Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.521
|
čitano: 13.054.902
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
wengerko kaže...

Pozdrav,

Molio bi nekoga od vas iskusnijih za savjet koji mob kupiti, za frenda je, maksimalni budžet je 1800 kn, plačanje je mastercard ili maestro (zagrebačka banka) 12 rata.

Ja sam mu predložio ovaj ASUS ZENFONE 5 al nije trenutno dostupan u toj trgovini, dal se da izvuć nešto bolje iz navedenog budžeta ??

Xiaomi Mi2 2GB

Gionee Elife E7

a ako se može još protegnut malo onda možda čak i ovo - Meizu m1 note

Bene docet, qui bene distinguit.
10 godina
neaktivan

Xiaomi Redmi 2

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.6.2015 17:26 (Pinhead).
11 godina
neaktivan
molnyi kaže...

Xiaomi Mi2 2GB

Gionee Elife E7

Xiaomi je kvalitetan kinez i dobar je izbor, gionee je upitne kvalitete jer prestigio naručuje mobitele od njih, a zna se da je prestigio bugovit i kvarljiv, meizu je odličan samo preskup.

Naveo sam da frend kupuje Maestro ili Mastercard karticom na 12 rata i da je maksimalni budžet 1800 kuna, tak da ovi mobiteli padaju u vodu jer u wowshopu  se nemože uzimat uređaj na rate, a xiaomia nema u drugoj trgovini, svejedno HVALA TI.

Nego da vas pitam jel se ovaj mobitel isplati kupiti LENOVO S60 , nisam nigdje našo recenziju o njemu, možda netko od vas zna nešto, možete mi slobodno preporučiti neki drugi ako mislite da je isplativ.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.6.2015 17:29 (wengerko).
13 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Moze li se gdje na internetu preko imei broja ili serijskog broja provjeriti da li je mob ukraden?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Imeidetective.com ili imei.info

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
wengerko kaže...
molnyi kaže...

Xiaomi Mi2 2GB

Gionee Elife E7

sn

Xiaomi je kvalitetan kinez i dobar je izbor, gionee je upitne kvalitete jer prestigio naručuje mobitele od njih, a zna se da je prestigio bugovit i kvarljiv, meizu je odličan samo preskup.

Nego da vas pitam jel se ovaj mobitel isplati kupiti LENOVO S60 , nisam nigdje našo recenziju o njemu, možda netko od vas zna nešto, možete mi slobodno preporučiti neki drugi ako mislite da je isplativ.

Ovaj Gionee je provjeren, te ga svi preporučuju. Imaš puno review-a za njega te će dobiti android L. Kamera je jedna od najboljih, 3gb rama, 32gb prostora, snap 800, full hd itd... 

Lenovo s60 na papiru mi izgleda sasvim OK, no Lenovo u jeftinijim segmentima muči kamera, ja osobno u hrvatskoj da gledam lenovo nebi gledao ništa osim Vibe serije i možda p70 ( koji je zvijer, samo ga hebe kamera ):)

Bene docet, qui bene distinguit.
10 godina
neaktivan

Kakvo je vase misljenje o Huawei, pogledajte ovaj novi p8 pa me interesuje sta mislite o njemu, vrijedi li uzimati taj brend

0 0 hvala 0
12 godina

koji kupiti. cijena ista.

15 asus zenfone 5
0 samsung galaxy s3 neo

0 0 hvala 0
13 godina
Stexx kaže...

Kakvo je vase misljenje o Huawei, pogledajte ovaj novi p8 pa me interesuje sta mislite o njemu, vrijedi li uzimati taj brend

Po meni jedini minus što ipak nije na razini po snazi kao ostali mobiteli kojima bi trebao konkurirati, kao što je to bio nedostatak i kod P7, ali ostalo vjerujem da je tip-top...

Pucaaaajjjj :)
13 godina
SEYOboy kaže...

mozda nesto od ovoga http://www.njuskalo.hr/korisnik/tkosem

12 godina
roby27 kaže...
SEYOboy kaže...

mozda nesto od ovoga http://www.njuskalo.hr/korisnik/tkosem

ne kupujem preko njuškala. presumnjivo je. pogotovo lg g2 za 1000 kn NOV. možeš mislit :D

13 godina

Ovako malena pomoc sto od ova 4 moba uzeti, ogranicenje je sto mora bit u Tele2 kupljen  pa je to neki moj izbor a ako netko ima drugi prijedlog iz njihove ponude prihvacam,

1 LG L Bello Gold
1 Samsung Galaxy A5 Black
7 Samsung Galaxy Alpha Gold
0 Samsung Galaxy S5 mini 16GB

0 0 hvala 0
11 godina

pozdrav,

imam asus zenfone 5 i nikako nisam zadovoljan s kamerom. Pošto bi ga prodao i uzeto nešto "bolje" zanima me preporuka do 1600kn mobitela gdje mi je najbitnija kvaliteta kamere/slike!

ako postoji i jeftinija varijanta, moze isto preporuka jer na ovom mobitelu nisam nikako zadovoljan.

hvala

lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
medoplavi kaže...

Ovako malena pomoc sto od ova 4 moba uzeti, ogranicenje je sto mora bit u Tele2 kupljen  pa je to neki moj izbor a ako netko ima drugi prijedlog iz njihove ponude prihvacam,

Ako biras između ta 4 onda svakako Galaxy Alpha...uzimas na pretplatu ili bonove? Do koje cijene?

13 godina
zanimatelj kaže...
medoplavi kaže...

Ako biras između ta 4 onda svakako Galaxy Alpha...uzimas na pretplatu ili bonove? Do koje cijene?

cijena nije uvijet, mobitel se uzima u pretplati i dobijam ga na poklon

13 godina
Kruno03 kaže...

pozdrav,

imam asus zenfone 5 i nikako nisam zadovoljan s kamerom. Pošto bi ga prodao i uzeto nešto "bolje" zanima me preporuka do 1600kn mobitela gdje mi je najbitnija kvaliteta kamere/slike!

ako postoji i jeftinija varijanta, moze isto preporuka jer na ovom mobitelu nisam nikako zadovoljan.

hvala

lp

http://www.njuskalo.hr/lg-g2/lg-g2-garancija-stanje-10-10-oglas-15589822

13 godina
neaktivan
medoplavi kaže...
zanimatelj kaže...
medoplavi kaže...

cijena nije uvijet, mobitel se uzima u pretplati i dobijam ga na poklon

Ako cijena nije bitna onda gledaj Galaxy S6/S6 edge,Note 4,Xperia Z3,Htc M9,Lg g4...

13 godina

Ako cijena nije bitna onda gledaj Galaxy S6/S6 edge,Note 4,Xperia Z3,Htc M9,Lg g4...

nebi nesto preveliko max do 5" ekran

15 godina
odjavljen

Z3 Compact

0 0 hvala 0
13 godina
MARKOZD15 kaže...

Z3 Compact

najrade ali na webu tele2 ga nema neznam imaju li ga u centrima

13 godina
neaktivan

S6/S6 edge imaju 5,1"

Htc M9-5,0"

1 0 hvala 0
11 godina

Hvala, gledao i jesam g2. Planiram zamjeniti plus nadoplata ali ovaj oglas je sumljiv. realna cijena je cca 1500kn. jel'

15 godina

Pozdrav! Može preporuka za mob, Windows Phone ili Android, nebitan proizvođač, što jeftiniji, uz karakteristike: 4,5-5,5 inch-a, 1920x1080, 2GB RAM-a, min. 4GB unutarnje memorije 

0 0 hvala 0
13 godina

Koliki ti je okvirno budžet?

Lg g2 se čini adekvatan

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
maks0806 kaže...

Lg g2 se čini adekvatan

recimo do 2500kn.. lg g2 je otprilike to što tražim  s time da i kinezi dolaze u obzir

15 godina
ministar kaže...
maks0806 kaže...

Lg g2 se čini adekvatan

recimo do 2500kn.. lg g2 je otprilike to što tražim  s time da i kinezi dolaze u obzir

Pogledaj i Asus Zenfone 2. Ja sam ga uzeo prosli tjedan i prezadovoljan san

13 godina
GeneralPag1997 kaže...

Pogledaj i Asus Zenfone 2. Ja sam ga uzeo prosli tjedan i prezadovoljan san

Ajde neki test/review bas me interesuje iz prve ruke taj Zen2  

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina

Moze preporuka za mob do 800 kn

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Command Prompt kaže...

Moze preporuka za mob do 800 kn

SONY XPERIA E4G imaš ga u simpa ili vip

16 godina

Planiram kupiti nakon 2,5 godine novi mobitel. Trenutno još imam Iphone 4 pa bi sada uzeo novi. Zanima me koja je razlika i koliko se dobije jer mi se ne daje previše novaca.

1. Iphone 5s, 16gb - 698,00 kn

2. Iphone 5c, 8gb - 18,00 kn

2. Iphone 6, 16gb - 1398,00kn

Ne daje mi se baš 700,00-1400,00 kn više ako neću dobiti nešto ekstra. Znam da je malo veći ekran kod 6 (ne patim na to), ali ostale specifikacije su po meni više manje tu negdje. Koji ima bolju bateriju,koji ima bolje kučište i  te koji se "manje" kvario. Nisam za android jer mi je ios drazi. Ovo je iz t-mobile ponude i sve je super, osim interneta jer vidim da je samo 2 gb interneta, ali sta je tu je.  Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice