SanDisk – tresla se brda…

poruka: 18
|
čitano: 3.259
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "SanDisk – tresla se brda…".
16 godina

svaka im čast. ugrati 32GB u nešto veličine nokta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Istina..ja imam microSD od 8GB i još ne shvaćam kako mogu ugurati u tako 'malo prostora toliko puno prostora'...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sjecam se kad su krenule te kartice, jos su se svale trans flash. Trebala mi je za mobitel Samsung D600. Platio sam jednu od 512mb nekih 50-80 eura. I onda me stara pita kolko pjesama stane gore. Malo sam preracunao i kazem da stane odprilike 10-ak albuma. ...pocela se krizat :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

...rodio se MicroSD

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa bogme, dobro je da su se tresla, jer je ovo prilično impresivno.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa super je ovo, sad će barem 16GB bit jeftinije. Uvjek je najneisplativije uzet najveću memoriju.

Sjećam se kak su 1TB HDD bili skupi, pa sad kad su došli od 1.5 i 2 su pojeftinili, tak će nadam se i memorijske kartice...

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Svaka im čast, iako sam i ja očekivao nešto više...

Nego, koja je razlika između MicroSD-a i MicroSDHC-a? I može li SDHC u utor za SD?
Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: SanDisk – tresla se brda…
fizicki su ti isti samo sto microsd moze imat najvise 4gb,a sdhc 32gb...
16 godina
neaktivan
i moze u utor al ce ti vjerojatno prepoznat samo kao 4gb jer uresaj ima sd slot a nesdhc(high capacity)
17 godina
neaktivan

Iskoristljivo ali ne i veliko, bar ne toliko

potpis :D
16 godina

-danas impresivno, za par mjeseci, prosjek, za par godina.. (očekivano, ali istovremeno vrlo praktično.)

Vijest k'o vijest... ali ipak bi očekivao malo drugačiji sadržaj ''... Prema njihovim izračunima, na kapacitet od 32 GB moguće je pohraniti 7.000 pjesama ili nekoliko sati HD videa. ...''

-kao da je Mila umjesto IT foruma u pitanju. (misli se na broj pjesama..., jasno mi je da ljudima treba 'slikoviti prikaz', ali -nije ovo Mila?)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ne stvarno to je puno prostora na toj velicini,kad se sjetim tolko mi je imo prvi komp.

I'm soo SERIAL
16 godina

ali zašto su onda SSDovi onako veliki? jel to nije ista tehnologija?

16 godina

- SSD će ostati 2.5" (ili 1.8") zbog standarada (dimenzija) dok flash (USB) nema tih ograničenja (da bude nekih konkretnih dimenzija)...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 14:39 (ihush).
16 godina
neaktivan
ManBearPig kaže...
ne stvarno to je puno prostora na toj velicini,kad se sjetim tolko mi je imo prvi komp.

"imo"? daj čovječe, oči me peku kad vidim kaj pišeš.. ili ti još osnovno školovanje nije završilo?

17 godina
neaktivan
thezer0 kaže...
i moze u utor al ce ti vjerojatno prepoznat samo kao 4gb jer uresaj ima sd slot a nesdhc(high capacity)

Ne, ako uređaj nema SDHC podršku, neće prepoznati ništa.

16 godina
odjavljen

I šta vrijede 32GB na dosad kupljenim uređajima kad većinom podržavaju max 8 ili 16GB kartice (nemojte me lovit za riječ, ali recimo moj Cookie - max 16GB MicroSD).

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Pričekaš da netko isproba, pa kad po netu vidiš da to radi, kupiš. Ne može proizvođač jamčiti da mobitel radi s karticom koja još nije izašla, ali to ne znaći nužno da neće raditi kad kartica izađe.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice