taman sam trebao raditi fresh install... :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako se ono kaže....ako si dobio "besplatan" proizvod, onda si u stvari ti proizvod.
Ili, po Stallmanu, to je nova verzija malwarea:
Kako se ono kaže....ako si dobio "besplatan" proizvod, onda si u stvari ti proizvod.
http://www.networkworld.com/article/2926215/microsoft-subnet/richard-stallman-windows-os-is-malware.html
Najbolje da živimo onda ko Amiši bez pristupa tehnologiji, jer po njegovim tvrdnjama SVE netko nadgleda. Al so what? Kaj tam nekog Amera zanima kaj ja radim... Nek gleda, niš previše pametnog nema za vidjet. I na kraju će zaključit da bolje da je išao na redtube.
znači da valja polako stvarati zalihe u podrumu, pripremati daske za prozore i vrata i provjeriti stabilnost krova i dimnjaka. eh, da - i provjeriti generator i hidrofor. 
znači da valja polako stvarati zalihe u podrumu, pripremati daske za prozore i vrata i provjeriti stabilnost krova i dimnjaka. eh, da - i provjeriti generator i hidrofor. 
i nemoj zaboravit provjerit osobno naoružanje tipa: Kalaš, PKT, RPG, Zolje, Ose, kinder jaja i tako te kućanske potrepštine
Sami sebi smo najveci neprijatelji
Nije istinito da ce svi legalni korisnici W7 i W8.1 dobiti nadogradnju na W10.
Ja imam Enterprize varijante 7ice i 8.1 i necu imati mogucnost nadogradnje, ponovo cu morati u svoju bivsu srednju skolu po LEGALAN kljuc :D
http://www.networkworld.com/article/2926215/microsoft-subnet/richard-stallman-windows-os-is-malware.html
i zato windowz koristis da bi igrao Project Cars i ostale torent blagodati a kada si spreman za nesto ozbiljno restartas racunalo i dozvolis GRUBu da pokrene defaultni OS, koji, naravno, nije windowz :D
i zivijeli svi sretni i zadovoljni :D :D :D
Da,da. Sudo, dudo i ostalo...
sudo apt-get upgrade, moze li jednostavnije? tesko, jakoooo tesko :D
i see i'm with stupid... i know that :D
i see i'm with stupid... i know that :D
Hm, s obzirom na obzir i činjenično stanje da razgovaraš sam sa sobom, hm, da ti nije "with" višak u rečenici ?
Pozdrav
Smatram da će ovi Windows 10 bit sasvim zadovoljavajući, i nadam se da više neće izbacivat nove windowse, jer realo gledano smatram da je to samo neko pretjerivanje sa tim windowsima.
Naravno desetka mi je napeta zbog DirectX 12 API sustava, testirao sam ima još tu rupa koje moraju pokrpati do finalne RTM verzije, a sada dva pitanja.
Dali kod Windows update kad bude prelazak na Windows 10 će bit clean install ili će ići Windows na Windows drugim riječima kad se instaliraju Win na Win ostane Windows Old folder koji treba pobrisat ?
Pošto imam original Windows 8.1 Pro, dakle sustav je ažuriran sa svim mogućim updejtovima, zanima me ta ikonica za Windows 10 update .
Na laptopu mi se ne pokazuje nigdje sve dok ne dođem na stranicu za rezervaciju Windows 10 sustava i kaže da je uspješno ali nidi je ne vidim na taskbaru ( Windowsi su na HRV)
Dok s duge strane na stolnom compu koji je na eng imam prikazanu ikonicu a na njoj traži e-mai..
Dali tko ima sličnu situaciju ? Evo jedna slika priložena od mog laptopa
Lijep pozdrav
Na laptopu mi se ne pokazuje nigdje sve dok ne dođem na stranicu za rezervaciju Windows 10 sustava i kaže da je uspješno ali nidi je ne vidim na taskbaru ( Windowsi su na HRV)
Dok s duge strane na stolnom compu koji je na eng imam prikazanu ikonicu a na njoj traži e-mai..
Dali tko ima sličnu situaciju ? Evo jedna slika priložena od mog laptopa
Meni je na radnoj kanti tražilo mail, na HTPC-u se pojavila ikona ali nije tražilo mail, a na laptopu još uvijek čekam da se ikona pojavi.
dakle windowsi su na hrv ?
Hm, kod mene su osmice engleske na sve tri kante, a i ponuda je na engleskom.
Samo početnici i žene imaju Windowse na hrvatskom... Pravi korisnici, šmekeri i ljubitelji Windows sustava će uvijek kao prvi izbor izabrati engleski jezik.
Napravio ovo Get Windows 10 App i odmah se pojavilo, inače imam Windows 8.1 PRO Hrv legalne. 
Enjoy The Silence
Meni je došlo na:
Win 8.1 pro koje sam natukao na onu 8 pro za 15$
i na sl. laptop s Win 7 Pro (OEM)
oni na poslu koji imaju W7 Pro s VLK ključem, za sada ništa
e da sve je na hrvatskom...
Problem je riješen , za sve one koji imaju problem sa tom Windows 10 ate ikonicom , postoji riješenje za to i vrlo lako je za stavit
http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-win_upgrade/i-want-to-reserve-my-free-copy-of-windows-10-but-i/848b5cce-958b-49ae-a132-a999a883265b
Ovo su upute od microsoftove stranice , tako da svi budemo sigurni ( korisnici koji imaju legalne windowse ) da komodno prijeđemo na Windows 10
evo screen shoot sa mog laptopa