najobicniji scam.

hehe... beta tester, iPhone 4 Beta version...
Apple svoje mobitele testira s zaposlenicima (koji ne bi trebali piti dok testiraju, jer inače svi znamo što se dogodi... :P)
Obavezno pogledajte zadnju Futuramu sa eyePhonom (Futurama S06E03)
Za što? Mislio sam na količinu iPhonea4 koje dobiva, ali očito ne dobiva to...
Ne razumijem ptanje?!Rekao je da dobiva iPhone4 i da ce ga prodavati po 1500 kn.Modeli su oni od 16 GB crni.Dobiva ih 7.7 a mozete ih uzet tako da vi njemu pare a on vama uredjaj ili kurrskom sluzbom.
Vidi se iz aviona da je to neki scam! Za te novce jedva kupiš 3G...
Jok.1500 3gs a 2500 4g. Imaš na više mjesta. Ja ga ciljam pa eto znam :D
A nadajmo se da nije muljator...e di ima iphone 4 za 2500kn?
njuškalo,oglasi :D
Aj daj please stavi link jer ja nemogu naći Našao sam iphone 4 najeftinije za 4500kn pa do 8500kn, a za 3gs uglavnom cijena od 2500kn...
Aj daj please stavi link jer ja nemogu naći Našao sam iphone 4 najeftinije za 4500kn pa do 8500kn, a za 3gs uglavnom cijena od 2500kn...
http://www.njuskalo.hr/index.php?cmd=search2&f_keywords=iphone+4g
Pitanje šta je od svih tih oglasa istina i jesu li to sve originali ili neke kineske kopije :D
Nećeš saznat dok ne kupiš...
Iskreno meni su svi ti oglasi mutni koji svoje iphone nazivaju iphone 4g...
da a ovaj iphone 4g 1gb hd :D
Kućna dorada
Ma je to oriđiđi 100%
Pa po meni to su sve scamovi ako ni prodavači sami neznaju da se novi iphone zove iphone 4, a ne iphone 4G. Upišite u njuškalo iphone 4 pa ćete onda vidjeti pravo stanje koji ih prodaju po mnogo realnijim cijenama.
Pa po meni to su sve scamovi ako ni prodavači sami neznaju da se novi iphone zove iphone 4, a ne iphone 4G. Upišite u njuškalo iphone 4 pa ćete onda vidjeti pravo stanje koji ih prodaju po mnogo realnijim cijenama.
ni ja nisam znao da je samo 4.mislio sam da je 4g :d.
Ali 2500 za kopiju pa oni nisu normalni.ako je to kopija,naravno
Ja nedam za mob više od 2500kn kuna,možda 3 max al samo za onaj od 32gb model (mislim da mob ni nevrijedi više sobzirom na sve one hardverske greške...).
Ja nedam za mob više od 2500kn kuna,možda 3 max al samo za onaj od 32gb model (mislim da mob ni nevrijedi više sobzirom na sve one hardverske greške...).
morat ćemo malo čekat dok iphone bude te cijene
U americi je 299$ (od 32gb) što je sasvim realna cjena...
Sad me samo zanima dal onaj lik iz njuškala stvarno može nabavit i prodat za 1500kn nov iphone...
U americi je 299$ (od 32gb) što je sasvim realna cjena...
Sad me samo zanima dal je onaj lik iz njuškala stvarno može nabavit i prodat za 1500kn nov iphone...
To je ok ali na ebayu je druga priča.Jel našao neko na ebayu jeftinije?
Malo više misliš
ja se nadam negdje oko božića :D
ja se nadam negdje oko božića :D
Ma kakvi,u hrv iphone 4 neće biti manje od 4000kn...
u t-mobileu će vjerojatnu uz ugovor na 24 mjeseca i tarifu i500 bit oko 400 kn 32 gb i 16 gb za kunu
u t-mobileu će vjerojatnu uz ugovor na 24 mjeseca i tarifu i500 bit oko 400 kn 32 gb i 16 gb za kunu
Ma nebi uzeo na pretplatu nikad a pogotovo ne kod t-mobila...brijem da bi ga tako jedno 3 puta otplatio u punoj cjeni.
bi točno 3 ako bi išto tako kako je tarifa.. zaro postojhi da če vjerojato biti pretplata u pola cijen .. 6 mjeseci.. u mežuvremenu nako 4 mjeseca.. taoliko moraš korisiti tarifu prebaciš se na onu 150 plačaš ona 2 mjeseca 75 kn .. onda ostalih godinu i pol 150 i mob te izađe jeftinije nego za keš...
bi točno 3 ako bi išto tako kako je tarifa.. zaro postojhi da če vjerojato biti pretplata u pola cijen .. 6 mjeseci.. u mežuvremenu nako 4 mjeseca.. taoliko moraš korisiti tarifu prebaciš se na onu 150 plačaš ona 2 mjeseca 75 kn .. onda ostalih godinu i pol 150 i mob te izađe jeftinije nego za keš...
Sve je to ljepo...al ja onim lopovima u t-mobilu niš ne vjerujem,kad se samo sjetim kad sam ih imao na pretplatu kakve su mi samo smješne raćune nabijali...
Neznam meni su oni super.. pokriveni i u bunkeru vojno..xd.. ma sve 5.. računi noramalni uvjek neki popust pogodnost.. adsl odličan .. sad sam uzo 20 megabit ali bez produženja ugovora dobio 2 max tv gratis bez one pretplate od 40 kn... max tv radi odlično ne šteka.. ma sve 5 o njima.. meni najbolji.. i s njima ču surađivat dok god postoje--
Neznam meni su oni super.. pokriveni i u bunkeru vojno..xd.. ma sve 5.. računi noramalni uvjek neki popust pogodnost.. adsl odličan .. sad sam uzo 20 megabit ali bez produženja ugovora dobio 2 max tv gratis bez one pretplate od 40 kn... max tv radi odlično ne šteka.. ma sve 5 o njima.. meni najbolji.. i s njima ču surađivat dok god postoje--
Ma za internet ok,al govorim o mobilnoj pretplati...
pa i ja sam isto bio reko za mobilno .. valja vjerojatno što ja ima baš sve usluge što imaju oni .. psu valjda onda i kvalitetni..