Službeno predstavljen iPhone 4

poruka: 742
|
čitano: 142.133
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Službeno predstavljen iPhone 4".
16 godina
neaktivan
RE: Službeno predstavljen iPhone 4
dado kaže...

Mozda cu sad ispast seljober no radje za te pare rentam apartman, uzmem gro meze i cuge, nazovem ekipu sa stare nokije i snimamo komade u real life rezoluciji sa multitouch sisama.

Ali salu na stranu... cemu takav hype i flame oko neceg sto vecinu vremena drzis u dzepu?

Hahaha care.Multitouch sise SmijehNajbolji i najpametniji post u ovoj temiBelji se

Punk's not dead!!!!
17 godina
neaktivan
dado kaže...

Ali salu na stranu... cemu takav hype i flame oko neceg sto vecinu vremena drzis u dzepu?

Zato jer onda napokon retardi koji nikada nisu vidjeli picke mogu uhvatiti neku kurvetinu kojoj je stalo samo do novaca. I onda svi sretni šalju tati Jobsu mailove kako je uređaj magičan jer je napokon netko obratio 5 sekundi pozornost na takve idiote kao što su oni.

Evo ti lijepi primjer s ove prezentacije gdje se predstavljao iphone 4

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina

znam da je to njima kul bit kežjul...al daj brate ostavi se rebatinki i izlizane stare majice,makar na jednoj prezentaciji.

cijenim čovjeka i drago mi  da je sa zdravljem bolje i stabilno...samo, čovjeku fali modni mačak ili ciganocić i slični.

pozdrav svima
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Jel' s ovim modelom konacno dolazi iVar ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Paolo2612 kaže...
dado kaže...

Zato jer onda napokon retardi koji nikada nisu vidjeli picke mogu uhvatiti neku kurvetinu kojoj je stalo samo do novaca. I onda svi sretni šalju tati Jobsu mailove kako je uređaj magičan jer je napokon netko obratio 5 sekundi pozornost na takve idiote kao što su oni.

Seks prodaje sve - pa zašto ne i i*? :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 22:42 (Elles D.).
15 godina
neaktivan

Jedina dobra karakteristika novog iPhone-a je dizajn

16 godina
neaktivan

iVar se prodaje zasebno.

Kad žena zavoli ima oči bankara i sve s kartice potroši bez puno pitanja
16 godina
odjavljen
RazerDinoMan kaže...

iVar se prodaje zasebno.

Znaci bedak. Onda cekam iPhone 5...

15 godina
neaktivan
iPhone je odličan uređaj i iPhone 4 pojede bilo koji drugi smartphone trenutno. A jedan od glavnih razloga zašto apple ne podržava flash jest zato jer bi flash igrice pobile app store
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Ne bih išao tako daleko s kritikom kao ti, ali svejedno ne shvaćam koja je poanta te slike osim da dokaže da među  Apple korisnicima ima površnih i showoff zombiji.

torrente kaže...

znam da je to njima kul bit kežjul...al daj brate ostavi se rebatinki i izlizane stare majice,makar na jednoj prezentaciji.

cijenim čovjeka i drago mi  da je sa zdravljem bolje i stabilno...samo, čovjeku fali modni mačak ili ciganocić i slični.

Taj njegov outfit je tako debilan prikaz egotripera i jadan pokušaj stvaranja kulta ličnosti.

Na stranu sve zasluge, stvarno moraš biti debil da ideš kupovati stalno jedne te iste majicu i hlače.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 23:03 (wyks).
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Ali biti toliko pohlepan je jednostavno odvratno. Razumijem ja da moraju od nečega živjeti, ali iPhone-i se prodaju u milijunima. Imaju para ko blata i još uvijek izbacuju verzije iPhone-a ko keksiće. Ubace neku uber-cool stvar i odma se kupuje novi iPhone, a sve ista stvar..

Zaboravljaš HTC? Oni izbacuju svoje mobove na tjednoj bazi.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
dado kaže...

A dobro ajde malo jedu govna... Znaš da oni ( Apple) voli preuveličavati stvari... Dobro da nije napisao da je nju i njezinu frendicu nagovorio na sex u troje zbog iPad-a. Koji FAIL... Toa dio prezentacije sam i ja mrzi. Fuckers have to fuck up something... always... Mršti se

666zgb kaže...

Jedina dobra karakteristika novog iPhone-a je dizajn

Pa ima više toga ... Pogledaj: http://www.apple.com/iphone/specs.htmlNamigiva

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 22:48 (Njambris).
16 godina
odjavljen
wyks kaže...

Na stranu sve zasluge, stvarno moraš biti debil da ideš kupovati stalno jedne te iste majicu i hlače.

A cuj, uvijek ce biti ljudi koji nemaju nista od zivota, pa si na drugi nacin sve to kompenziraju.

No, takvima su nas napravili. Nisu nas naucili stediti, vec da uzivamo u sitnicama. Nazalost.

Sve se bazira na potrosnji...

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 22:47 (Mrgud Veliki).
17 godina
Paolo2612 kaže...
dado kaže...

Ha kako hoce :) Dolazi ljeto... Radje ja Jedem iPijem

Decki su sve dobro rekli.. "sve je to samo nula i jedan, pogledaj matrix zaces o cemu pricam":

:D

17 godina

telefon ima višezadaćnosti i video poziv. kako se samo toga nisu ranije sjetili. ipad4 će isto to otkrit i tada će to biti također revolucionarno. 

vozim se u autu i slušam hrvatski radio 2. program, neka emisija o glazbi, top ljestvica i sl. i likovi prenose što se događa u san franciscu .... ne možeš vjerovat. neka tvrtka napravila neki telefon i oni to na radiju uživo prenose.  

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 23:05 (hrvooje).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
torrente kaže...
            .... stvarno moraš biti debil da ideš kupovati stalno jedne te iste majicu i hlače.

Johnny Bravo hahaha

16 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
wyks kaže...

A cuj, uvijek ce biti ljudi koji nemaju nista od zivota, pa si na drugi nacin sve to kompenziraju.

No, takvima su nas napravili. Nisu nas naucili stediti, vec da uzivamo u sitnicama. Nazalost.

Mrgude ti si to malo dubokumno odgovorio. Namigiva Meni ne smta što S. Jobs fura istu modu. Bar se ne kur*i okolo da ima para ko blarta. Normalan čovjek, normalno odjeven. Nothing less, nothing more....

Randy kaže...
torrente kaže...
            .... stvarno moraš biti debil da ideš kupovati stalno jedne te iste majicu i hlače.

Johnny Bravo hahaha

Istina LOOOOOL ROFL.... SmijehSmijehSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 22:51 (Njambris).
16 godina
bobomankc kaže...
iPhone je odličan uređaj i iPhone 4 pojede bilo koji drugi smartphone trenutno. A jedan od glavnih razloga zašto apple ne podržava flash jest zato jer bi flash igrice pobile app store

Ma ne bi flash igre nikako ubile appstore, koja god da ima dobra igra na kompu u flashu, na mobu je skoro pa neigriva jer nemaš tipkovnicu, i nemaš strelicu, već čim pritisneš na ekran, strelica se odmah tamo stvori i registrira kao klik. A raditi drag 'n' drop sa prstima je vrlo teško kod takvih igri koje nisu prilagođene touchscreenu. Flash su maknuli jer bi im sigurno browser bio sporiji sa njim, kada na androidu je browser brži sa flashom. Danas baš bio ugasio flash da malo vidim kako ide, i browser je učitavao stranice puno brže, zbilja vrlo brzo surfanje, iako je i sa flashom brzo. A neznam koliko iphone 4 trenutno jede druge kada njega još ni nema na tržištuBelji se A i proći će još vremena dok se bude počeo kod nas prodavati a do 9. mjeseca ćemo kako će konkurencija reagirati, prvo me zanima windowsi i symbian, android drži korak sa 2.2 verzijom.

Stoja
16 godina
odjavljen
Njambris kaže...

Mrgude ti si to malo dubokumno odgovorio. Namigiva Meni ne smta što S. Jobs fura istu modu. Bar se ne kur*i okolo da ima para ko blarta. Normalan čovjek, normalno odjeven. Nothing less, nothing more....

Znas onu o sili i Star warsima ? Pa, eto, iz mene progovara pivo Izlanuo se.

17 godina

tu i tamo kariranu košulju, nebi bilo na odmet.

pozdrav svima
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
Njambris kaže...

Znas onu o sili i Star warsima ? Pa, eto, iz mene progovara pivo Izlanuo se.

He,he he... Iskren odgovor. Mrgud pa ti si zakon. <3 . Sad bi ja popio jedno pivce. Ali se čuvam za vikend. SmijehSmijehSmijeh

torrente kaže...

tu i tamo kariranu košulju, nebi bilo na odmet.

Zamisli da S. Jobsa odjeva Modni Mačak.... LOL? Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 22:54 (Njambris).
16 godina
neaktivan

Prvi iPhone koji me je zainteresirao, po svemu viđeno močnoIznenađenNamigiva

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Njambris kaže...

Ne zna on niti sebe odjenuti, ali vec u kombinaciji sa Ciganovicem je sve moguce.

A i Stevo bi se mogao malo udebljati, izgleda da bi ga i mali slavonski povjetarac 'oduvao u komsiluk'.

17 godina
neaktivan

Ima li gdje link za pogledati cijelu prezentaciju? Smijeh

Btw ugodno su me iznenadili s time sto su ugradili A4, dobar potez.Namigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
wyks kaže...

Ma ja to govorim zato što me zaboli kita što će on nositi i što će reći.

Izbaci uređaj, daj specifikacije i daj video kako radi.

On prodaje uređaj i mora reći da liječi rak, hemeroide, vozi do Alpha Centauri i tjera krokodile da plaču. . A tek s jailbrakeom povećava penis i detektira koje su sise prave a koje ne, jer oriđiđi apple nije prost.

Sjaj ekrana u kafiću zbari više pičoka od Bonda i popravlja bakine zube. Posadiš iPhone i izraste vrba s grožđem, daš iphone svinjama i wouuuuššš svinja poleti.

Sve super ipak je to prezentacija. Ali smanji ceremoniju, dođi gol na stejđ zaboli me, ako uređaj valja ( a nije loš), super, kvaliteta me tjera da kupim a ne njegovo kretensko mišljenje da svi misle da je to kul što on na svakoj prezentaciji nosi isti gaće, što se od pelena pere s istim šamponom i što uvjek briše dupe s 2 i tričetvrt slojnim toalet papirom od mahagonijevog stabla.

Što se mene tiče bolje da se ti direktori i ne pojavljuju, što manje kontakata s birokracijom i kompanijama, korporacijama, menađerima, profitom i sl. to bolje,

Pusti me da sam vidim uređaj i ne maltretiraj me s nebitnim pizd*rijama.

Koga to sve zabavlja nek ga zabavlja, kako kaže Kumerle 2 metra od mene, ljudi s tako plitkim razmišljanjima mi ne trebaju u životu.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
16 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
Njambris kaže...

Ne zna on niti sebe odjenuti, ali vec u kombinaciji sa Ciganovicem je sve moguce.

A i Stevo bi se mogao malo udebljati, izgleda da bi ga i mali slavonski povjetarac 'oduvao u komsiluk'.

Doma mu nedaju da jede jer čim dobi tanjur pred sebe radi rewiev hrane i uspoređuje je s Apple proizvodima. Belji se

Lion King kaže...

Ima li gdje link za pogledati cijelu prezentaciju? Smijeh

Btw ugodno su me iznenadili s time sto su ugradili A4, dobar potez.Namigiva

Uskoro če biti na www.apple.com ... Nadam se čim prije Smijeh

WYKS pa ti si majstor... ODLIČAN tekst... Nasmjao sam sew do suza... ROFL SmijehSmijehSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 23:08 (Njambris).
17 godina
neaktivan

Nabavit ću ga.. ona dva torxa na dnu.. neprocjenjivo..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina
neaktivan

ovaj je već postao dosadan sa tim Ixxx...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
dado kaže...

koji si ti frustrirani lik :D ... kao što je netko napisao, sex prodaje sve pa i elektroniku ... Jobs prodaje appleove proizvode i kao "sexy" još od titanium powerbooka G4. U čemu je tvoj problem s tim?

Vezano za to i naročito razinom izrade i korištenih materijala novi iPhone je ponovno postavio standarde koje konkurencija neće tako brzo dostići i to je ok. HTC ne bi bio tu gdje je da ne pokušava parirati appleu. Ja volim kad se koriste kvalitetni materijali ... metal, staklo ... jednostavno nije isti osjećaj imati stalno u ruci i koristiti fotić ili mobitel od plemenitih materijala sklopljen bez cvrčaka i plastiku i šuškanje. Kad već plaćamo masno nek je bar izrada i materijal kako spada.

A.
16 godina
neaktivan

Zanimljivo :)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice