To je tablet!

poruka: 11
|
čitano: 4.597
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "To je tablet!".
16 godina
protjeran
To je tablet!

e to je tablet tome bar vidim svrhu

BUCKETHEAD /// ceka se 11.2
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: To je tablet!
Ko' stvoreno za nase 'bauštelce', dok čeka da mu ovaj sa 'kariolom' (tačkama) doveze 'maltu' (cement), da on moze malo na Facebook :D
Ma, šalim se, jako je dobar, mislim da će ga US Army kupit 'na tone'
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina
neaktivan
To je tablet!
Po ovome sto sam procitao definitivno SEALS i US marines moraju sacekati model otporan na vodu.:)
dasHHa
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
To je tablet!

Moderni neki baustelci :)

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
tnakir kaže...

pa tu se radi o inzinjerima koji nesto trebaju izracunati, projektirati itd. na licu mjesta i sl...

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
To je tablet!

E da, to je vec nekaj korisnog, a ne ona sminkerska jabucna tabla...

1 0 hvala 0
17 godina
grimyHR kaže...
tnakir kaže...

pa tu se radi o inzinjerima koji nesto trebaju izracunati, projektirati itd. na licu mjesta i sl...

Sta nije malo nezgodno raditi proracune na tabletu, npr statiku u arhitekturi ili sta vec???

I'm going woo woo
16 godina
protjeran
tnakir kaže...
grimyHR kaže...
tnakir kaže...

Sta nije malo nezgodno raditi proracune na tabletu, npr statiku u arhitekturi ili sta vec???

zasto? :S

17 godina
To je tablet!

Ma meni osobno tablet je jedna jako neprakticna igracka...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
tnakir kaže...

Ma meni osobno tablet je jedna jako neprakticna igracka...

ipad je igracka, ali tableti namjenjeni nekom radu definitivno nisu igracke, prakticniji su za upotrebu na terenu nego laptopi

16 godina
neaktivan
To je tablet!

Bio sam na testiranju broda nedavno i ovako nesto bi mi definitivno bilo korisno, a i vjerujem građevincima bi bilo. Ovako bi ima mali praktični uređaj na kojeg mogu upisivat podatke izračunat nešto nabrzinu ili čak nacrtat i poslat u ured. Ili obrnuto, zaboravio šemu u uredu dok sam otiša na brod i vratio se izgubio sam pola sata a ovako mi ju neko mogao jednostavno mailat, ili bi je ima sa sebom jer bi ih sve nosio :-). a da ne govorim kako su nacti nepraktični za nosit po brodu, itd.

Trenutno vidio sam par elektricara vuku netbooke, a poneki stranac ima i ultranoutbook. Ali njih uvik moras prislonit negdi i krhki su.

"So say we all"

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice