[Procjena] Procjena Sapphire RX 560 4GB

poruka: 13
|
čitano: 1.806
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Može procjena za koliko bi se mogla prodati? Kupljena u Centro.hr 13.06. ove godine.

Razmišljam o kupnji neke jače kartice.

https://www.centro.hr/graficka-kartica-sapphire-radeon-rx-560-pulse-4gb-gddr5-dvi-hdmi-dp.aspx?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 0:03 (mrgud1).
14 godina
Re: [Procjena] Procjena Sapphire RX 560 4GB
mrgud1 kaže...

Može procjena za koliko bi se mogla prodati? Kupljena u Centro.hr 13.06. ove godine.

Razmišljam o kupnji neke jače kartice.

https://www.centro.hr/graficka-kartica-sapphire-radeon-rx-560-pulse-4gb-gddr5-dvi-hdmi-dp.aspx?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

Ova cijena na linku je po meni pretjerana.

https://www.mall.hr/graficke-kartice/sapphire-graficka-kartica-pulse-radeon-rx-560-4gb-gddr5-lite-11267-01-20g?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

Po meni min. 20% skinuti od cijene sa linka za početak, a ako neće ići, spuštati cijenu.

16 godina

To mi je jasno. Mene samo zanima s obzirom na stanje na tržištu i trenutnu ponudu koja bi bila realna cijena?

14 godina
mrgud1 kaže...

To mi je jasno. Mene samo zanima s obzirom na stanje na tržištu i trenutnu ponudu koja bi bila realna cijena?

A i sam vidiš da za malo više od 1000 kn kupiš novu i nekorištenu, znači ova tvoja max. 800 kn.

14 godina

vrijedi koliko je netko voljan platiti za nju, a sve ove forumske lovačke o "realnim procjenama" i -20% po cijenama iz trgovina ala exdigital su picin dim.

stavi za 1000-1100 kn, ako ne ode za tjedan-dva, smanjuj postepeno. pa prve jače kartice nema ni za lijeka, a i kad se pojave redovito budu precjenjene i ne vrijede te pare, zašto bi ti dao ovu dalje za 100 eura?

What could possibly go wrong?
11 godina
neaktivan

i nije bug jedini oglasnik  ovu na njuškalu bi za 1000kn utopio bez beda.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
8 godina
protjeran
stickman1 kaže...

i nije bug jedini oglasnik  ovu na njuškalu bi za 1000kn utopio bez beda.

Zašto fantazirate i baljezgate ?

Čovjek pita koliko vrijedi, a ne pita koliko je neki neupućeni debil na njuškalu spreman preplatit tu karticu.

GTX 960/1050 Ti idu za 900-1100kn sa još važećom garancijom, ne vidim kkao bi rx 560 sa jednim ventom mogla vrijediti 1100kn, tih 4gb memorije na toj kartici neznači apsolutno ništa, a nov novcat isti model samo sa 2gb memorije košta 860kn KLIK

750-800kn vrijedi, a koliko će mu neko platit to je već druga priča.

14 godina
honor8 kaže...

He he, zašto se zamaraš.

Fino pročitaš komentare, slatko se nasmiješ i produžiš dalje.

Za mene iskreno može staviti i 1500 kn ako hoće, tražena je realna procjena, realnu procjena je dana.

ps. Extreme Digital je jedno, Mall.hr je nešto sasvim drugo, ali to je rasprava za neku drugu temu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 7:57 (Valentin17).
11 godina
neaktivan

realna procjena nije osobno mišljenje anonimnog forumaša, ne imponirajte si.

ne rušite cijene bez potrebe, posebno ako nećete kupovati.

samo bi budala ovo prodao za 800 kn.

8 godina
protjeran
stickman1 kaže...

realna procjena nije osobno mišljenje anonimnog forumaša, ne imponirajte si.

ne rušite cijene bez potrebe, posebno ako nećete kupovati.

samo bi budala ovo prodao za 800 kn.

i još veća budala ko bi kupio za 1000kn kako vas par navodite.

Gledaj gtx 1050 Ti odličan model sa 2 venta 1200kn, novo novcato iz trgovine, da je polovna i korištena par mjeseci išla bi za 1000kn.

KLIK

Zar ti stvarno misliš da korištena par mjeseci rx 560 sa jednim ventom vrijedi 1000-1100kn ?

Evo na njuškalu na kojeg se pozivvate.

MSI sa jednim ventom, 4gb ram, novo novcato 900kn.(to još ide 100kn dolje cijena)

KLIK

Šta bilo ko od nas koji smo komentirali oglas ima od njegove kartice ?

Zbog čega bi ja to njemu rušio cijenu ?

Ne kupujem ju ja jbt.

Tražio je mišljenje o vrijednosti kartice mišljenje je i dobio, a to što ste se vas par zaletili i izvalili glupost pa vam ponos ne da priznat da griješite je vaša stvar. 

Dobio je detaljno objašnjenje, linkove sa drugih mjesta gdje se prodaje takva kartica, neka sam odluči tko argumentirano piše a ko baljezga.

11 godina
neaktivan

jedini koji baljezgate ste vas dvoje, našli ste tu čovjeku kenjat kvake oko cijene na temelju jedne jedine 560 sa njuškala od 900 kn?! a nisi spomenuo druge 2? jedna za 1000 a druga za 1300? to nije bitno, kao ni činjenica da ih na cijelom njuškalu ima točno 3 komada? vrhunska argumentirana analiza, nema što.

bacaš tu gtx 1050 ti, čemu? što ne staviš i gtx 970 sa garom za 1100-1200 koja pokenja jednu i drugu karticu? to nije bitno, jel tako?

ja prodavatelju i dalje preporučam da ovo ne daje ispod 1000 kn ni u ludilu. ne izbijajte novce čovjeku iz džepa na račun vaših "realnih analiza i procjena".

a ti i dalje viči da mi baljezgamo. 

eod.

8 godina
protjeran
stickman1 kaže...

jedini koji baljezgate ste vas dvoje, našli ste tu čovjeku kenjat kvake oko cijene na temelju jedne jedine 560 sa njuškala od 900 kn?! a nisi spomenuo druge 2? jedna za 1000 a druga za 1300? to nije bitno, kao ni činjenica da ih na cijelom njuškalu ima točno 3 komada? vrhunska argumentirana analiza, nema što.

bacaš tu gtx 1050 ti, čemu? što ne staviš i gtx 970 sa garom za 1100-1200 koja pokenja jednu i drugu karticu? to nije bitno, jel tako?

ja prodavatelju i dalje preporučam da ovo ne daje ispod 1000 kn ni u ludilu. ne izbijajte novce čovjeku iz džepa na račun vaših "realnih analiza i procjena".

a ti i dalje viči da mi baljezgamo. 

eod.

Čitam šta si napisao i ne kužim šta hoćeš reć, sa svojim postom si samo potvrdio da baljezgaš heh

Ova od 1300kn stoji više od mjesec dana u oglasniku, oglas je postavila njuškalo trgovina koja ima cijene artikala ovakve. KLIK, ničim nisu relevantni da ih se spominje, ova od 1000kn je oglas od futura.it.

Ovo zafarbano je još jedan argument u moju (našu) korist, jer ako gtx 970 po tebi ide za 1200kn onda rx 560 ne vrijedi više od 600kn haha

Ti bolje prodavatelju tutni 1000kn u džep i razveseli se dotičnom karticom, tako će bit svi sretni i zadovoljni, prodavač će nać debila da mu pretplati particu a ti ćeš ispast točan i ispravan u ovoj glupoj raspravi.

Živ ti meni bio kad pametan nisi.

Lp.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 10:41 (honor8).
12 godina

Mani najjace kad neko napise "na njuskalu se proda za 1.000-1.100kn". Ne proda se, nego stoji oglas sa tom cijenom koju prodavač traži, a danas barem nije tesko provjeriti cijene novih. Takvi oglasi vecinom stoje mjesecima pa ih na kraju ili spuste ili uklone jer niko ne kupi dok u rijetkim slucajevima nadju nekog jadnika koji preplati karticu. Realno 800-850kn max. Na njusci moze probat sa 950-1.000 pa APP, ali ako ti je u interesu prodati i to sto prije stavumi svuda za 800kn i ode ona do kraja tjedna.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 18:50 (ibme74).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice