HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 451.554
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
HTC M8 - Rasprava

Raspitao sam se malo, izgleda da meni radi zato što koristim Googlove DNS servere a ne standardne od providera.

Probajte ručno upisati IP adress u postavkama za wifi mrežu i stavite za DNS

8.8.8.8

8.8.4.4

Ako radi, možete i u routeru promjeniti DHCP postavke da sam daje te DNS-ove.

Također nekima je pomoglo da u postavkama WIFI-a isključe auto switch to mobile network opciju.

Isto tako nekima je pomoglo update google play services ručno kao što sam dao link gore.

I inače nije problem u HTC-u samo, nego generalno sa Lolipop update random korisnici imaju istih problema..(Samsung, LG, Nexus)

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: HTC M8 - Rasprava
ivicask kaže...

Raspitao sam se malo, izgleda da meni radi zato što koristim Googlove DNS servere a ne standardne od providera.

Probajte ručno upisati IP adress u postavkama za wifi mrežu i stavite za DNS

8.8.8.8

8.8.4.4

Ako radi, možete i u routeru promjeniti DHCP postavke da sam daje te DNS-ove.

Također nekima je pomoglo da u postavkama WIFI-a isključe auto switch to mobile network opciju.

Isto tako nekima je pomoglo update google play services ručno kao što sam dao link gore.

I inače nije problem u HTC-u samo, nego generalno sa Lolipop update random korisnici imaju istih problema..(Samsung, LG, Nexus)

Evo sada sve radi, stavio sve ručno podatke i spaja bez problema. Hvala ivicask Još moram riješiti problem gdje mi se prilikom razgovora uvijek upali mute ili nasumično prekine razgovor!

wot: maxonuniversal
10 godina
HTC M8 - Rasprava

Ja kada skinem to azuriranje sa linka koji si ostavio, ostavi mi poruku sa prve slike. Probao sam takodjer "automatski prebaciti na mobilnu mrezu" nije bilo ni oznaceno, oznacio sam sam pa opet maknuo i dalje nista. 

EDIT : Nista od navedenog nije radilo na kraju sam rucno promjenio postavke i stavio DNS, sve ucitava bez problema, hvala ivicask! Jel mi jos netko moze samo ponovit onu metodu za restartanje baterije? I da li ima kakvo rijesenje za lagg? Npr messenger dosta zna laggat sto mi je malo cudno..

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2015 20:50 (el.šef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC M8 - Rasprava

Koji messanger ? Google hangouts?Ako o njemu pricas i meni steka, nema kome ne steka od zadnjeg update radi užas i svi se žale, ja koristim prethodnu verziju radi toga.

I ovaj error za rasčlanivanje paketa znači da ti je corrupted download, probaj skinut na PC pa prebaci na telefon pa probaj opet..

A za lag neznam, meni je taj telefon uvijek savšeno radio a k tome sam koristio uvijek power saver koji smanjuje brzinu...

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2015 21:04 (ivicask).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Za sve ove koji imaju problema sa aplikacijama koje se ne zele spojiti preko wifija (mpbz i ostalo) kriv vam je ruter, pogotovo ako imate ZTE od Tcom-a.
Imao sam isti problem na M8 i zamjenom ZTE-a sa Siemensom, sve radi kao podmazano.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
berecni kaže...
Za sve ove koji imaju problema sa aplikacijama koje se ne zele spojiti preko wifija (mpbz i ostalo) kriv vam je ruter, pogotovo ako imate ZTE od Tcom-a.
Imao sam isti problem na M8 i zamjenom ZTE-a sa Siemensom, sve radi kao podmazano.

Istina, imam ZTE ruter od T-coma, ali da je ruter kriv ne bih mogao ići na internet preko laptopa, samsunga, nokia, alcatela, dreamboxa!? Ili bi trebao u svakom kafiću ili mjesto gdje je ima wifi tražiti da se mjenja ruter jer moj HTC naime ne radi sa ZTE. Pomoću ivicask i taj je problem riješen

wot: maxonuniversal
16 godina
HTC M8 - Rasprava

Za maknut lag u messengeru isključite NuPlayer u developer options

Of beast and man am I, transformed by the full moons shine
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
el.šef kaže...

Pa ovo je katastrofa dam 3500kn za mobitel, azuriram ga na lolipop i pola aplikacija koje su skinute  sa googleplaya ne rade, baterija preko noci dok NE DIRAM mobitel skine 12% sama od sebe, zna se cak pojavit i koji lagg tu i tamo..To su vec 3 problema na "flagshipu". Na kitkatu je bilo okej, ma da i tamo su bili problemi s baterijom, katastrofa.  Da sam uzeo xperiu nikad ne bi imao ovakve banalne probleme.

Iako Xperije imaju svojih mušica (ponekad) baš se pitam. Barem sam ja u temi za pomoć pri uzimanju uvijek nagnjao Xperijama jer su me negativna iskustva sa Samsunga i HTCa totalno ohladila po pitanju ta dva branda. Sony je tu nekako konstantan, dobiš dobar mob, dobiš redovite update, koji doduše malo kasne nekad, al ih dobiješ, i dobiješ all-round sve posloženo. Ostali se ističu po raznim stvarima ali potpuno zakazuju u nekim drugima i dolazi do problema prirode balansa, jer imaš recimo odlične performanse ali lošu kameru i na kraju sljedeći update ti sjebe i to dobro što si imal...

10 godina
HTC M8 - Rasprava

Strasno, jucer radilo danas ne. "Internet Greska" pri otvaranju aplikacija, ja imam Tcom internet i ZTE modem, mozda je do tog? Uglavnom, malo radi malo ne.. Bateriju sam napravio, lagg isto, jedino me ovo jos zeza, zar bi ja sad trebo mjenjat modem zbog mobitela?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
el.šef kaže...

Strasno, jucer radilo danas ne. "Internet Greska" pri otvaranju aplikacija, ja imam Tcom internet i ZTE modem, mozda je do tog? Uglavnom, malo radi malo ne.. Bateriju sam napravio, lagg isto, jedino me ovo jos zeza, zar bi ja sad trebo mjenjat modem zbog mobitela?

Zna router biti uzrok, ne rijetko. 

Neovisno o proizvođaču mobitela, tj. brandu. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
14 godina
el.šef kaže...

Zašto bi mjenjao modem, jednostavno izmjeni DNS postavke u modemu pod DHCP postavkama na google, problem solved..

16 godina
HTC M8 - Rasprava

je li ima naznake za htc one m10? Ili nastavak na m9 seriju? Gledam malo i imat cu priliku uzet sony z5 koji po karakteristikama i rewiewovima obara rekorde,pa bi si možda priuštio jedan upgrade. Gledam po netu no sve neka nagađanja ,a nisam tolko u tome da znam kome vjerovati...

Moja M8 radi ko vurica,nikakvih problema do sada,sto sa ekranom,sto sa zvucnikom ili softverom,ali kada dobite ovaku priliku si date malo razmisljanja :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
A ne znam. Ako nije panika, ja bi sacekao jos malo. Sad izlazi A9, ali to nije flagship, no svakako ce dati neke smjerove za M10. Ja isto koristim M8 jos uvik, samo sam kucite prominio u crveno, jer mi se staro skroz izrazbijalo, odnosno pao mi je na volume tipku i pukao je jedan granicnik pa je pocela ispadat. Sad dobio sluzbeni S6E, ali taj TouchWizz je nevidjeno smeće naspram Sensa. Navika... Imam priliku sad ga mijenjati sa iP6S, ali nedostatak stereo zvucnika i mono snimanje me odbija strasno. Sve drugo je izvrsno.
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
HTC M8 - Rasprava

nije panika samo se nudi po posebnoj cijeni na neko vrijeme...a cini se ok,pricekat cu maksimalno pa vidjet...zelim ostat vjeran htcu jer me nije iznevjerio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sardax kaže...
A, samo sam kucite prominio u crveno, jer mi se staro skroz izrazbijalo, odnosno pao mi je na volume tipku i pukao je jedan granicnik pa je pocela ispadat.

Mogu pitat,cijeli mob si promjenio ili samo kuciste?Kako?Jesi izgubio garanciju radi toga?

Di2 & EPS FTW!
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2015 11:54 (ivanoile).
11 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
sardax kaže...
A, samo sam kucite prominio u crveno, jer mi se staro skroz izrazbijalo, odnosno pao mi je na volume tipku i pukao je jedan granicnik pa je pocela ispadat.

Mogu pitat,cijeli mob si promjenio ili samo kuciste?Kako?Jesi izgubio garanciju radi toga?

I mene to zanima.

Mob mi je dosta izoštećivan jer nisam koristio nikakve maskice niti slično ali sad se malo kajem kad vidim u kojem je stanju xD. Mislio sam možda probat na garanciji neke sitne stvari pa ako prođe da mi zamjene uređaj ali nekako sumnjam u to.

Eh i da što se tiče onog da se neke aplikacije nemogu spojiti na net,i nakon onih savjeta mi je ista situacija. Pokušavam instalirati google play services ali mi isto dolazi ona greška sa rašlanjivanjem. Dns je promjenjen na google-ov na uređaju.

Inače aplikacije koje ne rade su erste netbanking,twitch,9gag i jos nekih par sitnih, a naravno sve nakon prokletog update-a. Ima li još netko neku soluciju ili da stavim neki custom rom?

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2015 12:11 (naPerk777).
15 godina
ivanoile kaže...
sardax kaže...

Samo kućište i vrlo je jednostavno. 

Ne znam za garanciju, vjerovatno da, no ne znam. 

naPerk777 kaže...
ivanoile kaže...
sardax kaže...

I mene to zanima.

Mob mi je dosta izoštećivan jer nisam koristio nikakve maskice niti slično ali sad se malo kajem kad vidim u kojem je stanju xD. Mislio sam možda probat na garanciji neke sitne stvari pa ako prođe da mi zamjene uređaj ali nekako sumnjam u to.

...

Kućište sam kupio na EBayu, a rastavio/sastavio prema ovom linku. Doslovno manje od 10 minuta. Ako i toliko, evo HTC One M8 - backplate replacement

Evo i par slika na DBX Slike

11 godina
neaktivan
HTC M8 - Rasprava

Hvala puno ;) , razmišljam da isto napravim ali prvo ću probati na garanciju a ako nebude išlo budem sam zamjenio :) . Jeli znaš možda koliko je teško prednje staklo zamjeniti?

BTW drago mi je da vidim da nije kod mene jedino mob u kršu xD

1 0 hvala 0
15 godina
HTC M8 - Rasprava

Da mi nije pukao graničnik što drži volume tipku, ne bih ga mijenjao. Aluminij je super, brate može padat di hoće i kako hoće :)

Ja ne mogu covere držat, a pogotovo ne na ovakvom telefonu. Ne vjerujem da će ti na garanciji zamijeniti kućište, pa to se može oštetiti samo padovima i slično, a to ti niti jedna garancija ne podržava, osim UH-OH od HTC USA. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC M8 - Rasprava

ekipa jel ima itko od vas problema sa Es file explorerom.

Ne želi mi naći sherane foldere na PC-u. Sve je uredno povezano na istu mrežu, pingaju se ali kada tražim nove servere u ES file exploreru ne nađe ništa. Na galaxy s4 sve radi normalno, na m9 ništa neće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
HTC M8 - Rasprava

Prodajem m8 za 1700 kn, oglas je na bugu tu. 

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero, iPhone 3GS, Nexus S, Nexus 7, Htc 8S, iPhone 4, Galaxy S2, HTC Sensation, Lumia 625, N8, Dell Venue 8, Z1 Compact, Meizu m2 note, One M8
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
HTC M8 - Rasprava

di ima dobar izbor maskica za njega?

0 0 hvala 0
14 godina
papi batina izlazi kroz šiber i maše automatima
13 godina
odjavljen
Toxic1337 kaže...

Najgluplji dućan u HR. 

Cijene su im toliko napuhane da je to kriminal. 

Maskice koje na Ebayu dođu max $5 kod njih su 90,  100, 110kn...

Pogotovo ako kupuju na alibabi gdje su cijene po maski ispod dolara. 

Jedino su im cijene Spigena korektne. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
13 godina
HTC M8 - Rasprava
Kako je 300 kn za maskicu od 12 dolara korektno...
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
maks0806 kaže...
Kako je 300 kn za maskicu od 12 dolara korektno...

Di možeš kupiti spigen case za 12 dolara?

papi batina izlazi kroz šiber i maše automatima
13 godina
odjavljen
HTC M8 - Rasprava

Spigen slim armor za M8 je $20, a kod njih je 190kn, ako se ne varam. 

Tako da je to korektna cijena. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2015 5:41 (Deawood).

0 0 hvala 0
17 godina
Nedavno sam uzeo M8 i moram priznati da nisam oduševljen trajanjem baterije na stock 5.0.1 U granicama normale za ovaj mob?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Sil kaže...
Nedavno sam uzeo M8 i moram priznati da nisam oduševljen trajanjem baterije na stock 5.0.1 U granicama normale za ovaj mob?

S obzirom da koristiš 4G, 4h SOTa je okej. 

17 godina
Ne brine me toliko SOT već to što s posla dolazim sa 30% baterije. Z2 je bio na oko 70%, S5 na oko 60%. Iste aplikacije. Isti način korištenja.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice