- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Greška..
Ima par dana mi se ovo pojavilo na ekranu, iako mi ne smeta nešto posebno iritira, premda sve uredno radi touch. Mobitel niti je bio prignječen niti je ispao. Jeli se nekome ovo još dogodilo?
Nosi na garanciju po meni.
Moj mobitel izgleda kao da je netko tukao s kamenom po njemu (što jesam) i kao da svaki dan padne barem 5-6 pita na asfalt (i padne), ali nemam to na ekranu tako da bi to trebalo proći pod garanciju.

Koliko bi on ostao na servisu otprilike? Premda mi je tako bila i neka crta na kameri mjesecima, i na kraju sama je nestala, možda će se i ovo ovako popraviti
pa obicno 7 dana, eventualno dvije sedmice
Jel itko isprobao 6.0? Bas flasham, pa me zanima trebam li kakva iznenadjenja ocekivat..
XDA
HTC Hrvatska je danas na svojoj FB stranici nekim korisnicima odgovorila da 19.1. kreće u optjecat 6.0 MM za M8 uređaj. Valjda sam dobro vidio.
Ja to nigdje nisam nasao. Valjda ce doci uskoro, jer muku mucim sa lp i polako gubim zivce. Samo se nadam da ce 6.0 biti kao 4.4.4.
Ja to nigdje nisam nasao. Valjda ce doci uskoro, jer muku mucim sa lp i polako gubim zivce. Samo se nadam da ce 6.0 biti kao 4.4.4.
? gdje je problem.
Ima s lijeve strane, gdje su komentari.
"There are no updates available for your phone."
HT mreža, uređaj kupljen kao otvoren (u Agram-u)
"There are no updates available for your phone."
HT mreža, uređaj kupljen kao otvoren (u Agram-u)
Kroz 48h stiže, barem tako tvrde u HTC Hrvatska
Kad dode i vi koji ga imate ajde malo kak vam se čini, pišite....
Meni je upravo gotov download preko OTA i sad se instalira
stigao i meni update. Radi sve kao i do sada (ni brže ni sporije)
Imam osjećaj da radi nekako uglađeno i malo brže. Samo instalacija je ogromna. Nekada se XP ovako dugo instalirao...

Noob sam u root svijetu...
Ili ga unrootaj ili skini s xda novi rom.
Dobro i, kakva su iskustva?
Moja su pozitivna, osim sto mi fali jedna stvar (ili ja ne znam to pronac ako su to premjestili negdje drugdje) - fali mi opcija da je ekran upaljen recimo x sekundi ako ne prckam po njemu, ali ako mob drzim u ruci, da se ekran ne gasi dok ga ne odlozim + x sekundi koliko mu zadam. To sam imao prije. Ako neko zna kako to aktivirat nek napise kako
Dobro i, kakva su iskustva?
Meni je super. Kad se samo sjetim razočaranja kad sam prešai sa KitKat-a na Lolipop, ovo je više nego dobro.
isao bih na unroot,to sam ucinio preko superSU/cleanup/izbrisi super su i unroot,ali i dalje mi neda da instaliram,uvijek kod reboota udje u manager od kernela...moram i kernel micat?
isao bih na unroot,to sam ucinio preko superSU/cleanup/izbrisi super su i unroot,ali i dalje mi neda da instaliram,uvijek kod reboota udje u manager od kernela...moram i kernel micat?
Stavi stock recovery..
koliko traje instalacija i cijeli proces Evo meni se vec 50 minuta vrti o pise android se nadograduje...
nakon factory reseta i friškog MM-a, loading web stranica traje 20-30 sec i cini se da sam jedini nitko ni na xda to ne spominje :D
edit: ako jos neko naleti na isti problem, privremeni fix je DNSet app, onda normalno radi
Koliko SOTa daje recimo polovni M8 na stock lolipopu?