Gdje kupiti DDR2 4GB u komadu

poruka: 2
|
čitano: 3.123
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Gdje kupiti DDR2 4GB u komadu?

Imam iMac 24" Core2duo 2.8GHz sa 2x2GB RAM-a. Na raznim stranicama koji se bave Mac-ovim sam nasao da se može maksimalno ugraditi 6GB RAM-a (4+2GB), pa me zanima gdje mogu u Zagrebu kupiti 4GB  PC2-6400 DDR2 800MHz?

U zadnje vrijeme dosta se bavim obradom fotografija pa bi mi upgrade memorije dobro dosao.

Gledao sam na nabava.net i uvijek mi izbacuje kombinaciju 2+2GB, nikako naci jedan modul od 4GB, a pokusao bi izbjeci narucivanje iz inozemstva :(

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Gdje kupiti DDR2 4GB u komadu?
smarinovic kaže...

Imam iMac 24" Core2duo 2.8GHz sa 2x2GB RAM-a. Na raznim stranicama koji se bave Mac-ovim sam nasao da se može maksimalno ugraditi 6GB RAM-a (4+2GB), pa me zanima gdje mogu u Zagrebu kupiti 4GB  PC2-6400 DDR2 800MHz?

U zadnje vrijeme dosta se bavim obradom fotografija pa bi mi upgrade memorije dobro dosao.

Gledao sam na nabava.net i uvijek mi izbacuje kombinaciju 2+2GB, nikako naci jedan modul od 4GB, a pokusao bi izbjeci narucivanje iz inozemstva :(

Prvo dobro pogledaj koji model imaš jer koliko vidim neki pružaju podršku za samo 4GB RAM-a, neki za 6GB.

Drugo, AFAIK, tebi treba so-dimm ddr2, da ne bi slučajno uzeo običan.

A koliko vidim po nabavi, od modula kapaciteta 4GB (a da su ujedno i dostupni) jedino ovi u Linksu.

- Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with his experience -
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice