svaka im čast. ugrati 32GB u nešto veličine nokta.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Istina..ja imam microSD od 8GB i još ne shvaćam kako mogu ugurati u tako 'malo prostora toliko puno prostora'...
Sjecam se kad su krenule te kartice, jos su se svale trans flash. Trebala mi je za mobitel Samsung D600. Platio sam jednu od 512mb nekih 50-80 eura. I onda me stara pita kolko pjesama stane gore. Malo sam preracunao i kazem da stane odprilike 10-ak albuma. ...pocela se krizat :D
...rodio se MicroSD
Pa bogme, dobro je da su se tresla, jer je ovo prilično impresivno.
Pa super je ovo, sad će barem 16GB bit jeftinije. Uvjek je najneisplativije uzet najveću memoriju.
Sjećam se kak su 1TB HDD bili skupi, pa sad kad su došli od 1.5 i 2 su pojeftinili, tak će nadam se i memorijske kartice...
Nego, koja je razlika između MicroSD-a i MicroSDHC-a? I može li SDHC u utor za SD?
Iskoristljivo ali ne i veliko, bar ne toliko
-danas impresivno, za par mjeseci, prosjek, za par godina.. (očekivano, ali istovremeno vrlo praktično.)
Vijest k'o vijest... ali ipak bi očekivao malo drugačiji sadržaj ''... Prema njihovim izračunima, na kapacitet od 32 GB moguće je pohraniti 7.000 pjesama ili nekoliko sati HD videa. ...''
-kao da je Mila umjesto IT foruma u pitanju. (misli se na broj pjesama..., jasno mi je da ljudima treba 'slikoviti prikaz', ali -nije ovo Mila?)
ali zašto su onda SSDovi onako veliki? jel to nije ista tehnologija?
- SSD će ostati 2.5" (ili 1.8") zbog standarada (dimenzija) dok flash (USB) nema tih ograničenja (da bude nekih konkretnih dimenzija)...
"imo"? daj čovječe, oči me peku kad vidim kaj pišeš.. ili ti još osnovno školovanje nije završilo?
Ne, ako uređaj nema SDHC podršku, neće prepoznati ništa.
I šta vrijede 32GB na dosad kupljenim uređajima kad većinom podržavaju max 8 ili 16GB kartice (nemojte me lovit za riječ, ali recimo moj Cookie - max 16GB MicroSD).
Pričekaš da netko isproba, pa kad po netu vidiš da to radi, kupiš. Ne može proizvođač jamčiti da mobitel radi s karticom koja još nije izašla, ali to ne znaći nužno da neće raditi kad kartica izađe.