Skoro pa Einstein…

poruka: 6
|
čitano: 1.763
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Skoro pa Einstein…".
17 godina
protjeran
Skoro pa Einstein…

Einstein glavom i bradon nema sta, samo nesto hoda kao da se usrao!

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skoro pa Einstein…

Mrak. Fakat su ga skinuli. Jos desetak godina, pa da napokon kupim jednu spremačicu za po doma. Baš sam si razmišljao kakvu boju kože i starosti, mislim da bih žutu, malo stariju. Te mi nekako izgledaju najradišnije.

0 0 hvala 0
17 godina
Skoro pa Einstein…

Mene podsjeca na robocopa. Fali samo pistolj kojeg ce izvuci iz noge.

Jezivo je to sto ovaj video nije film :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skoro pa Einstein…

Koliko god me fascinira brzina napretka tehnologije toliko me i u jednu ruku plasi da se sve skupa ne otme kontroli i eto frke.Jos malo pa ces moci kupiti robota sa svojim likom i poslat ga da obavlja tvoje poslove dok ti ceses onu stvar kuci.

BOLJE DA RUSI ZATVORE PLIN NEGO DA GA ŠVABE PUSTE

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Skoro pa Einstein…

Plaši svakako, ali ovo zadnje i nije tako loša zamisao na kraju krajeva - uz uvijet da bude sposoban/sposobniji Belji se

...And then You will die, when Your ideals You deny...
17 godina
neaktivan
RE: Skoro pa Einstein…
F1-IVO kaže...

Koliko god me fascinira brzina napretka tehnologije toliko me i u jednu ruku plasi da se sve skupa ne otme kontroli i eto frke.Jos malo pa ces moci kupiti robota sa svojim likom i poslat ga da obavlja tvoje poslove dok ti ceses onu stvar kuci.

PlašiIznenađen Da se barem taj dan što prije desi, robot ti donosi lovu, a ti ništ ne radiš. Utopija.Cool
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice