e to je tablet tome bar vidim svrhu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma, šalim se, jako je dobar, mislim da će ga US Army kupit 'na tone'
Moderni neki baustelci :)
pa tu se radi o inzinjerima koji nesto trebaju izracunati, projektirati itd. na licu mjesta i sl...
E da, to je vec nekaj korisnog, a ne ona sminkerska jabucna tabla...
pa tu se radi o inzinjerima koji nesto trebaju izracunati, projektirati itd. na licu mjesta i sl...
Sta nije malo nezgodno raditi proracune na tabletu, npr statiku u arhitekturi ili sta vec???
Sta nije malo nezgodno raditi proracune na tabletu, npr statiku u arhitekturi ili sta vec???
zasto? :S
Ma meni osobno tablet je jedna jako neprakticna igracka...
Ma meni osobno tablet je jedna jako neprakticna igracka...
ipad je igracka, ali tableti namjenjeni nekom radu definitivno nisu igracke, prakticniji su za upotrebu na terenu nego laptopi
Bio sam na testiranju broda nedavno i ovako nesto bi mi definitivno bilo korisno, a i vjerujem građevincima bi bilo. Ovako bi ima mali praktični uređaj na kojeg mogu upisivat podatke izračunat nešto nabrzinu ili čak nacrtat i poslat u ured. Ili obrnuto, zaboravio šemu u uredu dok sam otiša na brod i vratio se izgubio sam pola sata a ovako mi ju neko mogao jednostavno mailat, ili bi je ima sa sebom jer bi ih sve nosio :-). a da ne govorim kako su nacti nepraktični za nosit po brodu, itd.
Trenutno vidio sam par elektricara vuku netbooke, a poneki stranac ima i ultranoutbook. Ali njih uvik moras prislonit negdi i krhki su.