[Tutorial] LG GT540 GB & ICS

poruka: 2.312
|
čitano: 581.428
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Nekako mi je tama zamrla otkad se pojavio ZOE 6.0 kod mene radi bez greške. Ja sam prezadovoljan, još kad prozor u postavkama ne bi bio proziran, pa da sve ispod vidim. To bi bilo plafon...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: [Tutorial] LG GT540 GB & ICS
Motican kaže...

Nekako mi je tama zamrla otkad se pojavio ZOE 6.0 kod mene radi bez greške. Ja sam prezadovoljan, još kad prozor u postavkama ne bi bio proziran, pa da sve ispod vidim. To bi bilo plafon...

Ne znam, ok je 6.0, ali mi telefon i sa njim ne radi kako ja želim. Jednostavno, telefon ne trpi veća opterećenja, odnosno oseti se kako se muči kada je pokrenuto nekoliko aplikacija. Zato sam uzeo stvar u svoje ruke i iskombinovao ZOE 4.0 i 6.0 i telefon mi radi bez ikakvih problema. Mnogo bolje radi nego sam 6.0 i baterija duže traje, jedino što mi sada zipovan rom teži 176 Mb. Providan prozor rešavaš jednostavnom zamenom teme. {#}

Samo još da se pohvalim rezultatima ( bez isčitavanja SD kartice):

CPU 320-768 MHz

{#}

16 godina
dakiva kaže...
Samo još da se pohvalim rezultatima ( bez isčitavanja SD kartice):

CPU 320-768 MHz - REKORD

Moji rezultati - CPU@122-320MHz {#}

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
12 godina
neaktivan

Više nisi Najbrži, sad si mi Najjači

{#}

12 godina
neaktivan

122/800 MHz

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Izvinjavam se, greska. Zaboravio sam screenshot-ove.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo jos nekih rezultata (Zoe 6.0):

- 3524 : 122/806

- 3756 : 245/806

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

e, btw .... oće mi opet obrisati imenik i ostalo pri "podizanju" na 6.0 ? 

trebam raditi backup ili ?!? 

thx

0 0 hvala 0
16 godina
scarecrow kaže...

Imenik se sinkronizira preko gmailovog contacts. Ako imaš tu neke kontakte onda je sve u redu, oni će se sinkronizirati u mobitel nakon instalacije novog ROM-a odnosno kada se prijaviš na svoj gmail preko mobitela. Pod "ostalo" ne znam na šta misliš. SMS/MMS poruke se brišu, a slike, video, muzika ostaje jer se to nalazi na sd kartici.

Odlična vijest: leoposas uspio napraviti AROMA installer za Zoe ROM, link na vijest.

Za one koji ne znaju šta je AROMA installer:

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 10:09 (Najbrži).
12 godina
neaktivan

AROMA installer izgleda ludilo. kako je reka lik na videu: it let's you customize your custom rom. :D

zakon. u biti mi obogucava da unaprid biram sto "ne zelim" s roma. zanimljivo. {#}

0 0 hvala 0
16 godina
GuardianOTB kaže...

zakon. u biti mi obogucava da unaprid biram sto "ne zelim" s roma. zanimljivo. {#}

Upravo tako! Znači daje se izbor raznih aplikacija i korisnik odabire šta (ne)želi i instalira ROM. Vrlo jednostavno i korisno - koristio sam na Xperia Neo V taj AROMA installer i jednostavno odlično iskustvo, kao da instaliraš aplikaciju na windowsu :)

11 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
scarecrow kaže...

Imenik se sinkronizira preko gmailovog contacts. Ako imaš tu neke kontakte onda je sve u redu, oni će se sinkronizirati u mobitel nakon instalacije novog ROM-a odnosno kada se prijaviš na svoj gmail preko mobitela. Pod "ostalo" ne znam na šta misliš. SMS/MMS poruke se brišu, a slike, video, muzika ostaje jer se to nalazi na sd kartici.

eeeeee da... ali pola imenika mi je u gmailu, a pola nije ... {#}

16 godina
scarecrow kaže...

eeeeee da... ali pola imenika mi je u gmailu, a pola nije ... {#}

Odi u postavke > računi i sinkronizacija > označi "pozadinski podaci" & "automatska sinkronizacija". Kontakte koje ne sinkronizira možeš ručno dodati na www.google.com/contacts Inače pri ukucavanju novog kontakta, stavi da se odmah sinkronizira na gmail. Još jedna opcija je da odeš u kontakte, klik na "menu" tipku i imaš uvoz/izvoz i možeš izvesti sve kontakte na SD karticu i poslije ih vratiti istim postupkom (uvozom).

12 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
GuardianOTB kaže...

Upravo tako! Znači daje se izbor raznih aplikacija i korisnik odabire šta (ne)želi i instalira ROM. Vrlo jednostavno i korisno - koristio sam na Xperia Neo V taj AROMA installer i jednostavno odlično iskustvo, kao da instaliraš aplikaciju na windowsu :)

to me je najvise iritiralo, postojale su neke aplikacije koje jednostavno nisam htio na romu. Koliko sam skuzio preko linka, flashuje se i ulazi u recovery sve preko AROMA-e? 

16 godina
GuardianOTB kaže...

Koliko sam skuzio preko linka, flashuje se i ulazi u recovery sve preko AROMA-e? 

Znači skine se custom ROM, koji je *.zip datoteka, flashuje se preko recovery-a te se pokreće AROMA installer preko kojeg se sve instalira te kada to sve završi dođe do koraka reboot i to je to.

11 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

Odi u postavke > računi i sinkronizacija > označi "pozadinski podaci" & "automatska sinkronizacija". Kontakte koje ne sinkronizira možeš ručno dodati na www.google.com/contacts Inače pri ukucavanju novog kontakta, stavi da se odmah sinkronizira na gmail. Još jedna opcija je da odeš u kontakte, klik na "menu" tipku i imaš uvoz/izvoz i možeš izvesti sve kontakte na SD karticu i poslije ih vratiti istim postupkom (uvozom).

e to te ja pitam ... :) 

thx

11 godina
neaktivan

evo meni i 6.0 na na kanti ... {#}

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

kako na tipkovnici dobiti ČŽŠ ? 

na 5.7 je to bilo po defoltu kad stavim na HR jezik ?!? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mislim da nikako, nego da trebaš instalirat HR tipkovnicu i nju odabrat.

14 godina
neaktivan

Jeste zadovoljni sa Zoe 6.0 da ga i ja probam?? :D

Mes que un club!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

meni je OK .... samo ne vidim neko poboljšanje u trajanju baterije .... 

i nema HR tipkovnicu integriranu što je 5.7 imao 

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 9:06 (scarecrow).

0 0 hvala 0
16 godina
ExE123 kaže...

Jeste zadovoljni sa Zoe 6.0 da ga i ja probam?? :D

Osobno prezadovoljan, naspram prijašnjih Zoe ROM-ova i ostatak drugih koji se nalaze na TOP5 listi. Ima ugrađene sistemske "tweak"-ove za poboljšanje brzine, trajanje baterije i dr. Fluidno i brzo čak s više otvorenih aplikacija, a holo launcher držim zaključanog u memoriji. Što se tiče tipkovnice, koristim kupljeni SwiftKey 4 i s opcijom flow mi je pun pogodak, samo šaram po tipkovnici, a on prepozna riječi.

14 godina
neaktivan

Ja sam za sada zadovoljan. Baterija traje relativno dugo, jedino šta sam zamjenio kameru. Stavio sam LGcamera, da mogu snimati video u mpeg4.

11 godina
neaktivan

a kako sad snima ? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Snimka je bolja, ali zna koji puta malo zaštucat. Vjerovatno zato jer sam stavio na 24 sličice u sekundi, a njemu je original 19. Treba se malo igrat sa postavkama kamere da se dobiju najbolji rezultati, ali mislim da će ići bez problema. Ipak je to H264, šta je sada postao neki standard. Nisam nabrijavao procesor, a mislim da se malo digne takt, da bi sve glatko radilo. Nisam imao vremena da se malo više zabavljam, ali mislim da je to to, šta bi trebalo biti.

14 godina
neaktivan

Najbrži imam jedno pitanje,meni je sada mob na 2.3.7.... i sada cu preci na Zoe 6.0 ,ali zelim povecat particiju za aplikaciju sto si naveo nedavno... ide li to prije instalacije 6.0 ili poslije?

Mes que un club!

0 0 hvala 0
16 godina
ExE123 kaže...

zelim povecat particiju za aplikaciju sto si naveo nedavno... ide li to prije instalacije 6.0 ili poslije?

Vac kaže...

Da i ja kažem nešto pametno. Preparticioniranje preko Fastboota se može napraviti i nakon instaliranja roma, ako je netko zaboravio to napraviti prije. Ja sam propustio i to obavio naknadno i sve radi, samo šta su particije promjenjene, šta se vidi u Android assistantu.

Vac je prvi javio na prethodnoj stranici da se to može, al' svakako preporučam prije instalacije. Razlog: čisto da ne bi bilo neke greške i poslije pitanje zašto mi ROM ne radi i slično. Bolje spriječiti nego liječiti {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 19:45 (Najbrži).
14 godina
neaktivan

aaa u cmdu mi otvara odma c:\document and settings i onda nemogu napisat komandu a mob mi je fastbootu i nemogu nista trenutno napravit

Mes que un club!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ExE123 kaže...

aaa u cmdu mi otvara odma c:\document and settings i onda nemogu napisat komandu a mob mi je fastbootu i nemogu nista trenutno napravit

Napiši ovo:
cd C:\tools

14 godina
neaktivan

nemoze nista {#}

Mes que un club!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice