pozz ljudi namjeravam ubrzo kupiti mobitel razmišljao sam o xperii(x8 ili x10) ili o nokii n97 što mislite o tim mobilnim urećajima da li je neko imao iskustva s njima jer bitna mi je i kvaliteta i mogućnosti (ako ima neki jako dobar model preporučite)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozz...dvoumim se izmedu samsung galaxy ace-a i sony ericsson live with walkman...najvise mobitel koristim za surfanje i slusanje muzike...dajem max 1200 kn za polovan mobitel...sto se muzike tice sony ericsson mi je predobar jedino ima ekran od samo 3.2" a samsung ima 3.5" i to mu je jedina prednost u odnosu na sony ericsson a cijene su im gotovo iste na njuskalu
pozz ljudi namjeravam ubrzo kupiti mobitel razmišljao sam o xperii(x8 ili x10) ili o nokii n97 što mislite o tim mobilnim urećajima da li je neko imao iskustva s njima
Od ta tri x10. a koliko si spreman platiti? da nađemo nešto bolje.
sto se muzike tice sony ericsson mi je predobar jedino ima ekran od samo 3.2" a samsung ima 3.5" i to mu je jedina prednost u odnosu na sony ericsson a cijene su im gotovo iste na njuskalu
Sam sebi si odgovorio, ako ti ne smeta manji ekran uzmi SE, u suprotnom ace.
do 2000 kuna
do 2000 kuna
Imaš daleko bolji izbor.
- npr: nexus s ili galaxy s, mogu se naći na njuškalu ispod 2000kn sa garancijom.
kupujem bratu mobitel, sto predlazete?
| 4 | Xperia Ray |
|---|---|
| 4 | Xperia Neo V |
kupujem bratu mobitel, sto predlazete?
Neo V ima veći ekran, sve ostalo je manje više isto osim kamere.
ako mu ne smeta manji ekran onda uzmi ray.
Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock
Ma zanemarite, vidim da je galaxy s+ tu negdje po cijeni, uzet cu njega.
Hvala na odgovorima svejedno
Samo da znaš da se onda možeš oprostiti s službenim ICSom.
Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock
Samo da znaš da se onda možeš oprostiti s službenim ICSom.
Koliko ja znam nisu rekli da neće dobiti, nego da će SII i Note dobiti prvi. A u svakom slučaju tu je xda :)
Mobitel navodno ima 8GB internal a meni na njemu pise 4.99GB?
wotafak?
Master131 EESP - Undetected since 4/6/11
Ima li HTC Wildfire S DivX?
DivX ce moguce stekat, jer je to zastarjeli format.
Master131 EESP - Undetected since 4/6/11
Može pomoć ?
Crkla mi moja dobra stara Nokia, i sad bi mi trebao neki mobitel.
Pošto sam se nedavno zaposlio, planiram nesto na pretplatu, nesto jeftino, a opet da je dobra ponuda, npr, gledao sam iPhone 3GS u T-Mobileu, pa ako mi mozete dati par savjeta, u vezi kupnje, rabljenog uredaja, ili na pretplatu, naravno Android ili iOS, nista drugo, rabljeno / pretplata.
Mob koristim tu i tamo koju fotku, provjera maila, Facebook tu i tamo, nikakve igre, slusanje glazbe i to je to.
Onda ti nebi bilo lose ponovo na Nokiu
Zasto
- Upoznat si sa jednostavnim OS-m
- Ne patis za razno raznim appovima ( upaljaci, angry birds, pimpkemetar... )
- Baterija je dobra
- Kamera je odlicna ( Carl Zeiss )
Tražim novi mob do 1300kn. Za oko mi je zapeo ovaj. Dal je isplativ za te novce.
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/sony-ericsson-st15i-xperia-mini-white/d271/
Samo neznam dal ima u crnoj boji . Na stranicama je samo bijeli.
Preporuka Androida do nekih 2500 kn ili zeru više?
Može preko oglasnika, bitno da je novo i da ima garanciju. Zaključan na T-mobile/Bon-bon ili otključan.
Još jedno pitanje.
Prešao bih sada onda na tele2 , pa me zanima signal. Kakava je pokrivenost , kakve su ove tarife. Kakva su ovo prebacivanja na T-mobile mrežu kad nema signal itd. Ako neko ima friških iskustava moli bi ga da mi posjani . Hvala
Može preko oglasnika, bitno da je novo i da ima garanciju. Zaključan na T-mobile/Bon-bon ili otključan.
Dalo bi se naletit da ocuvani SGS2
Dalo bi se naletit da ocuvani SGS2
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-i9103-galaxy-r-top-model-dostava-cijela-rh-oglas-3972638
ili s+ iz trgovine
Moram priznati da nikad čuo za Galaxy R nisam. Ima neka caka? Ili je to jednostavno neizhypana verzija Galaxy S II, sa mrvicu slabijim specifikacijama?
Hvala lijepo...looks good.
sony ericsson ili samsung?..ili neki treći?..
Moram priznati da nikad čuo za Galaxy R nisam. Ima neka caka? Ili je to jednostavno neizhypana verzija Galaxy S II, sa mrvicu slabijim specifikacijama?
Hvala lijepo...looks good.
oderani sgs2.
1.2ghz DC -> 1ghz DC
8 mpx -> 5mpx
SAMOLEDplus - SC-LCD
1080p -> 720p snimanje
4.3" -> 4.2"
Ciglast je i ekran je dosta losiji...
nijansu bolji od sgs+-a po pitanju performansi, sa losijim ekranom, no i sa većom mogučnošću za dobivanjem ICS-a
EDIT: pogledaj i xperiu arc za te novce preko njuskala, ja nisam neki pobornik SE-a, no arc je svakako vrijedan razmatranja.
Prati njuškalo, tamo možeš naći SGS II sa garancijom.
prije par dana je bio 2600kn sa garancijom, frend mi uzeo.
Galaxy R će dobiti ICS.