Tele2 - mobilni back-up

poruka: 21
|
čitano: 7.558
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tele2 - mobilni back-up".
17 godina
neaktivan
Tele2 - mobilni back-up

SonyEricsson ima back up za sve registrirane korisnike jos od prosle godine.

dasHHa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Tele2 - mobilni back-up

Da, a SE je hrvatski mobilni operater!

Ovo bi bilo posebno zanimljivo kad bi prijenost podataka bio besplatan (GPRS), makar samo u Tele2 mreži.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Tele2 - mobilni back-up
dasHHa, moze malo uputa o SE-ovom backupu?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
protjeran
Tele2 - mobilni back-up

da bi i oni kao i google imali više podataka o nama,pa ih poslije prodavali....

Z

1 0 hvala 0
17 godina
opcom kaže...

da bi i oni kao i google imali više podataka o nama,pa ih poslije prodavali....

U ovom novom svijetu niko nema privatnost. Tako da se moramo pomiriti s tim. Jedino preostaje da se skinemo goli i odemo u sumu zivjeti. Smijeh Ja ne vidim alternativu!

17 godina
Prva kritika ide na racun privatnosti, a druga je ta da SE vec ima ovakav servis i to besplatno a svakako da ne spominjemo upitnost upotrebljivosti pored offline backupa.
17 godina
neaktivan
dasHHa
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 21:24 (dasHHa).
16 godina
neaktivan
Za korisnike tele 2 dobra vijest,nadam se da će i ostali napraviti sličnu stvar.
16 godina
neaktivan
Tele2 - mobilni back-up

Zar je stvarno tesko spojiti se jednom tjedno na kompjuter i napraviti kopiju (sinkronizaciju) svega na mobitelu.

Ali, ako mozes pokupiti lovu i ovom uslugom, neka. Svaka cast.

2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
world kaže...

Zar je stvarno tesko spojiti se jednom tjedno na kompjuter i napraviti kopiju (sinkronizaciju) svega na mobitelu.

Kaj hoces reci da Tele 2 pljacka?

Pa daj pogledaj cijene poziva kod njih i kod ostalih operatera, pa da vidis ko pljacka.

Za Tele 2 mogu reci samo bravo, jer nisu lopovi kao T-mobile  ili VIP, iako su to najvise krive nase zatupljene ovce koje

ne zale prijeci kod drugogo operatera jer kao zele da im broj ostane isti, a u biti su prelijeni otic kod drugogo operatera i zatrazit

zathtjev za promjeniom operatera al s istim predbrojem.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
17 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
world kaže...

Pa daj pogledaj cijene poziva kod njih i kod ostalih operatera, pa da vidis ko pljacka.

Za Tele 2 mogu reci samo bravo, jer nisu lopovi kao T-mobile  ili VIP, iako su to najvise krive nase zatupljene ovce koje

ne zale prijeci kod drugogo operatera jer kao zele da im broj ostane isti, a u biti su prelijeni otic kod drugogo operatera i zatrazit

A možda tele2 ne nudi dobru cijenu za moblino surfanje. Cijena od 1 kn/MB je u najmanju ruku pretjerana, a da pri tome nema niti jedne druge tarife.

www.linuxzasve.com | www.blogeri.hr
15 godina
neaktivan
TomCat kaže...
Prva kritika ide na racun privatnosti, a druga je ta da SE vec ima ovakav servis i to besplatno a svakako da ne spominjemo upitnost upotrebljivosti pored offline backupa.

Sa problemom privatnosti se slažem, ali taj problem je općeprisutan što nam je svima jasno i ova usluga se ne nameće, dakle koristit će je oni koji nemaju problem oko zaštite svoje privatnosti.

A što se tiče upotrebljivosti, ne bih rekao da je upitna. Osim što nemaju svi SE ili ga ne planiraju/žele kupiti, ja se recimo radujem ako si prije ili kasnije nabavim Palm Pre sličnoj usluzi koju pruža Palm (s te strane bih nekako više povjerio podatke Palm-u nego Tele2 u Hrvatskoj). Palm-ova usluga (također opcionalna) koliko sam shvatio backup-a preko interneta određene podatke. Pri prvoj aktivaciji drugog Palm (webOS) uređaja, dovoljno je upisati svoje korisničke podatke i to je opet vaš mobitel :) - nešto fenomenalno s obzirom da se korisnik sam ne mora brinuti o backup-ovima.

world kaže...

Onome kome je lakše, to će i napraviti. Ali bit će i onih kojima je lakše dati 6kn mjesečno i imati u svakom trenutku backup te za te novce ne brinuti o tome da li su zaboravili ili nisu napraviti backup. :)

domicius
17 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
world kaže...

DAj ne budi smiješan, da TELE2 ima korisnika kao T-Com i da je u istoj pozicji iste stvari bi reko kao T-Com. da je T-Com najmanji imali bi najnize cijene...

Mislim glupo mi je tako gledati na stvari... svi hoce zaraditi sto vise... ak mi ne vjeruješ raspitaj se kolko su placeni radnici u tele2 call centru.

@ usluga: preskupo

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 22:15 (Zoidberg).
17 godina
protjeran
Sokac kaže...
MorciTheCroat kaže...
world kaže...

A možda tele2 ne nudi dobru cijenu za moblino surfanje. Cijena od 1 kn/MB je u najmanju ruku pretjerana, a da pri tome nema niti jedne druge tarife.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2010 2:42 (metak).
16 godina
neaktivan
Tele2 - mobilni back-up

Tele2 očekuje da će ova usluga biti posebno popularna među poslovnim korisnicima.

poslovni korisnici na tele2.........jedino ako su ko oni iz njihovih reklama :)

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Tele2 - mobilni back-up

Ne znam o čemu pričate. Koristio sam i T-mobile, i Vip, i sad Tele2, i definitivno je Tele2 najjeftiniji i za pozive i za SMSove. Nemam problema sa signalom, uvijek mogu uspostaviti poziv kad god mi treba, i ne moram razmišljati o tome koju mrežu pozivam - mobilnu ili fiksnu.

Za surfanje koristim računalo, a ne mobitel - internet na mobitelu, na malom ekranu je totalno promašena stvar, osim ako nemaš dediciranu aplikaciju poput one za Facebook na iPhoneu ili WM, pa da se jasno vidi što piše i zašto.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Za surfanje koristim računalo, a ne mobitel - internet na mobitelu, na malom ekranu je totalno promašena stvar, osim ako nemaš dediciranu aplikaciju poput one za Facebook na iPhoneu ili WM, pa da se jasno vidi što piše i zašto.

Da je internet na mobitelu totalno promašena stvar, ne mogu se nikako složiti. Osim što se u jednu ruku ispravljaš i koliko mi se čini kažeš zapravo da je za tvoj trenutni mobitel to promašena stvar. S time se već mogu složiti - naravno da nije svaki mobitel takav da je užitak koristiti mobilni internet, ali nesumnjivo broj onih gdje ga je užitak koristiti samo raste.

A ako si mislio i na te mobilne uređaje namijenjene korištenju mobilnog interneta, pogotovo se ne slažem jer evo primjerice meni u zadnje vrijeme, iako još ne koristim mobilni internet, zatreba svako malo. Kako to objasniti? Gotovo na svim mjestima gdje svakodnevno boravim imam pristup internetu pa sam shvatio da sam počeo vezu na internet shvaćati toliko zdravo za gotovo (i siguran sam da nisam jedini) da često poželim da ga imam i u tramvaju, na cesti ili bilo gdje drugdje gdje inače nemam pristup računalu/laptopu s vezom na internet.

Nisu li slično neki govorili i za mobitele? Valjda neki još uvijek i govore... Gledano s tog aspekta se slažem, puno toga nam zapravo ne treba (evo, preživljavam bez mobilnog interneta a i ljudi su dosta dugo preživjeli bez blagodati mobitela ;)) ali ne bih išao toliko daleko da tvrdim da su sve te stvari promašene.

domicius
17 godina
neaktivan
Tele2 - mobilni back-up zašto platiti??? Čemu?

Ne znam zakaj uopće koristiti te usluge koje se naplaćaju za BackUp naših dragocijenih podataka... A naročito plaćati Tele2 (njihov sam korisnik)!?

Što ako promijenite operatera? Onda nema više Backup-a... OK, možda i je na vašem računu od npr. Tele2 al kak prebaciti na račun na npr. VIP?

Ako imamo besplatne vrlo kvalitetne usluge Backupiranja naših podataka sa moblinih aparata... Koje nisu vezane za mobilnog operatera, te naravno nevezane i za sam uređaj...

Jedne od njih trenutno koristim i vrlo sam zadovoljan:

http://zyb.com/lang/en/

i Googleovi Kontakti npr.

Obje usluge su totalno FREE! i rade bezprijekorno sa večinom mobilnih uređaja...

A da ne govorimo o iPhone-u za kojeg postoje i App-ovi namijenjeni za prebacivanje kontakata, SMS-ova i sl. kao ZYB sync, SyncML i ostali... i naravno FREE su! ;)

Ako vi imate neke bolje ideje, neke druge phonebook BackUp-ove koji su FREE, ili se plaćaju iz nekog razloga te su bolji od ovih gore navedenih, bilo bi mi drago da ih podijelite sa nama! ;)

EDIT: Također bi nadodao i još jednu uslugu BackUp-a mobilnih podataka online, no ova se plaća! http://www.mobyko.com/Home.do

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2010 15:00 (SilentDark).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Tele2 - mobilni back-up zašto platiti??? Čemu?
SilentDark kaže...
Jedne od njih trenutno koristim i vrlo sam zadovoljan:

http://zyb.com/lang/en/

i Googleovi Kontakti npr.

Obje usluge su totalno FREE! i rade bezprijekorno sa večinom mobilnih uređaja...

Zanimljiva usluga. Ako sam dobro razumio, instalira se program koji se onda koristi umjesto defaultne aplikacije za kontatke... jel to Java program?

No više ne otvaraju nove račune, kupio ih izgleda Vodafone, čija je usluga isto besplatna ali samo podržava par modela mobitela... što li su napravili s aplikacijom u međuvremenu da više ne podržava sve one mobitele pitanje je sad...

A inače što se tiče Tele2 usluge, bila bi mi zanimljivija kada bi bar u toj mjesečnoj cijeni uključivala i sav promet... il su uslugu mogli dati besplatno pa se namiriti od prometa - e baš su blesavo složili uslugu...

domicius
17 godina
RE: Tele2 - mobilni back-up zašto platiti??? Čemu?
Mobilko košta 20kn mjesečno, Zyb neprima članove iz Hr.

iDrive LIte pohranjuje svoje kontakte na siguran način. Ako se vaš telefon resetira, ukrade ili izgubi sve svoje podatke, iDrive Lite ipak uspijeva vratiti svoje kontakte iz online prostora za backup.

iDrive Lite sprema i stvara sigurnosnu kopija na linku idrivelite.com gdje možete otvoriti besplatan račun i pristupiti vašoj kontakt listi.

Korisnici iPhona i Blackberrya pomoću iDrive Lite mogu dok su online dodati, brisati, mijenjati, pa čak i uvoziti kontakte sa Facebooka i mogu vidjeti logove pristupa Facebooku putem iDrive Lite.

16 godina
Tele2 - mobilni back-up

ček...ček....a malo teorija zavjere - pazi koja fenomenalna baza i to za malo para za Tele2. Čisto ideja - skupiš podatke, obradiš ih, vidiš tko koga zove, kakve su preferencije, malo zovneš one koji su na konkuretnoj mreži i kažeš im "gle imaš toliko prijatelja na tele2 pa ajd i ti pređi", a uz malo poznanstva ili veza ili značke MUP-a imaš bolji pregled neke osobe nego da si pogledao Facebook/Linkedyn/"upiši ime socijalne mreže" profil Cool

Može malo teoretiziranja - zar nemamo svi običan Outlook /Outlook Express? Svi mobiteli od 1998 (sjećam se Siemensa M35 koji je to radio - od tada više ne uređujem kontakte na mobitelu) podržavaju opciju sinkanja s ova dva programa koja se nalaze na 99,99% hrvatskih računala, a svi ionako spajaju mob sa kompom. I sada nekome plaćati 6 kn/mjesec za nešto što besplatno imaš na kompu????

Pa evo im konkurencije - ja ću dati uslugu svakome za backup podataka s mobitela i to ne samo kontakata za 3 kn/mjesec :-)))))

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice