Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.595
|
čitano: 13.132.265
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Xperia z je vjerojatno najtrazaviji flagship ove godine, prvo je neko vrijeme dijelila 1. Mjesto sa s4 a kod s4 je to navodno rijeseno al za XZ nisam cuo.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.8.2013 23:33 (gamer34).
12 godina
neaktivan

@eagle05 - S3 mi se jako sviđa i imao sam ga prilike držati u ruci ali je i precijenjen. Ne bih rootao mobitel. Barem ne prvih godinu-dvije.

Ne uzimam ništa što je starije od par mjeseci, a da ne dobijem dokaz s računom i fotkama na kojima mobitel izgleda kao nov bez i najmanje ogrebotine.

A S3 u takvom stanju do 2000 kn teško mogu naći.

A za 150 kn manje od ovoga iz oglasa dobijem nov LG 4X HD s godinom garancije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.8.2013 23:47 (mani).
14 godina
odjavljen
gamer34 kaže...

Xperia z je vjerojatno najtrazaviji flagship ove godine, prvo je neko vrijeme dijelila 1. Mjesto sa s4 a kod s4 je to navodno rijeseno al za XZ nisam cuo.

Joj daj ne seri iphone fan boy, nisi nikad koristio XZ pa nemaš pojma. 

U usporedbi sa 4S (kojeg ima moj brat pa mi je to bio jedini mobitel za usporedit) koji čak pri slabijim igrama kao Subway Surfers ima ispod 20FPSa.

12 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

pozz,ljudovi :D tražim mob sličan Ashi 205,nju bih i uzeo,ali sam saznao da nema wi-fi,pa eto ako netko želi neka mi preporuči takav,sličan mob s wifi.lp

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
cek ti oces rec da 4S ima ispod 20 fps u igri subway surfers? veliko HAHAHAHAHAHAHAHA na to...ako ce ijedan mobitel pokretat igrice glatko i bez trzanja to ce onda bit iphone...jbg ako moja 3 godine stara cetvorka pokrece to sve bez trzanja onda mogu mislit kako to lagano ide na 4S koji ima 3 puta jacu grafiku
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
1 6 hvala 0
15 godina
Deawood kaže...

Od kad Xperia Z ima lagova? LOL, mob radi bez ikakvih trzaja.

išao sam provjerit ovu tvrdnju na YT (iz čiste dosade) i vidim da XZ radi iznenađujuće dobro

14 godina
odjavljen

{#}

Ti si naviknut na low FPS pa ti se tako čini.

0 0 hvala 0
15 godina
Deawood kaže...

{#}

ne pratim te uopće. wtf covječe?

15 godina

moze mala pomoc oko izbora telefona :

2 samsung galaxy s3
1 samsung galaxy s4 mini
20 Lg nexus 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
freddie kaže...
Deawood kaže...

{#}

ne pratim te uopće. wtf covječe?

Poruka nije za tebe nego za kolegu iznad tebe ;)

P.S, pa normalno da ne lagga, da lagga nebih ju ni kupio LoL, svi ovogodisnji flagshipi su vrhunski.

15 godina

a- ha, sad kužim. nisi bio nikoga citirao pa je ispalo da se obraćaš meni jer je post bio ispod mojega..

inače, ovo na YT me je iznenadilo jer koliko vidim na forumima ekipa cvili o katastrofalno lošem ekranu na XZ (premda se ne bih čudio da cvile uglavnom samsung fanboji).. na kraju ispada da XZ šije i H1 i SGN2 I IP5. šteta što u ovoj usporedbi nema SGS4, bilo bi zanimljivo vidjeti razliku..

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
Deawood kaže...
gamer34 kaže...

Joj daj ne seri iphone fan boy, nisi nikad koristio XZ pa nemaš pojma. 

U usporedbi sa 4S (kojeg ima moj brat pa mi je to bio jedini mobitel za usporedit) koji čak pri slabijim igrama kao Subway Surfers ima ispod 20FPSa.

Lol stari moj, ta stekava xperia ti je zbilja nabila komplekse al jbg moras se na nekom iskalit sto si potrosio tolike novce na mob koji steka i steka. Da nisam na mobilnom internetu sad bih ti dao barem 5 videa u kojem steka i na najobicnijim operacijama. Inace isprobao sam XZ i stekuckala je pri najobicnije setanju po ekranima a onda me ni ne zanima kako steka kad se nesto krene radit s njom.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One
14 godina
Strifer kaže...
assassin.st kaže...

Ja sam kupio kineza za 800kn, i nakon nekoliko dana koristenja rekao sam sebi da cu ubuduce samo kineze kupovati.

Za 800kn, quad core, 1gb rama, 13mp kamera, ips hd ekran, 2200mAh baterija, dual sim, vanilla jb 4.2.1

Mobitel leti, svoj One X sam lagano proslijedio majci..potrajat ce barem godinu dana, toliko mu naime traje garancija..

A vi koji mislite da se "kinezi" bitno razlikuju od Samsunga, Appleova, Sonyja itd., i dalje nastavite u placanju njihovih ogromnih marzi..

Ili se okanite predrasuda i pogledajte malo sto ljudi pisu o npr. modelu Cubot GT99.. Svatko tko ga je vidio iz prve ruke, bio je odusevljen..

ali One X ima bolji hardware,puno bolji custom ROM support i bolji score na svim benchmarkima od tog kineza

vjerojatno ima i garanciju

zašto si mijenjao One X s tim Kinezom?

ne kažem da je cubot loš mobitel ali one x je sigurno kvalitetniji uređaj

Brzina otvaranja aplikacija je jednaka, benchmark rezultati su slični. Ekran je malo bolji na One X-u, na suncu je dosta više primjetna razlika. Kinez je bolji što se tiče rama, jer Sense puno troši, tako da na Cubotu mogu multitaskat između barem 5-6 appova jer ima kad se upali 400MB slobodno, dok je to kod HoX-a 2-3, on pri paljenju ima slobodno oko 200MB..

One X je kvalitetniji uređaj, ali za njega treba izdvojiti skoro 3x više novca. Gorilla glass, bolji ekran, malo bolja izrada i brand ne opravdavaju toliku razliku..

Dodatan razlog zašto sam prešao na Cubota je dual sim opcija, to je bio presudni parametar.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
12 godina
neaktivan

bok ljudi! htio bih kupiti relativno jeftini smartphone (vjerojatno kodiran vip/tomato)... zasad sam gledao HTC Desire C, Samsung Galaxy mini 2 i Sony Xperia Miro... pa, možete li mi reći koji bi vi odabrali, ako ijedan od tih...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
slonorog kaže...

bok ljudi! htio bih kupiti relativno jeftini smartphone (vjerojatno kodiran vip/tomato)... zasad sam gledao HTC Desire C, Samsung Galaxy mini 2 i Sony Xperia Miro... pa, možete li mi reći koji bi vi odabrali, ako ijedan od tih...

Imo sam ova prva 2 priliku isprobati i neznas koji vise šteka pri radu.

14 godina
odjavljen
gamer34 kaže...
Deawood kaže...
gamer34 kaže...

Lol stari moj, ta stekava xperia ti je zbilja nabila komplekse al jbg moras se na nekom iskalit sto si potrosio tolike novce na mob koji steka i steka. Da nisam na mobilnom internetu sad bih ti dao barem 5 videa u kojem steka i na najobicnijim operacijama. Inace isprobao sam XZ i stekuckala je pri najobicnije setanju po ekranima a onda me ni ne zanima kako steka kad se nesto krene radit s njom.

Ajde daj 5 videa iz najkasnije 5 mjeseca gdje Sony Xperia Z lagga, aha da, iPhone 5 nije sposoban reproducirati video i kopirati link.

14 godina
odjavljen

Ljudi neki jeftini mob za curu da radi na Tele2 ili da ima dual sim, znate kriterije za cure :  touch i Facebook, i to je to ! Naravno rabljeni, ne novi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Phantom_RI kaže...

Ljudi neki jeftini mob za curu da radi na Tele2 ili da ima dual sim, znate kriterije za cure :  touch i Facebook, i to je to ! Naravno rabljeni, ne novi.

Napisi do koliko novca.

Ovo jeftini moze biti 500kn, 700kn, 1000kn,...

14 godina
odjavljen

Čim manje tim bolje... znači ili dual sim ili običan mob sa 1 sim utorom ali da je na touch i da može na FB .

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Phantom_RI kaže...

Neki prestigio bar ih sad ima dobrih i jeftinih i veci je izbor

17 godina

Trebam preporuku t-mobile isteko mi ugovor.

uzeo bih tarifu plan za mlade i neki od uređaja, produljenje bi iblo na 24 mjeseca i isto tako bih uzeo taj mobitel na otplatu i ovaj puta bih si uzeno nesto bolje tipa.. x8, dell streak, i slicno..

moze li preporuka?

Keep Calm and Carry On
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ne lagga xperia z, radi sve glatko. I ekran je dobar. Suprotno su tvrdili samo samsung fanboyi dok ih je jos drzala euforija oko izlaska s4. Sad ih je proslo, nasli druge zanimacije pa ne dosadjuju vise.
Potpis!
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Isplati li se kupovati kineske mobitele sa MediaTek procesorima tipa Cubot One recimo? Po specifikacijama na papiru, pružaju daleko najbolji omjer uloženog i dobivenog.

Imaju li kakve konkretne probleme? 

LG 4X HD za 1700 kn ili MediaTek mobitel istih specifikacija za manju cijenu??

17 LG 4X HD za 1700kn
1 Kineski (MediaTek) mobitel
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 15:34 (mani).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

pozz,ljudovi :D tražim mob sličan Ashi 205,nju bih i uzeo,ali sam saznao da nema wi-fi,pa eto ako netko želi neka mi preporuči takav,sličan mob s wifi.lp

bump!

15 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
kivic15 kaže...

bump!

asha 210, 302,

c3

ili rabljeni e71, e72, e6, e5 (smartphonovi)

12 godina
neaktivan

koje su cijene otprilike od ovih smartphonea,sry sto pitam,vidio bih ali sam na tabletu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

to je neka ironija na racun krait proca ili? :D

@maks Pravac njuskalo. Probaj nac ako ne novi imas i par mjeseci stare,ko nove hoxove. Jednostavno nema smisla radi straha ne uzet takav mob nego nesto tipa alcatela... Cak i desire x ne zvuci lose za 1700kn. Krait procesor je uvjek plus hehe........na ovo se odnosilo gore pitanje

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 19:47 (flukscro).
12 godina
neaktivan

Koji je best buy android do 1500 kn? Na njuškalu, potpuno nov ili jako malo korišten...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

gigabyte m1 v2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

mene zanima gdje vecina ovi prodavaci na crno nabavljaju mobitele jeftino pa prodaju nama preko njuskaala ili vec gdje???

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice