Od Q4 2025 cijene memorije porasle su za 90%

poruka: 7
|
čitano: 1.871
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Od Q4 2025 cijene memorije porasle su za 90%".
18 godina

Ako mi 32gb ddr5 modul krepa unutar garancije, hoce mi dati novi ili ponuditi samo povrat 140€ koliko je tada kostao?

1 0 hvala 0
17 godina
Re: Od Q4 2025 cijene memorije porasle su za 90%
dado kaže...

Ako mi 32gb ddr5 modul krepa unutar garancije, hoce mi dati novi ili ponuditi samo povrat 140€ koliko je tada kostao?

Nekako sam uvjerenja da ce ti jednostavno prije ponuditi povrat novca nego dati isti kit koji je sada vjerovatno par puta skuplji 

Ja sam kit kao na donjoj slici, ali 7200 CL34 platio 169€. Mozes misliti kako bi mi dali zamjenski cak i da ga imaju na stanju 

Bolje šutjeti i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
5 godina
Mauro kaže...
dado kaže...

Nekako sam uvjerenja da ce ti jednostavno prije ponuditi povrat novca nego dati isti kit koji je sada vjerovatno par puta skuplji 

Ja sam kit kao na donjoj slici, ali 7200 CL34 platio 169€. Mozes misliti kako bi mi dali zamjenski cak i da ga imaju na stanju 

Pa moraju ti dati isti osim u slucaju ako ga nemaju onda ide povrat ili zamjena za nesto drugo ako pristaneš..

18 godina

nije AI.

Turska - vjenčanje.

Mladoj RAM, mladoženji grafička.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
5 0 hvala 0
18 godina
Radije slat proizvođaču jer bi one trebali dati ram nauad
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
torrente kaže...

nije AI.

Turska - vjenčanje.

Dobio je on i proc!

17 godina
torrente kaže...

nije AI.

Turska - vjenčanje.

https://videocardz.com/newz/turkish-wedding-newlyweds-receive-an-rtx-5090-gift-a-ddr5-necklace-and-a-memory-to-keep-forever

Da znam da cu dobiti takve poklone i ja bi ponovio vjencanje 

Bolje šutjeti i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice