Vipnet predstavio BlackBerry Storm

poruka: 26
|
čitano: 5.613
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Vipnet predstavio BlackBerry Storm".
17 godina

Ispravak: Storm NEMA Wi-Fi!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
moderator
RE: Vipnet predstavio BlackBerry Storm
Hrco kaže...

Točno, hvala na ispravci, htio sam navesti GPS, a prsti pobjegli na kriva slova Namigiva
drpetric
17 godina
neaktivan

Jeli itko čitao recenzije.....svi misle da je ovo šrot

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Da li ima zoom stranice? Posto nema multi touch (barem nije navedeno) kako se zumira stranica da procitas clanak jer ovo sto je na slici je naravno necitljivo.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Hrco kaže...

Takav uredjaj bez Wi-Fi-a je ko ptica bez krila! Strasno! 
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
18 godina
neaktivan

Kako to misliš? Pa s njim ide FLAT tarifa. Što će ti onda wi fi?? Eventualno kad ideš van HR ali i onda tako i tako svugdje moraš plaćat wifi.
www.odrzavanje.com
18 godina
neaktivan
Vuce kaže...

Kako to misliš? Pa s njim ide FLAT tarifa. Što će ti onda wi fi?? Eventualno kad ideš van HR ali i onda tako i tako svugdje moraš plaćat wifi.
 A jesi razmisljo o brzini prijenosa podataka? A ovo podebljano nije istina, danas skoro svaki hotel u Austriji/Sloveniji/Italiji ima besplatan Wi-Fi, a sifru dobijes skupa sa kljucem od sobe!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
18 godina
protjeran

Petriću, gdje si izvukao duplo veću cijenu iphona?

iphone košta jednu kunu uz tarifu i500 što je jednako najavljenoj cijeni za storm.

uz simpu - 3900, u simpa mixu 3300.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
 A jesi razmisljo o brzini prijenosa podataka? A ovo podebljano nije istina, danas skoro svaki hotel u Austriji/Sloveniji/Italiji ima besplatan Wi-Fi, a sifru dobijes skupa sa kljucem od sobe!
 Šta s brzinom? Ja preko vipa i sad imam veću brzinu nego 90% ljudi u HR. A ovo s hotelima ti ne stoji nikako. Naputovao sam se i to jednostavno nije istina, osim možda u hotelima sa više *, al  u " normalnima " nije tako. Iznimka je Pariz gdje svaki kafić ima besplatan pristup. Ali to je Pariz... Mmmmmmmmmm kakve palačinke...
www.odrzavanje.com
18 godina
protjeran
Ova tehnologija surepress je jako iritirajuca, te treba dosta navikavanja. Nedaj boze da hoces poslat email. A ima i problema s plavozubim, kod komunikacije s drugim mobitelima.
Zlo i Naopako
18 godina
moderator
virtualAThome kaže...

Da li ima zoom stranice? Posto nema multi touch (barem nije navedeno) kako se zumira stranica da procitas clanak jer ovo sto je na slici je naravno necitljivo.

Ima zum, na isti način se zumira kao i na prijašnjim Blackberryjima...
drpetric
18 godina
moderator
Egregični kaže...

Petriću, gdje si izvukao duplo veću cijenu iphona?

iphone košta jednu kunu uz tarifu i500 što je jednako najavljenoj cijeni za storm.

uz simpu - 3900, u simpa mixu 3300.

Uz tu cijenu iPhonea u prepaidu moraš unaprijed kupiti još i značajnu količinu Simpa bonova. A ono što je jedino usporedivo - cijena otključanog uređaja - je duplo veća za iPhone 3G nego za Storm.
drpetric
18 godina

Što su im na slici one roze trakice oko vrata? Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

zoom radis dvostrukim klikom po ekranu, no mislim da ide i preko izbornika pa odaberes zoom pa itd......

18 godina
protjeran
drpetric kaže...
Hrco kaže...

Točno, hvala na ispravci, htio sam navesti GPS, a prsti pobjegli na kriva slova Namigiva
 je, onako, blizu su
ko ne bi pogrijeshio?!?
zelim,hocu,mogu al neam koga
18 godina
neaktivan
Vuce kaže...
 Šta s brzinom? Ja preko vipa i sad imam veću brzinu nego 90% ljudi u HR. A ovo s hotelima ti ne stoji nikako. Naputovao sam se i to jednostavno nije istina, osim možda u hotelima sa više *, al  u " normalnima " nije tako. Iznimka je Pariz gdje svaki kafić ima besplatan pristup. Ali to je Pariz... Mmmmmmmmmm kakve palačinke...
 Ne znam, mozda sam ja samo imao srece, ali i kad sam recimo u ZG, vani, cesto znam uhvatit neki Wi-Fi (iPod Touch).
18 godina
neaktivan
drpetric kaže...
virtualAThome kaže...

Kaj to znaci? Kako? Nisam nikada imao Blackberry u ruci.
18 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...
drpetric kaže...
virtualAThome kaže...

Kaj to znaci? Kako? Nisam nikada imao Blackberry u ruci.
Pa ima tipku na ekranu ZOOM i kad stisnes to onda se slika zumira. 
17 godina
neaktivan

Preskupo je to za običnog čovjeka,neko ima plaću 3900kn.

Da su svi bogati, nitko nebi krao!!!!!!! ______________ Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Sloboda mišljenja na ovom Forumu.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Assassin kaže...
Pa ima tipku na ekranu ZOOM i kad stisnes to onda se slika zumira. 
 Znači, zumira se sredina ekrana, a ne ono sto ti zelis? Da li dvoklik na recimo neki tekst ili sliku zumira taj tekst ili sliku preko cijelog ekrana?
17 godina
neaktivan

Ne znam gdje je ta najavljena cijena 3.491 kn ako se uzima bez ugovora. Cijena na VIPnetu je 4991,00 kn !

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

to znaci da ga tmobile nece uopce imat u ponudi ili?

nisam skontao taj dio...

negdje pise da nece uopce, negdje pise da su u pregovorima i tako u krug pa sam  zbunjen...

oce nece, i kolika je cifra...

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
moderator
boby kaže...

Ne znam gdje je ta najavljena cijena 3.491 kn ako se uzima bez ugovora. Cijena na VIPnetu je 4991,00 kn !

Točno, u međuvremenu su "korigirali" cijenu... Neodlučan No, srećom, samo za aparat bez ugovora, što u slučaju Bberryja i nije naročito zanimljivo...
drpetric
18 godina
moderator
Hacker-ri kaže...

to znaci da ga tmobile nece uopce imat u ponudi ili?

tako je, neće...
drpetric
18 godina
neaktivan

izracunaju marzu, 22% PDVa i objave da dolazi... onda kad dode udare jos jednom marzu +22% PDVa

tj 2x 22% PDV i 2x marza

isto to se desilo i sa onim shitom od iphona koji spasavaju aplikacije

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

dobro mi je kod njega sto po ekranu stvarno stisces a ne dodirnes :D

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice