X9 pro global je 900-1000 eura. I hong Kong verzija ima istu bateriju kao kineski.
Mislim da je veći problem dal prolaze autorizacije nego instalacija. Ako ima netko da može potvrditi jel radi, to bi bilo super. To mi je pod obavezno na mobu.
Mislim da je veći problem dal prolaze autorizacije nego instalacija. Ako ima netko da može potvrditi jel radi, to bi bilo super. To mi je pod obavezno na mobu.
To nema veze jel kinez ili global nego jel otključan bootloader.
također imam vivo x300 pro CN verziju s tradinga
bio skeptičan nakon dugo vremena kaj sam bio na xiaomiju(razmišljao o 17 pro ali ne radi android auto)
nije mi se dalo više zafrkavati sa skrivanjem otključanog bootloadera/root-a
ali nisam požalio
istina da ti treba ajmo reći pol sata da deinstaliraš kineske aplikacije i podesiti one bitne aplikacije kaj se tiče obavijesti
nađe se tu i tamo nekih kineskih slova ali niš prestrašno
nemam ni ja čitač kartica da testiram i javim....sry
To sve radi out-of-the-box? Ne zahtjeva nikakva kemijanja? Jesi kad probao koristiti garanciju?
Naravno da ne. Iako te kenjci tu uvjeravaju u sve i svašta ipak nije sve tako super. Out of the box je sve na kineskom, moraš naći engleski jezik i u postavkama aktivirat google servise. Dosta toga će i dalje biti na kineskom jer nije lokalzirano. I treće nemaš eSIM, VoWIFI i L1 Widewine. Tak da zaboavi netflix i ostale streaming platforme u HD rezoluciji kao Youtube veći od 1080p.
To sve radi out-of-the-box? Ne zahtjeva nikakva kemijanja? Jesi kad probao koristiti garanciju?
Naravno da ne. Iako te kenjci tu uvjeravaju u sve i svašta ipak nije sve tako super. Out of the box je sve na kineskom, moraš naći engleski jezik i u postavkama aktivirat google servise. Dosta toga će i dalje biti na kineskom jer nije lokalzirano. I treće nemaš eSIM, VoWIFI i L1 Widewine. Tak da zaboavi netflix i ostale streaming platforme u HD rezoluciji kao Youtube veći od 1080p.
Znači po n-ti put. OnePlus 15 sa flash Oxygen je potpuno isti kao globalna verzija minus esim i widevine L1. Znači Netflix, HBO kome je to bitno u 1080p rezoluciji na mobitelu, nema toga.
Ima hrvatski jezik. Koristim m-zabu, revolut i NFC plaćanje bez problema. Kineskoga nema ništa, google servisi rade out of box. Youtube (revanced) ide na 4K. Radi mi i NBA stream u 1080p. Android auto zasad nisam isprobao pošto ga ne koristim.
Garancija je godina dana preko prodavatelja, a tradingshenzhen je dosta renomiran da ne mislim da bi radili probleme ako se šta desi. Imao sam brdo mobitela i nikad nisam trebao ijednog slati za servis. S te strane sam bezbrižniji.
I još k tome uz mobitel ide 120W punjač i maska..
Stvarno ne znam šta se može tražiti više od flagshipa za 550 eura.
Kako mislis moras pronaci jezik? Prvi put kad upalis mobitel pita te jezik da odaberes.
Znači po n-ti put. OnePlus 15 sa flash Oxygen je potpuno isti kao globalna verzija minus esim i widevine L1. Znači Netflix, HBO kome je to bitno u 1080p rezoluciji na mobitelu, nema toga.
Ima hrvatski jezik. Koristim m-zabu, revolut i NFC plaćanje bez problema. Kineskoga nema ništa, google servisi rade out of box. Youtube (revanced) ide na 4K. Radi mi i NBA stream u 1080p. Android auto zasad nisam isprobao pošto ga ne koristim.
Garancija je godina dana preko prodavatelja, a tradingshenzhen je dosta renomiran da ne mislim da bi radili probleme ako se šta desi. Imao sam brdo mobitela i nikad nisam trebao ijednog slati za servis. S te strane sam bezbrižniji.
Doslovno se traži da radi ono na što sam navikao. Jel službeni Youtube radi preko 1080p? Jesi platio carinu? Ima za 607e iz Eu skladišta pa se dvoumim.
Ha i to što kažeš, za 550 da ga isprobam, prodat ću ga za 500 isti dan ako mi ne paše
Je, i službeni Youtube sa reklamama ide na 4K.
Ma mislim da bi ga prodao za istu cijenu ako ti se baš ne vidi.
Ja ću se neko vrijeme zadržati na njemu jer je predobar. Možda kasnije probam Honor 8 Pro pošto ga svi hvale
Ma naručio ga ajd. Nek mi radi sve za moj usercase sve pa neću mijenjati. Zaboravio sam uz bateriju na "action button". Nije slider ali hej, ipak je nešto.
Youtube imam onaj pravi za 20e mjesečno, sad kad se "obitelj" navikla je gotovo 
Znači po N-put potpuno je nebitno kakav si mobitel kupio za 550€. Raspravlja se o kakvim se ograničenjima radi. Po 18x nema eSIM, nema VoWIFI nema L1 certifikat, nema garancije te i dalje ima stvari koje su na kineskom jeziku. Sa L3 to znači nema Netflixa, Disneya, Prime itd. u HD rezoluciji već samo SD, nema 2k, 4K itd. u youtube apk, nema HDR-a. To jedino možeš dobit ako gledaš preko browsera. A kaj ćeš ti radit sa njim poslije i jel to tebi dobar deal potpuno je nebitno. Ja kad sam kupiova OP kupio sam na aliju OP 11 za 490€ globalnu verziju sa EU skladišta koja ima sve kaj kineska nema i kaj sad? Trebao bih nekoga uvjeravat kak je to tada bio super deal i kak su svi glupi kaj to nekome ne odgovara. To ak tebi tak paše za 550€ jer si spreman na kompromise to ne znači da svima odgovara. Meni je recimo danas ne zamislivo da gledam netflix u SD-u na flagship modelu. Dok nekog boli kita za to jer netflix nema. Tak da nismo svi isti i ne laprdaj. I zaboravite ikakvu granciju to ćeš ostvarit znaš kad? NIKAD.
Jel to znaš 100% za garanciju ili laprdaš bezveze?
Da, ako je nekome stvarno bitno imati 1080p Netflix, onda neka ovaj uređaj zaobiđe.
I nema ništa na kineskom jeziku.
Jel to znaš 100% za garanciju ili laprdaš bezveze?
Da, ako je nekome stvarno bitno imati 1080p Netflix, onda neka ovaj uređaj zaobiđe.
I nema ništa na kineskom jeziku.
Da znam. Imao sam više kineksih verzija nego kaj si ti vidio a praviš se pametan. Ne seri uvijek ima nešto na kineskom ako nema onda ne vidiš ili nemaš pojma.
Svakako neka ga zaobiđe jer to je za sirotinju, tko ima para i dodat će još 100,150€ i kupit si neki novi zapakirani flagship na njuškalu sa svime što flagship nosi. I tko zna (a većina koga zanima OP zna) da je kineska verzija prodat ćeš ga rabljenog jedio ako ga daš upola cijene, jedino ako naletiš na nekoga tko nema pojma.
Volte iam svaki, L1 imaš na papiru kao i svaki kinez dok e pokreneš neki straming onda se ispotavi da je to fake.
Kojih 1500€?
Ok, kupujem i ja kineske verzije zbog nekih svojim stvari ali to ne znači da je za svakoga. Isto kao Huawei. Pogotovo danas kad telefona ima ko kenje. Još ako uđe kod operatera na njuškalu ga nađeš za đabaleksu. Recimo neki dan je frajer prodavao 4 nova zapakiana magic8 pro koje je uzeo kod operatera za 750€ a telefon došao prije mjesec dana u prodaju. Za koji mjesec će biti još povoljnije. I di ćeš ti naći povoljnije od toga? Za te pare nemreš kupit ni kinesku verziju Honora. OP je uvijek bio najjeftiniji jer je takav i telefon. Performanse top kamere banana i kao takav će se i ugasit.
Google dialer je nešto što ne možeš više izbijeći na telefonima namjenjenih EU zbog regulativa. Ali ga zato možeš ga zamijenit sa orginalnim. To sam uredno radio na BBK i Žaomijima. Snimanje poziva zaboravi. Mogao si do nedavno na Magic6 PRO dok nije izašla MOS9 od tada ni Honor više ne smije.