Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.534
|
čitano: 13.083.381
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Heavy user ode. Preko firme uzimam mobitel novi od A1.

Imaju dobru ponudu sad za Honor Magic 8 pro. Imate li boljih savjeta?

Meni je prioritet - da ima novi snapdragon gen 5, dobra kamera, dobar battery life i dobar i brz software. Da li da čekam S26 ultra ili da uzmem. Imam trenutno S23 i ubija me baterija u zadnje vrime..

Divide et impera!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
EricCartman kaže...
zuper kaže...

Nekoliko tjedana korisitim OnePlus 15 kupljen od tradingshenzhena za cca. 550 eura i čudim se i dalje koji je to value za ovakav telefon.

Baterija je next level u odnosu na sve dosad. Brzina, ekran, haptika, zvučnici sve odlično. Kamera za moje potrebe sasvim dobra iako mogu vidjeti zahtjevniji korisnici žele više.

Oxygen nije na razini OneUI sa Good lock opcijama, ali ima i svojih trikova.

Bankovne aplikacije, gpay radi normalno. Netflix je samo u SD rezoluciji i nema esim.

Preporuka za sve kojima je prioritet brzina i baterija

Kolika bi bila razlika u usporedbi sa Samsungom A52s kojeg trenutno imam?  

Astronomska

16 godina
omeyer kaže...

Heavy user ode. Preko firme uzimam mobitel novi od A1.

Imaju dobru ponudu sad za Honor Magic 8 pro. Imate li boljih savjeta?

Meni je prioritet - da ima novi snapdragon gen 5, dobra kamera, dobar battery life i dobar i brz software. Da li da čekam S26 ultra ili da uzmem. Imam trenutno S23 i ubija me baterija u zadnje vrime..

Honor Magic 8 Pro je najkompletniji i ujedno bestbuy phone. Na oglasnicma ga već imaš za ispod 800€

11 godina
EricCartman kaže...
zuper kaže...

Nekoliko tjedana korisitim OnePlus 15 kupljen od tradingshenzhena za cca. 550 eura i čudim se i dalje koji je to value za ovakav telefon.

Baterija je next level u odnosu na sve dosad. Brzina, ekran, haptika, zvučnici sve odlično. Kamera za moje potrebe sasvim dobra iako mogu vidjeti zahtjevniji korisnici žele više.

Oxygen nije na razini OneUI sa Good lock opcijama, ali ima i svojih trikova.

Bankovne aplikacije, gpay radi normalno. Netflix je samo u SD rezoluciji i nema esim.

Preporuka za sve kojima je prioritet brzina i baterija

Kolika bi bila razlika u usporedbi sa Samsungom A52s kojeg trenutno imam?  

Nebo zemlja. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice