Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.521
|
čitano: 13.055.435
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
CPU kaže...

Pozdrav! Možete li mi neki mobitel preporučiti 1500-1700kn?? Volio bih da ima četverojezgreni procesor,minimalno 1gb rama,minimalno 4.3inha zaslon(tehnologiju bilo koju samo NE TFT!!!!!),i da su dobre kamere 8MP,2MP!

Imali neki dobar Samsung,Sony,ASUS, a može i neki kinez ako je kvalitetan i dobar!!Hvala!

Asus zenfone 2 ili 5 

16 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

budet za mobitel mi je 2500 kn, mislin se izmedu S5 i G3, kupia bi ih priko njuskala uz uvjet da imaju garanciju, zanima me koji od ta dva preporucate i ima li koja druga stranica sa povoljnin cijenama za narucit mob iz vani

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Mozete li mi pomoci koji da odaberem

12 Sony Xperia Z3
15 HTC One M9

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

budet za mobitel mi je 2500 kn, mislin se izmedu S5 i G3, kupia bi ih priko njuskala uz uvjet da imaju garanciju, zanima me koji od ta dva preporucate i ima li koja druga stranica sa povoljnin cijenama za narucit mob iz vani

Zenfone 2 ali s 64gb memorijom i 4gb rama 

14 godina
protjeran

Da pitam pošto nema tema općenito o androidu

Brat ima xperia z1 compact i svakih par tjedana ili mjeseci počne slike brisat ili kopirat 

također i prijateljica na lg tabletu

ima riješenje za to ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kaj stvarno neki favoriziraju m9 naspram z3? Po meni je z3 bolji uređaj, osobito kaj se tiče kamere i baterije
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
zuper kaže...
Kaj stvarno neki favoriziraju m9 naspram z3? Po meni je z3 bolji uređaj, osobito kaj se tiče kamere i baterije

Da, niti meni nije jasno.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
13 godina
neaktivan

Malo off topic, kakva je sad fora s ovim root-om i garancijom? kupio sam lg spirit iz simpe pa me zanima dal cu izubit garanciju ako ga rootam? dal je netko vec nosio rootanog na popravak i sta su mu rekli?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Slobodno rootaj, neće biti problema. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
13 godina

Da li je itko od vas koristio g flex 2, kako stoji sa laggom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

geekbuying trenutno ima promociju zbog rodjendana, nasla sam neke modele ali ne razumijem se bas previse. nekako sam se vise usredotocila na kameru prilikom trazenja i bateriju.

nasla sam ovaj:
http://www.geekbuying.com/item/DOOGEE-DG750-IRON-BONE-4-7-Inch-Android-4-4-Smartphone-MTK6592-Octa-Core-1GB-RAM-8GB-ROM-8-0MP-3G-GPS---Black-342403.html

ili je mozda isplativije dati 20 eura za ovaj:
http://www.geekbuying.com/item/Doogee-Valencia-2-Y100-5-0inch-Android-4-4-1GB-8GB-MTK6592-Octa-Core-1-7GHz-Smartphone-13-0MP-3G-GPS-OTG-Hotknot--Black-344321.html

mislim da sam procitala da doogee i nije bas neke kvalitete, pa da li je onda bolje nadodati vise i uzeti ovaj "sigurni"
http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Hongmi2-4G-LTE-4-7inch-Android-Phone-Qualcomm-MSM8916-Quad-Core-64bit-MIUI-6-Smartphone-IPS-HD-1GB-8GB-8MP--White-340231.html

ao znate mozda nesto jos bolje od ovih a da su u tom rangu cijena, slobodno napisite :D

0 0 hvala 0
15 godina

Može neki savjet za dual sim mobitel, nešto da valja do 1000kn (može i niže)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Bulldozer kaže...

Da pitam pošto nema tema općenito o androidu

Brat ima xperia z1 compact i svakih par tjedana ili mjeseci počne slike brisat ili kopirat 

također i prijateljica na lg tabletu

ima riješenje za to ?

13 godina

Sony z3c ili lg g2? Hvala

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

z3c

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Pošto ću biti u mogućnosti uzeti za 1100 kn u Vipu Desire 820, zanima me koliko se zapravo isplati preći sa HTC One X-a na Desire 820 ?

Vidim da 820 ima 13 MP stražnju kameru no koliko je ona zapravo bolja od kamere na HOX-u te da li je uopće bolja ?

Hardverdski je 820 jači od One x, to stoji...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Sve će ti biti bolje, svježije i brže. Kamera je puno bolja nego na hoxu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Tražim dual sim mob, i trenutno razmišljam o lumia 535 dual sim. Da li ima nešto bolje od nje u tom rangu cijene (nekih 900 kn).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Dodaj parsto kn do zenfonea 5. 

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo ovako,

koristim Nexus 5 već skoro godinu i pol i razmišljam koji slijedeći mob uzeti..

Ne mogu da se odlučim između Xperie Z3 i LG G3..ili možda neki treći u tom rangu. Galaxy s5 ne dolazi u obzir jer mu je displej 5" kao i kod mog nexusa a ja hoću sada nešta sa barem 5.2" ili više.

Kamera mi je bitna, baterija i naravno displej iznad 5 inča. Šta preporučujete? :)

pozz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
bhAmigo kaže...

Evo ovako,

koristim Nexus 5 već skoro godinu i pol i razmišljam koji slijedeći mob uzeti..

Ne mogu da se odlučim između Xperie Z3 i LG G3..ili možda neki treći u tom rangu. Galaxy s5 ne dolazi u obzir jer mu je displej 5" kao i kod mog nexusa a ja hoću sada nešta sa barem 5.2" ili više.

Kamera mi je bitna, baterija i naravno displej iznad 5 inča. Šta preporučujete? :)

pozz.

evo, ja u slicnoj situaciji, i odlucio probati Note 4. kad izade novi nexus 5, mozda se vratim na vanilla android. :) kod odabira mi je bilo najbitnije sto kamera po vecini ozbiljnijih testova je druga od svih mobitela (kamera na S6 je na prvom mjestu), a za bateriju pisu da traje 90h na gsmareninom testiranju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 18:09 (Dan1234567890).
10 godina
neaktivan

Primjećujem da određeni broj vas kupuje mobitele na Njušci.

Zanima me kako vi koji mobitele naručujete poštom, preko spomenutog portala, provjeravate istinost informacija.

Za većinu prodavača ipak ne postoje nikakve informacije, ili ih ja barem nisam uspio naći.

p.s. Možda bi bilo dobro da imamo temu gdje bi mogli potvrditi pouzdanost pojedinih prodavača?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Razmišljam i o Note 4 samo me veličina uređaja pomalo odbija, ne znam u živo kako leži u ruci i da li je ogroman. Da li se može uporedit sa Note 3 ili ipak sa iPhone 6 plus što se veličine tiče? Sigurno da bi mi bilo mnogo neobično prijeć sa nexusa na note 4
13 godina

Dal bi se isplatila zamjena z3c za novi zapakirani one plus one 64 gb..kupljen u njemackoj svi papiri i racun..isplatila bi se sigurno sto se tice hardwera to znam..nego pitam zbog ostvarivanja jamstva ako nesto bude pa sam na vagi

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
bhAmigo kaže...
Razmišljam i o Note 4 samo me veličina uređaja pomalo odbija, ne znam u živo kako leži u ruci i da li je ogroman. Da li se može uporedit sa Note 3 ili ipak sa iPhone 6 plus što se veličine tiče? Sigurno da bi mi bilo mnogo neobično prijeć sa nexusa na note 4

Najbolje bi bilo da vidiš ima li ga neki provider u ponudi i uživo isprobaš kako ti leži u ruci.

13 godina

Ja sam sa xperie j na htc one max xD

Note 4 mrvu mrvicu veći od notea 3, ali manji od iphonea 6+. Nemaj frke, mob je zvijer

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Ja sam sa xperie j na htc one max xD

Note 4 mrvu mrvicu veći od notea 3, ali manji od iphonea 6+. Nemaj frke, mob je zvijer

Ma ne sumnjam da je zvijer, ali mi se i Sony Z3 dopao zbog kamere, baterije i izgleda i fakat više ne znam šta da uzmem Note 4, G3 ili Z3... Sve što više gledam sve mi je teže odlučit :D

Sva tri su fantastična telefona ali samo jedan će zamijenit moga nexusa :/

15 godina
odjavljen

Ja imam Z3 i mobitel je vrh, ali vrh. Stvarno kompletan mob u svakom pogledu. Najiskrenije ako su ti bitne napredne funkcije i velik ekran, onda N4, ako hoćeš rasturačina bateriju, zvuk, predivan mob onda Z3

0 0 hvala 0
13 godina

Kamera je dosta bolja na note 4 od one na z3, baterije su bomba na oba, ali na z3 malo bolja, zvučnici su stereo na z3 i front facing pa su ofc bolji. Sveskupa note je bolji uređaj, a ti si vidi po svojim prioritetima

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
maks0806 kaže...

Kamera je dosta bolja na note 4 od one na z3, baterije su bomba na oba, ali na z3 malo bolja, zvučnici su stereo na z3 i front facing pa su ofc bolji. Sveskupa note je bolji uređaj, a ti si vidi po svojim prioritetima

Kamere su tu negdje ali video je bolji na Note 4, baterija je dosta bolja na Z3. Ovisno kako gledaš, meni je Z3 bolji jer poklapa više stvari što meni spadaju pod must have. U svakom slučaju neće pogriješit koji god da odabere

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice