Na napajanju mi ne radi ventilator pa me zanima
jel se može dogoditi požar ako ne radi ventilator i ima li zaštita kakva
Na napajanju mi ne radi ventilator pa me zanima
jel se može dogoditi požar ako ne radi ventilator i ima li zaštita kakva
Ovisi.. Ako je MS može biti svega, najzanimljivije je "vatromet" od kondezatora,
kad počnu pucati kao kokice.
Ako je neko bolje brand name napajanje, past će mu efikasnost (dakle potrošnja će ti se povećati,
s tim možeš živjeti), ali pod većim opterećenjima će ti se PC gasiti/restartati.
Osobno smatram ako je kvalitetno napajanje, zamijeni vent ili reklamiraj.
Ako je smetje napajanje, onda kupi novo. Imaš fina napajanja za sitne pare.
Na prvom napajanju mi se počelo dimiti iz kompa izlazio je neki bijeli dim što se moglo dogoditi
Kako uopće znaš da ne radi?
Možda radi pa ti i ne osjetiš.
Kad tražiš da ti netko kaže što se može dogoditi, onda bi mogao i reći o kojemu se napajanju radi.
MS Platinum-400ATX šta se može tu dogoditi kad ne radi ventilator.
Na prvom napajanju mi se počelo dimiti iz kompa izlazio je neki bijeli dim što se moglo dogoditi
To ti je zato što sve elektroničke komponente rade na bijeli dim, kada on izađe može se pouzdano zaključiti da je komponenta mrtva. - morao sam, sorry...
MS Platinum-400ATX šta se može tu dogoditi kad ne radi ventilator.
Najbolje ti je kupiti novo napajanje, pa makar i to isto nego se zezati s tim pokvarenim. Samo će ti se nešto drugo pokvariti, kako kolega kaže.
Nisu ti skupa, oko 100-150 kn, mada je bolje ići na skuplja, bolja, jača...
hiče li se zapaliti il će crknuti napajanje i pregoriti. Promijeniti ću napajanje
što se u večini slučaja dogodi crkni ili zapali napajanje kad ne radi vent
Crkne,pregori,explodira kako kome ali rijetko tko prođe bezbolno, a da nerikne još ponešto(MBO,memorijs i dr.) iz računala osim ako se radi o kvalitetnijim napajanjima onda crknu samo ona u najboljem slučaju.
Znači ako sam dobro skužio neće izbiti požar na napajanju ili rijetko može izbiti požar na napajanju
nego može crknuti matična,grafička i drugo.
Napajanje zamjenjeno
Koje si uzeo?
Ovo isto imao sam garanciju godinu dana i zamjenili su ga ako prođe opet kad nebudem imao garanciju onda ću staviti kvalitetnije napajanje
MS400, kriminal!! Kakve komponente uopče imaš??
moze jedno pitanje slazem si komp za "more" pa me zanima imam prijasnje napajanje xilence 580 w red wing i htio bi na njega staviti amd II phenon x4 965 3,4ghz dali je to moguce???
Oprostite moram vas još jednom pitati
Jel sam dobro skužio u vezi s napajanjom kad neradi ventilator.
Crkne,pregori,explodira kako kome ali rijetko tko prođe bezbolno,a da nerikne još ponešto(MBO,memorijs i dr.)
Sad me ovo zanima.Znači onda neće izbiti požar na napajanju,nego prođe ovo šta je rekao smille
moze izbiti pozar kako ne ako se zapali i izbaci iskru koja padne i zapali tepih,zavjesu nesto! ali to su rijetki slucajevi...
moze jedno pitanje slicno onom mom prethodnom zanima me vec navedeno napajanje XILENCE 580W moze li podrtzati AMD Phenom II X6 1090T posto je 6jezgreni????(cisto ovako iz znatizelje)
da naravno ako nemas dvije graficke koje trose kao lude...
da naravno ako nemas dvije graficke koje trose kao lude...
planiram kupit VTx HD 4870 1gb i 4gb rama
mislim da bi trebalo radit bez problema! jel ti nije bolje uzet gtx 460 od 768 mb
mislim da bi trebalo radit bez problema! jel ti nije bolje uzet gtx 460 od 768 mb
ma ja cu ovu ati dobit za jftine pare od bratovog kolege s posla staru 3 mjeseca !!!!
crovandal reci ti meni jesam li dobro skužio zadnj puta
požar izbije ako iskra iz napajanja padne na tepih,zavjesu
Nisam rekao tako nego da postoji mogucnost da se to desi! :-)
Nisam rekao tako nego da postoji mogucnost da se to desi! :-)
sumnjam bas od jedne iskre!!
Jedino ak je tepih natopil kerozinom!!!