Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.595
|
čitano: 13.133.730
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
VILLA18900 kaže...
Miki_16 kaže...

jel previse dati 2100kn za rabljeni S3 u top stanju sa garancijom jos i svim???

Puno je za te pare moze se naci one x ili 4x novi zapakirani

Villa ti meni nadi novi i zapakirani za te pare ja sretna..ja nemogu naci..pogotovo ne u zadarskoj zupaniji a postom slanje nedolazi u obzir..a u zg sam jedno mjesecno..

12 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Hvala vam na prjedlozima, sad su mi vec stvari malo jasnije.

u užem izboru su mi huawei y300 i xperia u. samo mi nisu jasni ovi operativni sistemi; y300 ima Android OS, v4.1 (Jelly Bean), a xperia Android OS, v2.3 (Gingerbread) po tome je y 300 bolji ne!? kako funkcioniraju upgradei, kaj si to mogu sam napravit ili moram nosit u servis i jos dodatno skupo placat. koliko su ovi telefoni kompatibilni za neke korisne i zabavne aplikacije, jel ih ima dos ili mogu zaboravit na njih!?

hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
vidathesick kaže...

Hvala vam na prjedlozima, sad su mi vec stvari malo jasnije.

u užem izboru su mi huawei y300 i xperia u. samo mi nisu jasni ovi operativni sistemi; y300 ima Android OS, v4.1 (Jelly Bean), a xperia Android OS, v2.3 (Gingerbread) po tome je y 300 bolji ne!? kako funkcioniraju upgradei, kaj si to mogu sam napravit ili moram nosit u servis i jos dodatno skupo placat. koliko su ovi telefoni kompatibilni za neke korisne i zabavne aplikacije, jel ih ima dos ili mogu zaboravit na njih!?

hvala

Nemoras nosit na servis to i sama nadogradis,xperia u ima ics i to je zadnji kao sto i jelly bean kod huaweia i nema toliko velike razlike izmedu ics i jb samo sto vise steka kod ixperie

13 godina

Xperia u ide na 4.0.4 ics, ali dalje nece ni jedan nj drugi mob dobit update. Xperia ima samo 4 gb neprosirive memorije i da, steka,jako jako laggav mob

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...
VILLA18900 kaže...
Miki_16 kaže...

Villa ti meni nadi novi i zapakirani za te pare ja sretna..ja nemogu naci..pogotovo ne u zadarskoj zupaniji a postom slanje nedolazi u obzir..a u zg sam jedno mjesecno..

Imas na njuskalu lika iz zagreba koji prodaje za oko 2200 i svi su novi zapakirani,i najvaznije provjereni je prodavac i nece zaj.ebat

12 godina
neaktivan

kaj to znaci da je huawei y300 bolji od xperie u. stekavost mi se uopce ne svida, budi traumaticna sjecanja na moj prvi stari stekavi komp :D ali xperia bas nekak ima stila i koristiva je s jednom rukom u potpunosti...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mislim si produžiti na Vip-u pretplatu (onu najnižu) pa me zanima što bi bilo best buy za oko 1000kn. Meni se po svemu najbolji čini HTC Desire X i možda bi Xperiju L ako ne bude preko 1500 (ako dođe u Vip).
"Beware of the sharp edged weapon called human being"
12 godina
neaktivan
vidathesick kaže...

kaj to znaci da je huawei y300 bolji od xperie u. stekavost mi se uopce ne svida, budi traumaticna sjecanja na moj prvi stari stekavi komp :D ali xperia bas nekak ima stila i koristiva je s jednom rukom u potpunosti...

Nesteka toliko puno al to se da rijesit sa custon romovima

12 godina
neaktivan

hrvatski molim :D

sto su to custom romovi

0 0 hvala 0
17 godina
vidathesick kaže...

hrvatski molim :D

sto su to custom romovi

Odvoji zeru vrimena{#}

Steam profile: Virty
12 godina
neaktivan

aha, sad znam i sto su custom romovi...

kaj ima ljudi kaj rade to u fusu kvalitetno ili bi si sam to trebao napravit jer imam filing da bi me to kostalo dosta zivaca

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
vidathesick kaže...

aha, sad znam i sto su custom romovi...

kaj ima ljudi kaj rade to u fusu kvalitetno ili bi si sam to trebao napravit jer imam filing da bi me to kostalo dosta zivaca

Ma to ti je prelagano za napravit a ako sta zaj. uvijek mozes vratit na staro

12 godina
VILLA18900 kaže...
Miki_16 kaže...

Može, daj mi novi zapakirani One X za 2100 i reci gdje da dođem po njega.

15 godina

huawei y300 ili xperia miro? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Huawei , ali svugdje je rasprodan jedino kupiti otključanog ili sa njuškala.

12 godina
neaktivan
Syke kaže...
VILLA18900 kaže...
Miki_16 kaže...

Može, daj mi novi zapakirani One X za 2100 i reci gdje da dođem po njega.

Imas na njuskalu lik iz zagreba prodaje

16 godina

Jesi možda ti taj lik pa sam sebe reklamiraš, na svakoj strani ga dvaput preporučiš?

12 godina
neaktivan
oddball kaže...

Jesi možda ti taj lik pa sam sebe reklamiraš, na svakoj strani ga dvaput preporučiš?

Ma kaki samo zelim pomoc ljudima

14 godina

a xperiu s za 1400-1500kn??' i kakav je taj uredaj??

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...

a xperiu s za 1400-1500kn??' i kakav je taj uredaj??

Imam ja xperiu s i za te pare je odlican a oni koji pricaju da steka nemaju pojma

15 godina
Sleme kaže...
maxy0 kaže...

Huawei , ali svugdje je rasprodan jedino kupiti otključanog ili sa njuškala.

to sam i mislio i na bonbonu sam ugrabio zadnjeg {#}
pito sam jer on dode 900 kn a miro 1250 a huawei bolji po specifikacijama, pa mi to malo cudno

15 godina
zato sto je sony kao neka marka pa nabiju cijenu a u mobitelu trulez...najbolji primjer toga je onaj fail xperia j...
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

Ja sam kupio kineza za 800kn, i nakon nekoliko dana koristenja rekao sam sebi da cu ubuduce samo kineze kupovati. 

Za 800kn, quad core, 1gb rama, 13mp kamera, ips hd ekran, 2200mAh baterija, dual sim, vanilla jb 4.2.1

Mobitel leti, svoj One X sam lagano proslijedio majci..potrajat ce barem godinu dana, toliko mu naime traje garancija.. 

A vi koji mislite da se "kinezi" bitno razlikuju od Samsunga, Appleova, Sonyja itd., i dalje nastavite u placanju njihovih ogromnih marzi..

Ili se okanite predrasuda i pogledajte malo sto ljudi pisu o npr. modelu Cubot GT99.. Svatko tko ga je vidio iz prve ruke, bio je odusevljen.. 

ali One X ima bolji hardware,puno bolji custom ROM support i bolji score na svim benchmarkima od tog kineza

vjerojatno ima i garanciju

zašto si mijenjao One X s tim Kinezom?

ne kažem da je cubot loš mobitel ali one x je sigurno kvalitetniji uređaj

12 godina
neaktivan

Molim brz odgovor!

Isplati li se uzeti LG 4X HD, star 3 tjedna, s računom i garancijom na godinu dana i još crnom zaštitnom maskom za 1750 kn?

Alternativa mi je - http://www.ebay.com/itm/121160421771?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Mislim da je Xperia SP nešto bolja, ali i skuplja... Nova zapakirana me dođe 1900kn s time da ju moram otključati i kupiti masku, što je preko 2000kn.

Tražim već danima android do max 2000kn i ne mogu naći bolje ponude!

Brine me mnogo žalbi na Tegru 3. Već lagano zastarjela tehnologija bazirana na 40 nm. Mnogo ljudi se žali na laggove u igrama i aplikacijama zbog totalne neoptimiziranosti softvera za Tegru 3? Isplati li se onda to uzimati? Čitam i žalbe na bateriju. Želim mobitel s kojim neću imati problema slijedećih 2-3 godine.

A za Xperiu sam čuo da sam UI zna imati laggove, što sam i sam vidio na jednom jeftinijem modelu (Xperia J). Ali ima značajno bolju bateriju od 4X-a. Također puno bolje izgleda.

Zna li tko za još kakve ponude mobitela do te cijene i gdje bi ih mogao nabaviti?

Kada bi bar Nexus 4 bilo moguće dobiti po cijeni za koju ga prodaju u Google storeu (300 dolara).

Treba mi savršena fluidnost, brzo surfanje internetom, što bolja podrška za video i audio formate, što dulja baterija i što vjernija reprodukcija videa.

Dobar zvučnik nebi bio na odmet kao ni kamera no oni mi ne igraju glavnu ulogu. Performanse i njihova usklađenost sa softverom su mi najbitnije. Što se igara tiče, nisam pretjerani gamer ali ću vjerojatno tu i tamo zaigrati neku zahtjevniju igru tipa GTA-a, Dead Space ili neke auto utrke te koristiti emulatore za stare konzole.

Naručivanje s Ebaya (nebi mi bilo prvi put) mi je veća tlaka od primopredaje koja je moguća za 4X pa je i to bod za LG.

I dalje gledam ostale oglase ali su cijene na njuškalu uglavnom prenapuhane. Ne znam više što da uzmem... Mogu proći do Slovenije ili Austrije jer ionako namjeravam uskoro no ne znam ima li dobrih ponuda.

Glavno pitanje je - isplati li se 2013. godine uzimati Tegra 3 uređaj tj. isplati li se uzeti navedeni LG 4X za 1750 kn?

8 DA
0 NE - traži dalje
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 0:28 (mani).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mani kaže...

Molim brz odgovor!

Isplati li se uzeti LG 4X HD, star 3 tjedna, s računom i garancijom na godinu dana i još crnom zaštitnom maskom za 1750 kn?

Alternativa mi je - http://www.ebay.com/itm/121160421771?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Mislim da je Xperia SP nešto bolja, ali i skuplja... Nova zapakirana me dođe 1900kn s time da ju moram otključati i kupiti masku, što je preko 2000kn.

Tražim već danima android do max 2000kn i ne mogu naći bolje ponude!

Brine me mnogo žalbi na Tegru 3. Već lagano zastarjela tehnologija bazirana na 40 nm. Mnogo ljudi se žali na laggove u igrama i aplikacijama zbog totalne neoptimiziranosti softvera za Tegru 3? Isplati li se onda to uzimati? Čitam i žalbe na bateriju. Želim mobitel s kojim neću imati problema slijedećih 2-3 godine.

A za Xperiu sam čuo da sam UI zna imati laggove, što sam i sam vidio na jednom jeftinijem modelu (Xperia J). Ali ima značajno bolju bateriju od 4X-a. Također puno bolje izgleda.

Zna li tko za još kakve ponude mobitela do te cijene i gdje bi ih mogao nabaviti?

Kada bi bar Nexus 4 bilo moguće dobiti po cijeni za koju ga prodaju u Google storeu (300 dolara).

Treba mi savršena fluidnost, brzo surfanje internetom, što bolja podrška za video i audio formate, što dulja baterija i što vjernija reprodukcija videa.

Dobar zvučnik nebi bio na odmet kao ni kamera no oni mi ne igraju glavnu ulogu. Performanse i njihova usklađenost sa softverom su mi najbitnije. Što se igara tiče, nisam pretjerani gamer ali ću vjerojatno tu i tamo zaigrati neku zahtjevniju igru tipa GTA-a, Dead Space ili neke auto utrke te koristiti emulatore za stare konzole.

Naručivanje s Ebaya (nebi mi bilo prvi put) mi je veća tlaka od primopredaje koja je moguća za 4X pa je i to bod za LG.

I dalje gledam ostale oglase ali su cijene na njuškalu uglavnom prenapuhane. Ne znam više što da uzmem... Mogu proći do Slovenije ili Austrije jer ionako namjeravam uskoro no ne znam ima li dobrih ponuda.

Glavno pitanje je - isplati li se 2013. godine uzimati Tegra 3 uređaj?

Uzmi mozda bolje onda sp ako tako mislis ili s ebaya huawei ascend p2 ili zte grand s

12 godina
neaktivan
domac5 kaže...
zato sto je sony kao neka marka pa nabiju cijenu a u mobitelu trulez...najbolji primjer toga je onaj fail xperia j...

Gledam bas danas u tele2 ono xperia sp skuplja od lg 4x koji krc.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.8.2013 23:11 (VILLA18900).
12 godina
neaktivan

@VILLA18900 Moram uzeti iz EU kako mi nebi nabili PDV i carinu, a tih mobitela baš i nema po jeftinoj cijeni kod europskih prodavača, skoro pa da ih nema uopće.

A ni kineski brandovi mi nisu pretjerano dragi.

Ne znam isplati li mi se dati 300 kn više za SP jer sam i ovako na jako tankom i razvučenom buđetu pa brojim svaku kunu, a ne dobijem ni garanciju uz njega.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.8.2013 23:24 (mani).
15 godina
neaktivan
mani kaže...

@VILLA18900 Moram uzeti iz EU kako mi nebi nabili PDV i carinu, a tih mobitela baš i nema po jeftinoj cijeni kod europskih prodavača, skoro pa da ih nema uopće.

Ne znam isplati li mi se dati 300 kn više za SP jer sam i ovako na jako tankom i razvučenom buđetu pa brojim svaki kunu, a ne dobijem ni garanciju uz njega.

Pokusaj naci neki Samsung Galaxy S3 na njuskalu, ima odlicnu podrsku sa custom rom-ovima jer ako ces gledati na lagove to ti imaju i Galaxy s4 i HTC One i Xperia Z ali to se smanji pomocu custom romova. 

Ja sam nasao ovaj ali ne znam da li ti odgovara http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/galaxy-s3-oglas-8899483

14 godina
odjavljen

Od kad Xperia Z ima lagova? LOL, mob radi bez ikakvih trzaja.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
eagle05 kaže...
mani kaže...

Ne znam isplati li mi se dati 300 kn više za SP jer sam i ovako na jako tankom i razvučenom buđetu pa brojim svaki kunu, a ne dobijem ni garanciju uz njega.

Pokusaj naci neki Samsung Galaxy S3 na njuskalu, ima odlicnu podrsku sa custom rom-ovima jer ako ces gledati na lagove to ti imaju i Galaxy s4 i HTC One i Xperia Z ali to se smanji pomocu custom romova. 

Ja sam nasao ovaj ali ne znam da li ti odgovara http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/galaxy-s3-oglas-8899483

Ma to se uopce neisplati kupovat i sigurno je ekran izgreban i jos tud nabije cijenu a star godinu dana koda vidi boga u njem

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice