HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 451.564
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
HTC M8 - Rasprava

Za Z2 se ne čudim, ali mi je čudno da je razlika između S5 i Z2 samo 10% s obzirom na to koliko je S5 lošiji po bilo kojem pitanju. 

A to da se baterija degradirala na Lollipopu, tu sumnje nema. 

Jedno sat SOTa se izgubio. 

Po meni je to ta promjena gdje ti gubiš negdje 20% baterije zbog užasnog stand bya. 

Nažalost, popravka tu nema, jedino da vratiš mob na Kitkat, ali i to je poprilično upitno.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

1 0 hvala 1
17 godina
Re: HTC M8 - Rasprava
Deawood kaže...

Za Z2 se ne čudim, ali mi je čudno da je razlika između S5 i Z2 samo 10% s obzirom na to koliko je S5 lošiji po bilo kojem pitanju. 

Po meni je to ta promjena gdje ti gubiš negdje 20% baterije zbog užasnog stand bya. 

Nažalost, popravka tu nema, jedino da vratiš mob na Kitkat, ali i to je poprilično upitno.

Može biti da je malo veća razlika između Z2 i S5, ali činjenica je da se uopće nisam brinuo za S5 da neće izdržati cijeli dan. M8 već drugi dan za redom spajam na punjač negdje oko pet poslijepodne. Po ovome što vidim nakon par dana, standby je izuzetno loš kao što si rekao. Kad uhvatim vremena, probat ću rootati pa nabaciti greenify. Možda pomogne.

16 godina
HTC M8 - Rasprava

Nakon dvije godine druzenja zelim svom htcu vratit softver na tvornicke postavke te usput jos neke sitnice napraviti.

Htio bih maknuti onaj vodafonov znak kod paljenja te njegove aplikacije i aplikacije od googlea koje se nedaju deinstalirati.

Vidim htc nudi preko njih odkljucavanje bootloadera,posto sam u tome pocetnik zanima me da li on to sve omogucuje,ili moram i root raditi (te kako napraviti root).

Rom jos nebi novi stavljao posto zelim vidjet kakav ce biti nakon ovih preinaka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC M8 - Rasprava

Službeno izašao GPE 6.0 za htc m8. Još da vremena uhvatim da probam..

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom

1 0 hvala 2
16 godina
MaxonUniversal kaže...
berecni kaže...
Za sve ove koji imaju problema sa aplikacijama koje se ne zele spojiti preko wifija (mpbz i ostalo) kriv vam je ruter, pogotovo ako imate ZTE od Tcom-a.
Imao sam isti problem na M8 i zamjenom ZTE-a sa Siemensom, sve radi kao podmazano.

Istina, imam ZTE ruter od T-coma, ali da je ruter kriv ne bih mogao ići na internet preko laptopa, samsunga, nokia, alcatela, dreamboxa!? Ili bi trebao u svakom kafiću ili mjesto gdje je ima wifi tražiti da se mjenja ruter jer moj HTC naime ne radi sa ZTE. Pomoću ivicask i taj je problem riješen

Kako si rijesio problem, molim postupak detaljni jer ja cu izluditi ne znam kako da radi nesto na wifiju sve javlja internet gresku

15 godina
protjeran
HTC M8 - Rasprava

Neki rom koji ima dark mode (ali da je baš crno sve, ne tamno sivo)?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero, iPhone 3GS, Nexus S, Nexus 7, Htc 8S, iPhone 4, Galaxy S2, HTC Sensation, Lumia 625, N8, Dell Venue 8, Z1 Compact, Meizu m2 note, One M8
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sil kaže...
Deawood kaže...

Može biti da je malo veća razlika između Z2 i S5, ali činjenica je da se uopće nisam brinuo za S5 da neće izdržati cijeli dan. M8 već drugi dan za redom spajam na punjač negdje oko pet poslijepodne. Po ovome što vidim nakon par dana, standby je izuzetno loš kao što si rekao. Kad uhvatim vremena, probat ću rootati pa nabaciti greenify. Možda pomogne.

Ok, riješeno. Isključio "Motion Launch" pokrete i sad je sve ok. Baterija je na zadovoljavajućoj razini. Standby je opet ok.

13 godina
odjavljen
HTC M8 - Rasprava

Dali tko ima instalirani Viper4Android?

Meni nikako ne želi instalirati driver.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Odi na settingse wifija. Dugo drzi wifi s kojim imas problema. Klikni modify network, zatim scrollaj dole do advanced optionsa i rucno podesi slijedece:
Nek ti DNS 1 bude 208.67.222.222
a DNS 2 nek bude 208.67.220.220
Radi samo na tu kombu. Javi jel uspjelo.
Sretno, poz
16 godina
HTC M8 - Rasprava

Sve sam uradio kako je napisano samo sto mi ne da da spremim, tak da ne znam kako drugacije da to obavim

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
HTC M8 - Rasprava

Preporuka za neki AOSP rom?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero, iPhone 3GS, Nexus S, Nexus 7, Htc 8S, iPhone 4, Galaxy S2, HTC Sensation, Lumia 625, N8, Dell Venue 8, Z1 Compact, Meizu m2 note, One M8
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC M8 - Rasprava

nabaci ovaj marshmallow 6.0 GPE

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
16 godina
HTC M8 - Rasprava

rootao svoj m8,ali nezelim costum app jos stavljati,zelim vidjeti kako ce ovako raditi.

Mozete li mi reci kako da kod paljenja sada maknem vodafonov znak i goole aplikacije koje ne rabim aka bloatware HVALA!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
izvone kaže...

rootao svoj m8,ali nezelim costum app jos stavljati,zelim vidjeti kako ce ovako raditi.

Mozete li mi reci kako da kod paljenja sada maknem vodafonov znak i goole aplikacije koje ne rabim aka bloatware HVALA!

Bloatware samo disableaš u Apps, za znak ne znam.

Ja trenutno na Dirty Unicorns, stavio neku full black temu i sad je najs, dosta brzo je sve, možda i brže od sensea.

13 godina
odjavljen
izvone kaže...

Custom app? Misliš na custom ROM? 

Nećeš primijetiti nikakvu razliku u radu jer root ne poboljšava performanse niti ništa, nego ti samo "otključa" mobitel. 

Iako, svakako ti preporučam Custom kernel (npr. ElementalX), donosi neke zgodne stvarčice, a treba ti 5 minuta da ga skineš i instaliraš. 

Napiši si root unistaller ili system app remover u play store I izaberi si nešto pa briši. 

Ali pazi na 2 stvari: Da ne pobrišeš neke sistemske stvari i aplikacije koje su potrebne da Gappsi rade (npr. Google services). 

A druga stvar je da postoji mogućnost da neke nećeš uopće moći obrisati dobar dio aplikacija s obzirom na HTovu integraciju tih aplikacija. 

Tj. obrisati ćeš ih i onda ti ostane prazna ikona.. 

Probaj si najprije kid mode obrisati pa vidi kako bude. 

Moguće je i to riješiti, ali uz malo istraživanja i "muke". 

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2015 4:54 (Deawood).
16 godina
Da mislio sam na rom...krivo sam napisao..ma to sam napravio da bih mogao maknut vodafonov znak jer kod paljenja stoji jako dugo,imam hrpu vodafon aplikacija a od googleovih bih google plus,hangouts itd...

Idem korak po korak,kernel je sljedeci,pa cu rom stavljat jer meni vrag nece dat mira
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
HTC M8 - Rasprava

Je li tko imao ovu maskicu, je li izgleda kao na slici ili je neki šrot?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC M8 - Rasprava

Čini se kao šrot pošto em nije za m8, em m8 i m9 nisu flat iza. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Deawood kaže...

Custom app? Misliš na custom ROM? 

Nećeš primijetiti nikakvu razliku u radu jer root ne poboljšava performanse niti ništa, nego ti samo "otključa" mobitel. 

Iako, svakako ti preporučam Custom kernel (npr. ElementalX), donosi neke zgodne stvarčice, a treba ti 5 minuta da ga skineš i instaliraš. 

koji da skinem,sense verziju il google play verziju? vidim da se manager placa na playu....  skinuo onaj s mojom verzijom androida

EDIT1: Ali kako instalirati ovaj aroma installer,to su strahote,ili sam ja toliki baksuz...

EDIT2: Muku mucio s aromom a mogao sam i preko obicnog team installera...sad instalirao,jedino me zanima...npr odabrao sam da mogu mijenjati jacinu vibracije,al nikako naci gdje mogu nastelati,te ako zelim npr overclock ili downvolt...to moram opet ic kroz instalaciju?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2015 17:11 (izvone).
17 godina
EZY-E kaže...

Preporuka za neki AOSP rom?

Ja sam prije dva dana flashao CM 12.1 i mogu reći da se pristojno ponaša. Čak sam ugodno iznenađen kako su ga optimizirali. Na drugim uređajima sam također imao naviku isprobati CM i uvijek je bilo nekih bugova. Ovdje jedino nisam uspio srediti smart lock sa lokacijom. Ostalo je sve super za sad.

Edit: Fitbit ne radi. Google fit radi ali se nešto buni kao da neće precizno moći odrediti korake na uređaju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2015 20:06 (Sil).
9 godina
neaktivan
HTC M8 - Rasprava

Pozdrav svima, 
guglajuci sam pronasao ovaj forum i rekoh da postavim pitanje u vezi sa problemom koji imam.
Uzeo sam refurbished htc one m8 sa alija, telefon je u odlicnom stanju, ali imam problem sa punjenjem, nije mi stigao originalni punjac, a uglavom koji god punjac da probam on ne moze da ga napuni dok je tel ukljucen, znaci pise da je konektovan na punjac ali baterija se uopste ne puni, cak i padne koji procenat iako se telefon "punio" cijelu noc. Jedini nacin da ga napunim 100% jeste da ga iskljucim i stavim na punjac. Zanima me da li je neko imao ovaj problem, i mogu li ga nekako rijesit? 

0 0 hvala 0
16 godina
AMN1 kaže...

Pozdrav svima, 
guglajuci sam pronasao ovaj forum i rekoh da postavim pitanje u vezi sa problemom koji imam.
Uzeo sam refurbished htc one m8 sa alija, telefon je u odlicnom stanju, ali imam problem sa punjenjem, nije mi stigao originalni punjac, a uglavom koji god punjac da probam on ne moze da ga napuni dok je tel ukljucen, znaci pise da je konektovan na punjac ali baterija se uopste ne puni, cak i padne koji procenat iako se telefon "punio" cijelu noc. Jedini nacin da ga napunim 100% jeste da ga iskljucim i stavim na punjac. Zanima me da li je neko imao ovaj problem, i mogu li ga nekako rijesit? 

nisam siguran,al mislim da punjac mora biti 1.5A,meni s slabijima jako slabo il opce ne puni

9 godina
neaktivan
izvone kaže...
AMN1 kaže...

Pozdrav svima, 

nisam siguran,al mislim da punjac mora biti 1.5A,meni s slabijima jako slabo il opce ne puni

malo si me utjesio, testiram sad sve sto mi dodje pod ruku, jedan samusngov mi je fino radio od neke drugarice, pa sam uzeo od s4 sa 2A ali opet nesto bas sporo

13 godina
odjavljen
HTC M8 - Rasprava

Za one s Custom kernelima, koje osnovne postavke koristite? 

Trenutno sam na, 

CPU: 1.7GHz, 500MHz (IDLE), ondemand 

GPU: stock freq, simple_ondemand

I/O Scheduler: cfq

+ Greenify 

To mi daje nekakav balans između performansi i baterije, ali još uvijek nemogu postići da mi IDLE guta dobar postotak baterije. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pozdrav

Djevojka mi ima m8 i zadnjih par dana joj ne radi kamera.

Ako uspije snimiti video ili sliku to samo nestane iz galerije nakon nekog vremena.

Da li netko zna o čemu se radi?

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
stipoo kaže...
Pozdrav

Djevojka mi ima m8 i zadnjih par dana joj ne radi kamera.

Ako uspije snimiti video ili sliku to samo nestane iz galerije nakon nekog vremena.

Da li netko zna o čemu se radi?

Hvala

si probal prisilno ugasiti aplikaciju kamere te ponovno upaliti?
ako to ne pomogne, vrati uređaj na tvorničke postavke.... 

16 godina
HTC M8 - Rasprava

Jel zna netko koja je cijena popravka micro usb utora? Klimav je sav i makar ga spojim na original HTC punjac pise slow charge i puni se jako dugo...probao i druge punjace i kabele uvijek isto...cak ga neki put moram punit pod odredenimkutem.

Ako je skupo onda bih uzeo neki novi,imam 8smicu 2 godine i imao bih jos da ga kontakt ne hebe...

Sad gledam HTC ONEA9 ili HTC One ME...neznam hocu li izdrzat do 3. mjeseca s njime,i da li ce opce izac neki M10 u narednoj godini...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
izvone kaže...

Sad gledam HTC ONEA9 ili HTC One ME...neznam hocu li izdrzat do 3. mjeseca s njime,i da li ce opce izac neki M10 u narednoj godini...

preporuke za HTC One A9

16 godina
Gale92 kaže...

preporuke za HTC One A9

ME mi se sviđa zbog baterije i  zbog ekrana,ostalo je na strani A9 vise manje...

13 godina
odjavljen
HTC M8 - Rasprava

Zar nije Mediatek Helio X10 (koji je u ME) poprilično brži od S620?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice