda za tvoje potrebe ok izbor. 

14 godina

Lijepo si ti to obavio, ako pogledamo da sam ja prije 2god za tu lovu dobio (novi) LG Cookie.

Ali ipak vijest cijele teme je da sam ja autor 1000. poruke. {#}{#}

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kako znas koji je red.br. poruke ?  razmisljao sam o nekim mogucnostima sa pretplatom ali mi strasno ide na q...c  to sto su lopine i ako ne uzmes pretplatu od 24 mj. i min 150 kn-a mjesecno nemas gotovo nikakve bolje mogucnosti kod kupnje imalo ozbiljnijih fonova. kakvi su to cigani nemozes vjerovati. nije niti cudo sto slinimo kada stranci dolazi sa svakakvim igrackama kada je kod njih to badava a izbor im je kudikamo veci. valjda ce netko jednom stati na kraj toj bandi lopovskoj koja stoji iza t-coma a sada ocito i iza tele2 . neznas od koje smrti umrijeti. pretplatu si ne bum nikada stavio jer nekako cekam da ce se danas -sutra pojaviti respektabilna mreza pa i da taj tele2 otkacim po kratkom postupku. 

14 godina
sushii kaže...

kako znas koji je red.br. poruke ?  razmisljao sam o nekim mogucnostima sa pretplatom ali mi strasno ide na q...c  to sto su lopine i ako ne uzmes pretplatu od 24 mj. i min 150 kn-a mjesecno nemas gotovo nikakve bolje mogucnosti kod kupnje imalo ozbiljnijih fonova. kakvi su to cigani nemozes vjerovati. nije niti cudo sto slinimo kada stranci dolazi sa svakakvim igrackama kada je kod njih to badava a izbor im je kudikamo veci. valjda ce netko jednom stati na kraj toj bandi lopovskoj koja stoji iza t-coma a sada ocito i iza tele2 . neznas od koje smrti umrijeti. pretplatu si ne bum nikada stavio jer nekako cekam da ce se danas -sutra pojaviti respektabilna mreza pa i da taj tele2 otkacim po kratkom postupku. 

Pretplata jedino ako s mobitelom puuno razgovaraš, i dobro kažeš, to su sve lopovi, od prvog do zadnjeg, nikakvi ugovori s njima.

A kako znam koji je redni broj poruke, na dva načina:

Moja poruka prije te je bila 998., kolega je napisao jedan post i onda ja > 998+2=1000

Ukupan broj poruka, minus broj poruka od moje poruke.

Matematičar sam ti ja strašni!{#}

16 godina
speedy56 kaže...

Galaxy 3

I možda Optimus Me.

Ovi su novi.

Najbolje X8.

Po meni ih Galaxy fit sve dere.

Kopiraj link i zasnaj dosta F2P igara: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/koji-f2p-fpstps-zaigrati/131423.aspx
14 godina
nul-3 kaže...
speedy56 kaže...

Galaxy 3

I možda Optimus Me.

Ovi su novi.

Najbolje X8.

Po meni ih Galaxy fit sve dere.

Evo mama mi je uzela danas Galaxy fit and I approve that message!

Pitanje u vezi SGS2...Kakve su slusalice koje se dobiju s njim?

LoL NordicEU : Heineken01
15 godina
protjeran

dobiju se in ear slusalice

0 0 hvala 0
16 godina
Galaxy Fit je puno losiji od X8.
Ima najlosiji ekran od svih jeftinih mobitela.
Master131 EESP - Undetected since 4/6/11
16 godina
8ax kaže...

Si ga držao u ruci pored X8-ice?

Kopiraj link i zasnaj dosta F2P igara: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/koji-f2p-fpstps-zaigrati/131423.aspx
15 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Razgovarali smo mi sada....rekao je ak se nemože ništa najt, da može i do 300kn...al da mu se onda isplati to...i neka bude polovan :D

nokia c1-01

novi, garancija, nokia

ili nesto ovako

http://www.njuskalo.hr/nokia-ostali/nokia-2730-oglas-3272397

null
14 godina
neaktivan

razmisljam da uzmem vodafone 555 ima neko taj telefon kakve su preporuke??,da li moze taj telefon da sadrzi teme???

0 0 hvala 0
14 godina
Stjepan54 kaže...

kvaliteta? 

8ax kaže...

Mobitel ubija X8 po svakom pitanju osim u rezoluciji vjeruj mi imam oba dva doma u ovom trenutku. Da galaxy fit ima istu rezoluciju kao X8 mobitel bi bio vrh vrhova

LoL NordicEU : Heineken01
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 23:29 (KKristijan).
15 godina
neaktivan
boris9999 kaže...

razmisljam da uzmem vodafone 555 ima neko taj telefon kakve su preporuke??,da li moze taj telefon da sadrzi teme???

A običan/prosječan mob sa qwerty tipkovnicom, ništa posebno.

ovisi za šta ti treba, ako nisi zahtjevan korisnik.

teme, vjerojatno može.

15 godina
neaktivan

http://www.esato.com/phones/compare.php?phone=624&cp=774

zbilja, na temelju cega si ti zakljucio da je galaxy ''puno losiji'' od X8? zapravo , kako ti je netko naveo, po svemu je bolji osim rezoluciji ekrana. ima noviji android gore, vise memorije, pun qurac bolju kameru i brzi je. prije nego sto postas nesto de barem proguglaj ono ''x8 vs galaxy'' ili nesto slicno povrsno cisto da ne pravis ljude budalama .

15 godina
protjeran
KKristijan kaže...
Stjepan54 kaže...

kvaliteta?

po kvaliteti su dobre samo kad pojacas zvuk na najjace nece se cut basovi i zvuk ce biti krestav

16 godina
apoteka kaže...
nul-3 kaže...

Razgovarali smo mi sada....rekao je ak se nemože ništa najt, da može i do 300kn...al da mu se onda isplati to...i neka bude polovan :D

nokia c1-01

novi, garancija, nokia

ili nesto ovako

http://www.njuskalo.hr/nokia-ostali/nokia-2730-oglas-3272397

Trenutno ima tu nokiu :D a ovu drugu ima stara, pa nebi htio imat ko ona.

16 godina
neaktivan
molim pomoc, koji od ovih mobitela da uzmem i zasto:

ovu nokiu nisam stavio u anektu jer mislim da nije bas dobra

0 HTC Wildfire S
0 SE X8
12 Samsung Galaxy Ace S5830
0 Samsung E2600
0 BlackBerry Pearl 3G
Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...
molim pomoc, koji od ovih mobitela da uzmem i zasto:

Galaxy ace

zato što je nekako najbolji izbor od ponuđeni.

koristio sam ga, jedina zamjerka je možda to što ima 'samo' 278MB rama, al svejedno radio je dosta dobro.

16 godina
neaktivan
e sad izgleda da bi roditelji uzeli tarifu 50 a jedino je x8 nekih razumnih 350kn za tu pretplatu, a samsung i htc su 1000, je li X8 puno losiji mobitel?
Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice