HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 451.622
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: HTC M8 - Rasprava
Deawood kaže...

Pa pošalji ga u ovlašteni, normalno da ne radi kako spada kad šalješ u kvazi servise... 

Bio je u ovlastenim servisima u Hrvatskoj i Nizozemskoj,tako da ne trosim na nista osim postarinu,ali ostajem bez mobitela bar 2 tjedna svaki par mjeseci.

A pod ovim "kod mene",mislio sam dok je u mom vlasnistvu.Sve sto bude nakon ovog servisa,ide u prodaju.

Di2 & EPS FTW!
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2015 20:13 (ivanoile).
14 godina
odjavljen
HTC M8 - Rasprava

Moram priznati da mi te je žal, ja imam previše sreće s njim. 

Koristim ga ko alat, a smrad ne želi krepati xD

Mislim da sam na tvojem mjestu i da mi konstantno nešto krepava taj mob bi završio pod cipelom već odavno. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
15 godina
Deawood kaže...

Moram priznati da mi te je žal, ja imam previše sreće s njim. 

Koristim ga ko alat, a smrad ne želi krepati xD

Mislim da sam na tvojem mjestu i da mi konstantno nešto krepava taj mob bi završio pod cipelom već odavno. 

Bar netko da me zali

A glupo mi je trazit ista na servisu,ali do sada vec da mogu ikako zamjenio bi ga bar sa nekom drugom M8-icom,ovaj kao da je uklet.

Di2 & EPS FTW!
12 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
zanimatelj kaže...
Ako nekog zanima jeftino prodajem 2 maske za htc...javite mi se u pm...

Koje?

Ovakve

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2015 22:23 (zanimatelj).
15 godina
protjeran
Jel i vama viper one nekako spor?
Isključio sam animacije ali i dalje to nije na razini vipers od htc sensation - a.
Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero, iPhone 3GS, Nexus S, Nexus 7, Htc 8S, iPhone 4, Galaxy S2, HTC Sensation, Lumia 625, N8, Dell Venue 8, Z1 Compact, Meizu m2 note
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Primjer: za otvaranje aplikacija je potrebno kojih sekundu i pol, može li se to ubrzati ikako?
Zadnji viper one, 4.6
Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero, iPhone 3GS, Nexus S, Nexus 7, Htc 8S, iPhone 4, Galaxy S2, HTC Sensation, Lumia 625, N8, Dell Venue 8, Z1 Compact, Meizu m2 note
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ivicask kaže...
EZY-E kaže...
Ivica, jel bi bilo moguće portati sense 4 na m8?
Vidio sam da postoji za m7.

Premali je interes za takvo nešto.

Našao sam port sensea 4 na one m7:

Bi li onda bilo lagano portati ga na m8?

Imam i rom na cloudu: http://1drv.ms/1KP8XDh

Jbg, previše nostalgije me hvata za sensationom i 4+ na njemu, šteta što sam ga prodao :( 

15 godina
protjeran
HTC M8 - Rasprava

Rezultati nakon čišćenja kamere pastom za zube:

Prije Prije
Poslije Poslije
Prije Prije
Poslije Poslije
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2015 2:16 (EZY-E).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC M8 - Rasprava

Ja nisam bio zadovoljan čišćenjem već sam taj nedostatak na uređaju naveo servisu kad sam imao problem sa touchscreen. Sve je zamjenjeno uredno i spada u garanciju. Sad radio kao nov.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Rezultati nakon čišćenja kamere pastom za zube:

Rezultat nakon ciscenja stapicem za usi koji je bio u bormasini i Sonax Xtreme Polish&Wax 2.

Nazalost, nemam sliku prije, samo poslije, ali slika je prije bila "mlijecna" i bez dubine. Sada staklo kamere izgleda kao novo

14 godina
HTC M8 - Rasprava

ima neko problem od kad je na lolipopu da 1 od 10 poziva nema zvuka ni vibracija?

svi zvukovi su ukljuceni, powersaver nikad , melodija nije na sd kartici nego na mobu  i poziv znači dolazi  ali bez zvuka i vibre

0 0 hvala 0
10 godina
HTC M8 - Rasprava

Pa ovo je katastrofa dam 3500kn za mobitel, azuriram ga na lolipop i pola aplikacija koje su skinute  sa googleplaya ne rade, baterija preko noci dok NE DIRAM mobitel skine 12% sama od sebe, zna se cak pojavit i koji lagg tu i tamo..To su vec 3 problema na "flagshipu". Na kitkatu je bilo okej, ma da i tamo su bili problemi s baterijom, katastrofa.  Da sam uzeo xperiu nikad ne bi imao ovakve banalne probleme.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
el.šef kaže...

Pa ovo je katastrofa dam 3500kn za mobitel, azuriram ga na lolipop i pola aplikacija koje su skinute  sa googleplaya ne rade, baterija preko noci dok NE DIRAM mobitel skine 12% sama od sebe, zna se cak pojavit i koji lagg tu i tamo..To su vec 3 problema na "flagshipu". Na kitkatu je bilo okej, ma da i tamo su bili problemi s baterijom, katastrofa.  Da sam uzeo xperiu nikad ne bi imao ovakve banalne probleme.

Meni sve ok.

15 godina
el.šef kaže...

Jesi napravio factory reset?

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
14 godina
el.šef kaže...

ja sam upravo zbog takvih nepravilnosti prešao na Xperia Z3 

10 godina

Jesam i nema pomoci, pola aplikacija i dalje ne radi. Pa ovo nema nigdje,nije mi jasno u cemu je stvar..

13 godina
neaktivan
HTC M8 - Rasprava

Kad misle oni šugavci iz HTC napraviti update sa ovog trulog 5.0.1 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Branimir82 kaže...

Kažu iz HTC-a da do kraja godine dolazi 6.0 sa Sense 7

Samo da ne bankrotiraju do tad

Of beast and man am I, transformed by the full moons shine
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2015 21:59 (nontryer).
15 godina
el.šef kaže...

Jesam i nema pomoci, pola aplikacija i dalje ne radi. Pa ovo nema nigdje,nije mi jasno u cemu je stvar..

Daj nabroji neke aplikacije koje ti ne rade..

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
15 godina
nontryer kaže...
Branimir82 kaže...

Kažu iz HTC-a da do kraja godine dolazi 6.0 sa Sense 7

Samo da ne bankrotiraju do tad

Ne kuzim zasto guraju 6.0,kada ni 5.0 nisu uspjeli ispraviti.Sto ce sada napravit hype oko 6.0 i onda cemo cekat update za probleme sa 6.0 dok ne izade 7.0?

Di2 & EPS FTW!
16 godina
ivanoile kaže...

Ne kuzim zasto guraju 6.0,kada ni 5.0 nisu uspjeli ispraviti.Sto ce sada napravit hype oko 6.0 i onda cemo cekat update za probleme sa 6.0 dok ne izade 7.0?

Misliš zašto Google gura ili HTC?

Pa 6.0 bi trebao biti ispeglani 5.0 s par novih featurea tipa doze, app permission management itd..

To što su očito promijenili šemu numeriranja verzija godišnje kao što npr Apple radi s iOS-om nema veze, ionako ima više smisla.

A ne kao u doba 4.x verzija gdje 4.0 i 4.4 izuzev holo teme nemaju veze jedno s drugim, shitload stvari dodano i poboljšano putem

15 godina
neaktivan
Dali netko zna koliko se krece popravam stakla na m8, ekran radi, touch i prikaz, samo je staklo puknulo, zahvaljujem unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina

Pa 6.0 bi trebao biti ispeglani 5.0 s par novih featurea tipa doze, app permission management itd..

To što su očito promijenili šemu numeriranja verzija godišnje kao što npr Apple radi s iOS-om nema veze, ionako ima više smisla.

A ne kao u doba 4.x verzija gdje 4.0 i 4.4 izuzev holo teme nemaju veze jedno s drugim, shitload stvari dodano i poboljšano putem

Bilo je govora tj HTC je sam rekao da ce M8 dobiti 5.1 u Augustu ove godine,ali su ga izostavili pod izlikom 6.0 dolazi do kraja godine.Ako nisu osnovne greske sa 5.0 mogli ispraviti u skoro 180 dana,onda ne vidim zasto bi 6.0 bio bolje rjesenje kada svakim update-om je mob sve gori(govorim iz svog iskustva naravno*).

Di2 & EPS FTW!
16 godina
ivanoile kaže...

Bilo je govora tj HTC je sam rekao da ce M8 dobiti 5.1 u Augustu ove godine,ali su ga izostavili pod izlikom 6.0 dolazi do kraja godine.Ako nisu osnovne greske sa 5.0 mogli ispraviti u skoro 180 dana,onda ne vidim zasto bi 6.0 bio bolje rjesenje kada svakim update-om je mob sve gori(govorim iz svog iskustva naravno*).

Pa nije da je bilo hrpa updatea, mob je došao sa 4.4 koji je radio super i onda je tu došao 5.0 koji je usporio mob, još je na M8 super kako je na nekim drugim mobitelima.

Što se 5.1 tiče, slažem se trebali su ga pustit u pogon al šta je tu je, sad je kasno i ne bi imalo previše smisla, bolje da se na 6 fokusiraju

10 godina

Zedge,24sata,Goal ..Pise da nema internet mreze a na wifiu sam, kad ukljucim mobilne a iskljucim wifi radi sve..Ima tu jos aplikacija samo se ne mogu sjetit koliko sam puta vec napravio factoryreset. Viber i messenger stekaju i kasne, baterija skine 1,2% u par minuta. Je li ima tko kakvo rijesenje za ove probleme? Imam garanciju iz Tele 2 (agram) al tko ce to cekat?

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2015 17:45 (el.šef).
14 godina
el.šef kaže...

Zedge,24sata,Goal ..Pise da nema internet mreze a na wifiu sam, kad ukljucim mobilne a iskljucim wifi radi sve..Ima tu jos aplikacija samo se ne mogu sjetit koliko sam puta vec napravio factoryreset. Viber i messenger stekaju i kasne, baterija skine 1,2% u par minuta. Je li ima tko kakvo rijesenje za ove probleme? Imam garanciju iz Tele 2 (agram) al tko ce to cekat?

Imam M8 i sve navedeno radi bez problema, isto koristim zadnji dostupan update..

Možda da probaš ažurirati google play services na "silu"

http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/google-play-services-8-1-18-2272748-438-android-apk-download/

Skines i samo instaliraš kao svaki drugi apk.

inače ovo zvuči kao problem u tvojem WIFI, to jest provideru, jesi probo spojit se kod nekog drugog preko WIFI-a ? Da je na drugom provideru.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2015 18:44 (ivicask).
13 godina
neaktivan
Ne radi ni whatapp, germaniasport, mPBZ... Prije lolipopa sve uredno radilo sa wifi, sada samo radi sa mobilnim podatcima. Kako god ovo je prvi i posljedni HTC u mojim rukama :)
wot: maxonuniversal
14 godina
MaxonUniversal kaže...
Ne radi ni whatapp, germaniasport, mPBZ... Prije lolipopa sve uredno radilo sa wifi, sada samo radi sa mobilnim podatcima. Kako god ovo je prvi i posljedni HTC u mojim rukama :)

Hah, ja imam i M8 i M9 i sve navedeno radi bez prob, za mPBZ neznam to ne koristim ali i frend mi ima M7 znam da koristi mPBZ, ne kužim zašto vama ne radi.

Jel znate napraviti logove?Mislim da na marketu ima nekoliko aplikacija s kojima to možete napraviti pa mi uplaodate log kad se aplikacija ruši ili ne pokreće.

13 godina
neaktivan
Samo mi se ova poruka prikaže kad unesem pin. Ostale aplikacije rade preko wifi, samo ovih nekoliko ne želi, tako je od prvog dana lolipopa. Probao na više lokacija, isto tako ne radi. Koju aplikaciju koristiti za napraviti log?
wot: maxonuniversal
10 godina

Ma da, prije tri dana sve uredno radi na KK i na jednom kad intaliram lolipop problem je wifiu? Svi u kuci koriste isti wifi pa im sve uredno radi, uostalom laptop mi je na wifiu koji super radi. Stvar je u tome sto sam ja 3,4 puta radio factory reset i nije pomoglo,  probat cu s tim pa javim.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice