Ispravak: Storm NEMA Wi-Fi!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Jeli itko čitao recenzije.....svi misle da je ovo šrot
Da li ima zoom stranice? Posto nema multi touch (barem nije navedeno) kako se zumira stranica da procitas clanak jer ovo sto je na slici je naravno necitljivo.
Petriću, gdje si izvukao duplo veću cijenu iphona?
iphone košta jednu kunu uz tarifu i500 što je jednako najavljenoj cijeni za storm.
uz simpu - 3900, u simpa mixu 3300.
Da li ima zoom stranice? Posto nema multi touch (barem nije navedeno) kako se zumira stranica da procitas clanak jer ovo sto je na slici je naravno necitljivo.
Petriću, gdje si izvukao duplo veću cijenu iphona?
iphone košta jednu kunu uz tarifu i500 što je jednako najavljenoj cijeni za storm.
uz simpu - 3900, u simpa mixu 3300.
Što su im na slici one roze trakice oko vrata? 
zoom radis dvostrukim klikom po ekranu, no mislim da ide i preko izbornika pa odaberes zoom pa itd......

Preskupo je to za običnog čovjeka,neko ima plaću 3900kn.
Ne znam gdje je ta najavljena cijena 3.491 kn ako se uzima bez ugovora. Cijena na VIPnetu je 4991,00 kn !
to znaci da ga tmobile nece uopce imat u ponudi ili?
nisam skontao taj dio...
negdje pise da nece uopce, negdje pise da su u pregovorima i tako u krug pa sam zbunjen...
oce nece, i kolika je cifra...
Ne znam gdje je ta najavljena cijena 3.491 kn ako se uzima bez ugovora. Cijena na VIPnetu je 4991,00 kn !
No, srećom, samo za aparat bez ugovora, što u slučaju Bberryja i nije naročito zanimljivo...to znaci da ga tmobile nece uopce imat u ponudi ili?
izracunaju marzu, 22% PDVa i objave da dolazi... onda kad dode udare jos jednom marzu +22% PDVa
tj 2x 22% PDV i 2x marza
isto to se desilo i sa onim shitom od iphona koji spasavaju aplikacije
dobro mi je kod njega sto po ekranu stvarno stisces a ne dodirnes :D