Problem sa Ram memorijom DDR3 8GB i laptopom

poruka: 4
|
čitano: 2.988
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav

Imam laptop Dell n5010, kolko mislim da u njega moze ici max. ukupno 8GB.

Jucer smo ja i kolega(ima Samsnug laptop) kupili svaki Corsair DDR3 8GB VALUE SELECT memoriju i kad samo ih stavili u laptope nije nam htio podici sustav samo su nam se laptopi gasili.

U biosu mi ucita memoriju, pise 8124MB, ali nece da radi.

Kako da rjesim problem.

Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem sa Ram memorijom DDR3 8GB i laptopom

Ne podržava ti laptop jednu pločicu od 8GB. 

To sam ja- sigurno JA
13 godina
neaktivan
ljudi imam ovu maticnu http://www.asus.com/Motherboards/P7H55/ i imam problem pise mi u biosu da mogu samo do 1333mhz ram imat a na maticnoj mi ide inace 2200mhz 16grama max kupio sam ramove od 16g od 1600 mh i dok se pokrene pc samo se reseta zna ko mozda zasto ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem sa Ram memorijom DDR3 8GB i laptopom
ićo kaže...
ljudi imam ovu maticnu http://www.asus.com/Motherboards/P7H55/ i imam problem pise mi u biosu da mogu samo do 1333mhz ram imat a na maticnoj mi ide inace 2200mhz 16grama max kupio sam ramove od 16g od 1600 mh i dok se pokrene pc samo se reseta zna ko mozda zasto ?

Fulo si temu

Maticna ti podrzava maksimalno 1333MHz, sve ostalo moras overclockat, dizat napon i latencije.... A time bas nis neces dobiti

Razlike izmedu 3000MHz i 800MHz DDR3 prakticki su nezamjetive, a tek tako male razlike o kojima pricas, ne preporucam overclock ako nisi upucen (a iz pitanja zakljucujem da nisi)

Pogotovo za igrice ili neke profesionalne alate

Brzina rama ne utjece na brzinu sustava ( u tvom slucaju)...Tocka...

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice