Windows Phone 8.1 Update 1

poruka: 23
|
čitano: 3.605
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows Phone 8.1 Update 1".
16 godina
odjavljen

jea bejbe! DP FTW!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.7.2014 13:02 (skank666).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Upravo mi dolazi Lumia, baš mi se sviđa taj Windows Phone. Dobra promjena s obzirom da sam na iOS-u jako dugo. Svakim updateom napreduju dosta.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.7.2014 16:30 (PlayMaker10).

4 1 hvala 0
15 godina
Re: Windows Phone 8.1 Update 1

a kenjali su svi kak neće uspjeti i kak ne valja a sad s vi prelaze .... sam vam reko do 2015.

kakvi šabani ...

12 godina
Memphis kaže...

a kenjali su svi kak neće uspjeti i kak ne valja a sad s vi prelaze .... sam vam reko do 2015.

kakvi šabani ...

Da, apsolutno svi prelaze. Neznam kad sam zadnji put vidio nekog s Androidom ili iPhoneom.

samo nešto struže..
11 godina

No napokon. Valjda ću moći updejtati svoju lumiu 520 u nekom razumnom vremenu.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Memphis kaže...

kakvi šabani ...

Da je sam volje iskopat postove bistre ekipe s foruma koji su hejtali WP u zadnje 2 godine i prognozirali propast, ono "hall of shame"

11 godina

Aha, da krivo pročitao. Prvo bi valjda trebao imati 8.1 verziju koja nikako da dođe na lumiu 520. Je*o ih takvi apdejti. Jedini koji funkcioniraju kako spada jest Apple. Sve ostalo je čušpajz.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
3 3 hvala 0
16 godina
Entry Point kaže...

Aha, da krivo pročitao. Prvo bi valjda trebao imati 8.1 verziju koja nikako da dođe na lumiu 520. Je*o ih takvi apdejti. Jedini koji funkcioniraju kako spada jest Apple. Sve ostalo je čušpajz.

da za cijenu lumie520 možeš kupit košpicu iz jabuke ;)  8.1 tj Cyan ces dobit kroz mjesec dva i mirna bosna

11 godina
bik kaže...

da za cijenu lumie520 možeš kupit košpicu iz jabuke ;)  8.1 tj Cyan ces dobit kroz mjesec dva i mirna bosna

A znam, ali ako šalju update neka logika bi bila da pokriju sve uređaje odjednom, a ne da idu prema cjenovnom rangu, što je diskriminirajuće {#}

Samomrzeći hrvat
16 godina
odjavljen

MS tu nema pravo glasa već operateri... oni diktiraju kad će update zbog svojig "prilagođavanja". dokaz ti je DP

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

sa iphonea 3gs na nexus 4 i sad lumia 625,

smeće od osa, telefon nekako uvjek uspjeva nekoga nazvat iako je ekran zaključan, odnosno telefon. a kako je ekran zacrnjen neznam da telefon uopće poziva....

HD Portal - pogled u svijet visoke rezolucije www.hdportal.eu
16 godina
odjavljen

ugasi double tap to wake i/ili smanji sensitivity na normal (ako to ta lumia ima)... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pred par dana sam kupio Lumiu 625 i to nakon 4 godine korištenja Androida. Razlika je nebo i  zemlja, WP je osvježenje nakon godina korištenja Androida, za sada ugodno iznenađen i izrazito zadovoljan. Samo se nadam da će i dalje redovito raditi update-eve jer koliko vidim, OS svakim sve više napreduje.

Svijet Androida - vaš vodić kroz Android

5 1 hvala 0
17 godina

Imam Lumiu 720 i jos uvijek cekam 8.1, iako mi je otkljucana verzija/internacionalna, ili kako je vec zovu. Ne znam po kojoj logici oni pustaju te nadogradnje.

1 0 hvala 0
13 godina

Ja prije tjedan-dva stavio 8.1 na 925-icu,šta reć,drugi mobitel... {#}

Danju zarađujem na crno,noću trošim na bijelo... :P BF4 Nick:Godfather0501
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Za početak, Android sam korisnik već godinama, moram priznati i ponekad fanboy. Imao sam na par tjedana Lumiu 820 nekom prilikom. Moji dojmovi su da je OS jako dobro razrađen, fluidan i da jako dobro koristi relativno malu rezoluciju uređaja. Estetski je miljama ispred Androida. Začudio sam se broju opcija i primjetio kako je kroz par updatea koje sam dobio ih sve više. Multitasking radi po meni bolje nego na Androidu, i s obzirom na kapacitet baterije, jako dobro drži. Optimizacija dakle, na viskokom nivou. Sve aplikacije od Microsofta (ako izumemo Skype) i Nokie su jako dobre i nude mi dovoljno customizacije. Ali me grozi anemični broj opcija u 3rd party aplikacijama. Grozno je jednostavno. Viber, Skype, facebook da nabrojim tek one socijalne. Način an koji me sistem obavještava o pristiglim notifikacijama je...osrednji doduše, ali koliko sam čuo, dogradit će ga. Naravno...fali mi onih pomalo "hackerskih" stvari sa androida, ali to realno ne možemo uzeti u ocjenu sistema. Sve u svemu, da se developeri malo više potrude oko svojih aplikacija, bio bi bolji od Androida. Fluidnost i logički raspored SVEGA u sistemu je bolji nego na Androidu, interface također (nekako mi se sviđaju ona ogromna slova na Headerima {#}). Sve u svemu, PO MENI malo mu fali da bi bio bolji od Androida, ali definitivno kontam zašto mnogima već jest. Očistio sam se od predrasuda i samo naprijed Microsoft.

The great thing about multitasking is that several things can go wrong at once.
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.7.2014 22:00 (nixnixnixnt).

2 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo kao da sam ja ovo pisao, u potpunosti se slažem sa svime napisanim{#}

Svijet Androida - vaš vodić kroz Android
13 godina
neaktivan
Više manje sve si pogodio osim "logičkog rasporeda".
Ja nisam vidio lošiju raspodjelu opcija na bilo kojem OS-u do sad kao na WP-u,jednostavno ima previše lijevo desno gore dolje,a fluidnost OS-a je samo "privid" jer Microsoft ne gura bezveze low resolution zaslone.
17 godina
Sto se tice logičnog rasporeda, dovoljno ti je da pogledaš gdje se nalazi about u opcijama...

Sto se tice opcija, skoro pa ih nema kako u Microsoftov-im aplikacijama tako i u ostalim i na tome ne može ni prismrdit Androidu.

Fluidnost je ok, ali i za očekivati je sa onakvim minimalnim i prostim sučeljem kakvo WP ima.
15 godina
neaktivan

O windows phone 8.1 samo pohvale. Al me jedno šokiralo. Kako može jedna "stručna" osoba po imenu Dragan Petric napisati u zadnjem broju na str.94, da je wp8.1 konfuzan!{#} Prija bi rekao za neki Android Gingerbread ili ice cream sandwich ili...!

Al naravno, nije sve idealno u životu. HEBENI sat konstantno KASNI 30sek do 1 min., bio on ručno ili na automatski postavljen! Pohvale za točan sat idu na stranu, pogodi, androida!

Za nas smrtnike koji smo nadogradili sa 8.0, nelogičan izbornik Postavke. U kome su NATRPANE i one postavke iz ranije verzije{#}!

Ne pomaže ni reinstalacija sustava izravno na 8.1!

Sve ostalo napisano je u gornjim postovima; super jednostavan OS.

Ja kao "nestručna osoba" ne mogu poslati mail nikom iz Microsofta; imaju nešto FAQ odgovora, al to nije to. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nije bas vezano za temu, ali dali itko zna kako da u izborniku pod mobilne mreze stavim 4g, kad stisnem da odaberem najvecu brzinu samo mi da 2g i 3g, u pitanju je htc 8x, i podrzava 4g
12 godina

Mreža ne podržava 4G?

0 0 hvala 0
15 godina

Pozz,zanima me dali ima camera koja npr ima rebind tipke za okidač?da se može npr power button koristiti umjesto na screenu tapnuti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice