Evo jesam sad cemo vidjet..ma meni je najmanji problem slike problem mi je muzika i aplikacije
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam problema sa LG G2mini mobitelom. Ne mogu nista instalirati na njega. Dobijem poruku 'insufficient storage avail...'. Slobodnog prostora ima 480Mb interne memorije, a ne mogu instalirati ni npr. igru od 12Mb. Volio bi da ne moram raditi factory reset.
Evo stigo novi G2 iz tele 2 verzija 4.2.2 D80210e i ne mogu instalirat update ni preko mobitela ni preko lg pc suite-a. jel zna netko u cem je problem?
Evo stigo novi G2 iz tele 2 verzija 4.2.2 D80210e i ne mogu instalirat update ni preko mobitela ni preko lg pc suite-a. jel zna netko u cem je problem?
Imao sam i ja takav identican problem sa svojim LGom G2, ista verzija sve isto bilo i nikako nisam mogao update, neki kazu da su to neke verzije iz Dubaija i da zato nema jos update jer navodno oni tamo nisu dobili, ako zelis javi mi se u PP pa cu ti objasniti kako instaliras najnoviju verziju 4.4.2 D80220H preko KDZ, lako je.
jel se gubi garancija otvaranjem mobitela na sve mreze s tel2 onim kodom koji upisujes sam?
hvala
jel se gubi garancija otvaranjem mobitela na sve mreze s tel2 onim kodom koji upisujes sam?
hvala
Naravno da negubiš
Kako updateati softver za lg g2 mini je li moze obicno u postavkama ili moram preko usba na komp pa onda skidati nesto?
mozes na vise nacina
spoji se na net (wifi) pa vidi u postavkama / azuriranje jel ti nudi sta preko ota, ako ne nudi, usb u komp pa se spoji preko lg pc suitea, ako i tad kaze da imas zadnju verziju, mozes rucno flashat kdz preko lg flash toola, samo pronađi koja ti verzija po mogucnosti zadnja treba, u slucaju da ti operater nije ponudio nadogradnju, kao sto je slucaj sa g2 i vipom
ma nista najsigurnije cu preko wi fi-a,imam pitanje za 3g mrezu znaci mobilna mreza na g2 mini ? Kad je upalim imam u opcijama koristi samo 2g mreze da li i tu spada 3g ili? Pojavi se 3g na par sec i nestane i upali se E
ovisno o tome ima li 3g singala ili 2g, ostavis na kombinirano i na miru si!
ovisno o tome ima li 3g singala ili 2g, ostavis na kombinirano i na miru si!
Kad bi samo ostavio upaljeno mobilne podatke da li bi onda i 3g spadao tu ili ? Jer kad upalim samo 2g mreze 3g dodje na par sec i nestane :D
Mobilni podaci idu i preko 2g i preko 3g mreže, samo je 3g brža, obično sam isključivao 3g na prošlim telefonima kad se štedila baterija.
sad više nemam potrebe :D
to ti ovisi o ruteru, npr kad zicno spojim komp i ruter salje mi oko 4 mb/s, kad je komp bezicno spojen na ruter onda s njega saljem max 500 kb/s...cekam sad da prijedem na novog operatera gdje cu dobit wireless N ruter taj bi trebao brze slat na mobitel zbog N standarda al vidit cemo

Zamolio bi vas za pomoc prilikom spajanja g2 s racunalom. Naime instalirao sam LG PC Suite na komp ali nikako da prepozna uređaj
Koristim cloudyg3, primjetio sam da je vanjski zvucnik dosta tisi u odnosu na stock. Moze netko preporuciti neki dobar audio mod koji bi pojacao malo zvucnik?
Zamolio bi vas za pomoc prilikom spajanja g2 s racunalom. Naime instalirao sam LG PC Suite na komp ali nikako da prepozna uređaj
usb driver?
Jel probao tko CM12? Ako da, kakvi su dojmovi?
Evo ja danas skinuo i probo radi bolje nego ikoji drugi.Na antutu imam 40k,a na stock i onom g3 sam imo 39k.ROM koristi 15% manje RAM-a.Uglavnom preporucio bi ga bilo kome.Jedino kamera nekad radi nekad me.Ja sam skinuo onaj sa XDA.
Evo ja danas skinuo i probo radi bolje nego ikoji drugi.Na antutu imam 40k,a na stock i onom g3 sam imo 39k.ROM koristi 15% manje RAM-a.Uglavnom preporucio bi ga bilo kome.Jedino kamera nekad radi nekad me.Ja sam skinuo onaj sa XDA.
Jesi probao možda Viber ili Skype pozive? Navodno ne rade kako treba.
Nisam ali sam probo whatsapp i radi savrseno
imam jos jedno pitanje znaci na ovom g2 mini, koliko stavljate da se baterija puni ? Meni dodje do vec 10% ja ga vec stavim,negdje sam cuo da je najbolje kao cekati da se skroz valjda isprazni -.-
punis kad oces stvarno, danas to vise ne igra nikakvu ulogu problem su navike koje su ostale u ljudima iz davnih vremena...dobro ti je samo jednom mjesecno ispraznit ga dok se ne ugasi eto

Nisam ali sam probo whatsapp i radi savrseno
Poruke svuda rade, VOIP pozivi ne. Za mene je zbog toga nije daily driver.
Jel probao tko CM12? Ako da, kakvi su dojmovi?
Evo ja instalirao današnji build. Dobar ROM, za sada sve radi ali nisam testirao u dubinu.
Radi stvarno brzo, Antutu impresivnih 41128!! :)
Jel zna netko kada ce doc neki update? trenutna verzija mi je 4.4.2. kernel verzija 3.4.0