Evo link za cool temu za ubuntu 10.4.....ako neko ima jos download linkova za teme....neka slobodno postavi...
Teme za ubuntu...
- poruka: 13
- |
- čitano: 5.494
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Di je link???
Di je link???
Sorry, greska evo link http://sourceforge.net/projects/mac4lin/
Ja sam probao tu temu 'mac4lin' i onda se još skine Cairo Bridge i pretvori Ubuntu da bude sličan kao Mac ali kasnije sam skužio da mi je ipak bolje original Ubuntu look.
Meni je ova najbolja: link
Nažalost, pod 10.4 notification area malo čudno izgleda, bar meni.. čeka se update za novu verziju gnomea. (emerald inače ne koristim pa tu verziju teme nisam ni probavao, samo GTK)
Probao i mac4lin ali je tutorijal rađen za starije verzije Ubuntu-a, pa su neke stvari drugačije, također se čeka update..
Meni je ova najbolja: link
Nažalost, pod 10.4 notification area malo čudno izgleda, bar meni.. čeka se update za novu verziju gnomea. (emerald inače ne koristim pa tu verziju teme nisam ni probavao, samo GTK)
Probao i mac4lin ali je tutorijal rađen za starije verzije Ubuntu-a, pa su neke stvari drugačije, također se čeka update..
Probao sam ja instalirati tu temu ali mi nije uspjelo....mozes li nekako pomoci...
Daj ti neki link ako imas bolje teme...
Daj ti neki link ako imas bolje teme...
Nemoj se vrijedjati, nije mi to bila namjera.
Stavljanje aque ili aera na linux je jednako stavljanju gaca na kravu. Besmisleno.
No da ne bi ostalo samo na mome zvocanju evo jedan link. Teme jesu malo starije ali ne znaci da se nekome nece ponesto svidjeti.
Opravdao si to sto si rekao....HVALA